Husk å stikke innom Brukerforumet!

Det nystartede Brukerforumet skal bli et nyttig supplement til hjemmesidene. Stikk innom og registrer deg. Husk at registrerte brukere får tilgang til mer. Det finnes egne, lukkede forum for medlemmer i klubben. Prøv deg frem. Du finner forumet HER (eller via menyen til venstre....)
0 Comments

Merkbar fremgang for 92-guttene!

Gimle og Hop 2 har til nå vært de klart beste lagene i G92-serien. For tre uker siden tapte vi så klart som 26-58 for Hop 2 i Bjarghallen. Idag (29/1) kjempet vi likt med det samme laget i Slåtthaughallen. Vi ledet faktisk med ett poeng til det gjenstod 2-3 sekunder.
Da scoret Hop og det var ikke tid igjen til å gjøre noe med det. Guttene måtte se seg slått med ett fattig poeng og følte seg litt snytt for seieren. En del tvilsomme dommeravgjørelser gikk også imot på slutten så tapet var så absolutt av den bitre sorten. Men la oss se det positive i det: Vi har aldri vært i nærheten av dette laget før. De er ikke blitt dårligere så da er det nok vi som er blitt bedre. Det hjelper å trene, gutter. Så fortsett det gode arbeidet så vil nok disse små marginene vippe i vår favør før eller seinere.
En stor del av æren tilfaller nok også trener Joakim, som etter noen få uker her hjemme allerede er begynt å få skikk på guttene sine. Dette inspirerer forhåpentligvis både han og guttene til økt innsats videre. Vi gratulerer også Gibril som idag debuterte i kamp for Kirkevoll. Han har det som skal til og vi følger spent med på fortsettelsen.
Arve
0 Comments

Scoringsrekord med bismak for Gutter 94

Arve har skrevet oppsummering fra Gutter 94 sin kamp mot Bønes i dag. Han er svært fornøyd med spillerne, men ikke like godt fornøyd med sine egne disposisjoner.... Se mer i Gutter-94 sin nyhets-blog.
0 Comments

Jenter 92 vant igjen!

Det ble seier mot Bønes med hele 43-9 i dag i Bøneshallen. Jentene leverte varene, og selv om det er en del å hente på teknikken var det ingenting å si på innsatsen i dagens kamp. Bønesjentene fikk ikke helt uttelling under kurven. Det visste vi å utnytte og KBBK fikk nettkjenning på mange flere skudd. Returene på bomskuddene er det imidlertid all grunn til å forbedre seg på,
jenter. Det fikser dere til neste kamp!
En spretten ung dame får representere innsatsen i dagens kamp. Mange flere bilder i jentenes fotoalbum!
Ole Tom
0 Comments

Seniorene er i siget!

Etter å ha "røke" på to tap i de to første kampene denne sesongen, er seniorene kommet skikkelig i siget og står nå med 5 strake seire! En del lag sliter med å få med spillere til bortekamper mot lag som Kvam og Voss, men "guttene" våre har vist at de er til å stole på. I dag reiste hele 11 spillere til Voss. Hvordan det gikk kan du lese om på lagets egen nyhetsside (blog) som du finner HER.
0 Comments

Gutter-94 med ny scoringsrekord i Bjarghallen!

Det ble ny scoringsrekord da Gutter 94 slo Hop 60-14 i Bjarghallen i dag. Vi måtte spille uten Ephrem, Magnus og Vilde og med Vegard hemmet av et vondt kne måtte vi hente inn Marius (Tvedte Vik) som super-reserve. Han og de andre gjorde jobben og alle var på scoringslisten. Mest fornøyd var kanskje Markus (bildet) som hadde 2 mål av type "svisj" som guttene kaller det. Les mer i Gutter-94-blog'en.
PS: Det er lagt ut flere bilder fra kampen i Gutter-94 sitt fotoalbum....
Ole Tom Winking
0 Comments

Helgens kamper...

Lørdag:
10.50 JK Gimle - Hop Flaktveithallen
12.00 J92 Kirkevoll - Hop 1 Bjarghallen
13.15 G94 Kirkevoll - Hop Bjarghallen
13.15 JK Gimle - Brattholmen Flaktveithallen
14.00 M4 Voss - Kirkevoll Voss idrettshall
15.40 JK Bønes - Gimle Flaktveithallen

Som vi visste fra før er J90- og J89-kampene utsatt til seinere. Vi ser også av oppsettet at G94-kampen er flyttet fra 15.00 til 13.15 for å unngå for mye venting. Tre av spillerne våre kommer direkte fra håndballkamp i Åsanehallen kl 11.35, så dette passer bra. JK-kampene med Gimle er kvalifisering til sluttspill seinere i vinter. På det laget har vi som kjent med Ane, Birgitte og Katrine.

På søndag har vi disse kampene:
16.30 G92 Hop 2 - Kirkevoll Slåtthaughallen
17.00 G94 Bønes - Kirkevoll Bøneshallen
17.00 J92 Bønes - Kirkevoll Bøneshallen

Vi ser at G94 og J92 spiller samtidig i Bøneshallen. Her må det jo bare bli mange Kirkevoll-foreldre!?!
Lykke til alle sammen! Arve
0 Comments

Kirkevoll BBK takker Stein Håkon Nes

Etter 18 år i administrativt virke for basketkretsen vår, de ti siste som adm. leder på heltid, sluttet Stein Håkon Nes forrige fredag. Helge var innom og takket for innsatsen og all den hjelp som vi i Kirkevoll har fått opp gjennom årene. Sittende styre fikk på forrige årsmøte gjort et vedtak på å redusere stillingen, og fordele noen av hans oppgaver over på de tillitsvalgte. Helge som var Kirkevolls representant på årsmøtet, var en av dem som gikk i mot forslaget om å redusere bemanningen på kretskontoret.
Vi mente den gang, som nå, at vi trenger en sterk administrasjon til å styre en forhåpentlig sterkt økende interesse for idretten vår. Stein Håkon har uten tvil vært sterkt delaktig i at kretsen har vokst fra "et skolelag på Landås" til over 220 lag i dag. "Dette er ikke dugnads- eller venstrehåndsarbeid" sier Helge, som vet hva han snakker om, han er nemlig kjeivhendt, eller venstrehendt som det nå heter. Som styremedlem i kretsstyret i flere perioder har Helge også lært Stein Håkon meget godt og kjenne: "Stort sett godt humør, lett tone og faglig dyktig". Vi ønsker Stein Håkon lykke til i hans engasjement for Gimle i tiden som kommer. (Kanskje det drypper litt på oss også, vi har jo som kjent et samarbeid med Gimle. ;o)

Ole Tom
0 Comments

Mer flytting av kamper!

Vi har tidligere etterlyst hjelp til arrangementet vårt førstkommende helg (lørdag 28.jan.). Men det som så ut til å bli en travel lørdag i Bjarghallen er nå skrumpet inn til et par kamper. Først ba Gimle oss flytte G92-kampen mot dem. Det var OK for oss. Så ser vi at Gimle-juniorene skal spille NM-kvalifisering her i Bergen nå til helgen. Der har jo vi både Birgitte, Ane og Katrine med. De spiller en kamp torsdag og tre kamper lørdag. Da må våre jentekamper på lørdag (89 mot Ulset og 90 mot Brattholmen) flyttes til seinere. Det begynner å bli en del kamper som skal spilles "seinere", men "det brukar løsa seg". 
Arrangementet vårt på lørdag blir da:
12.00 J-92 Kirkevoll - Hop 1 og 15.00 G-94 Kirkevoll - Hop. Vi kommer til å prøve å få flyttet 94-kampen litt nærmere 92-kampen (feks til kl.13.15) slik at vi slipper unødvendige pauser. Mer info kommer.
Arve
0 Comments

Andrea er tilbake!

Andre er i gang igjen. Spilte kamp for 89-laget i dag. Se for øvrig oppslag om Andrea i Jenter-90 sin blog!
0 Comments

J89-vant i dag, men Arve var ikke helt fornøyd....

Se oppslag i Jenter-89 sin blog.
0 Comments

Kirkevolljenter på landslagssamling!!

Ane og Katrine fra 90-jentene våre har fått innkalling til landslagssamling. De er dermed blant de 20 jentene i landet som får muligheten til å spille for Norge i Nordisk Mesterskap i Sverige 24.-28.mai. Første samling skal være her i Bergen 25.-26.februar i Frøyahallen. Etter samlingen skal troppen kuttes ned til 13 spillere, hvorav 12 til slutt får reise og 1 må være reserve. Skulle de være så heldige å komme med videre etter denne første samlingen blir det også samlinger 8.-9.april, 29.april-1.mai og 20.-24.mai. Den siste samlingen kan komme i konflikt med eksamen, hvis de blir trukket ut til å komme opp i et fag. Men det får vi løse hvis det blir aktuelt.
Disse to jentene har virkelig stått på, vært flittige og jobbet hardt på treningene. Dette fortjener de og det vil nok inspirere til ytterligere satsing på basketballen. Og til alle dere andre fremgangsrike jenter i klubben: Det nytter å trene! Det kommer mange muligheter i årene som kommer og vi håper og tror på flere representanter fra klubben på slike samlinger og landslag.
Arve
0 Comments

Ytrebygda har problemer..

For fjerde gang i år (av fire mulige) må Ytrebygda utsette kamp mot oss. Begge 89-kampene og en 90-kamp som vi skulle ha spilt mot dem hittil i sesongen, er blitt utsatt på grunn av at de har hatt kollisjon med EK-kamp. Nå ble også den oppsatte 90-kampen i dag (kl 15:40 i Fyllingsdalshallen) avlyst. Årsaken er at Ytrebygda ikke kan stille lag pga mange skader. I følge trener Morten har de gitt opp den kampen og lar oss få seieren på walk over. Det er synd, for det er jo nettopp disse kampene vi gleder oss til og må skjerpe oss for å vinne. Riktignok har flere lag tatt innpå Ytrebygda og Kirevoll i 90-klassen, men det er fremdeles våre innbyrdes oppgjør som frembringer mest andrenalin og entusiasme. Så hvis det passer for oss begge seinere i sesongen kan vi kanskje prøve å få en ny kamp.
Neste kamp for denne jentegjengen blir da søndag førstkommende (22/1). Da møter vi Bønes i 89-klassen kl. 14.15 i Bøneshallen.
Arve
0 Comments

KBBK Brukerforum er oppe og går!!

KBBK har nå fått eget brukerforum for medlemmer og andre som er interessert i basket. Her kan du diskutere saker som har med KBBK å gjøre eller generelt om basket. Du kan også stille spørsmål og få svar. Medlemmer av forumet kan gjøre mer enn de som bare er innom som gjest. Du kan selv registrere deg som medlem ved å klikke på linken oppe til høyre i forumet. Prøv da vel!
Du finner forumet
HER.
Ole Tom.
0 Comments

Helge på tur

Helge
Den siste helgen har vi hatt spillefri. Alle kampene (3) vi skulle ha spilt er blitt flyttet av forskjellige årsaker. Frihelger er vel og bra, men det er mye bedre når man vet det på forhånd. Å oppdage at kamper må flyttes få timer før kampstart, er alltid kjedelig. Slik har det vært denne helgen. Og slike ting har Helge evne til å sense på forhånd. Så han dro like godt til London denne helgen for å se på sitt favorittlag QPR (egentlig nr. 2, etter Kirkevoll). Han har alltid vært fan av Queens Park Rangers. Ikke så rart mailadressen hans er qprhelge. Håper han har kost seg og at det gikk bra med QPR!
Neste helg 21. og 22.jan.) har vi (hvis alt går etter planen) følgende kamper:
Lørdag kl.15.40 spiller J-90 mot Ytrebygda i Fyllingsdalshallen. Søndag spiller J-89 mot Bønes i Bøneshallen kl.14.15 og J-92 mot Ytrebygda i Sandslihallen kl.20.30. Ingen av guttelagene har kamp neste helg.
Arve
0 Comments

Joakim is back in Town!!!

Vår eminente trener og store helt, Joakim, er tilbake i by`n. De siste årene har han studert i Australia med kun korte visitter her på bjerget. Han er nå ferdig utdannet innen IT og Web-design og er ute etter jobb her i "området". Inntil videre har han fått seg en jobb på Kokstad slik at han har til salt i grøten.
"Jobben" som trener for våre 92- og 94-gutter står og venter på ham, slik den har gjort siden han dro. Nyheten om at han endelig skulle komme skapte kjempestemning blant gutta. Det er vanskelig å si hvem som ble mest glad, spillerne eller Arve, som har fungert som vikar mens han har vært borte. Nå er alle ivrige etter å vise ham hva de har lært mens han har vært borte. 94-guttene har vel ikke tapt siden han dro (?) og 92-gjengen er nå i A-puljen og hevder seg brukbart der. Men de trenger en Joakin for å ta seg videre. Og videre vil de!
Så Joakim: Vi trener på tirsdag i Bjarghallen kl.16.00 (norsk tid!).
SEE YOU!!
Arve
0 Comments

Ny EK-kamp for Katrine!

Søndag 15.januar fikk Katrine en ny kamp med elitelaget til Gimle. Hop ble slått med 50 poeng i Gimlehallen, men uten at Gimlelaget imponerte. 105-55 kan høres mye ut, men det er klart mindre enn de vant i Kringlebotnhallen tidligere i vinter.
Etter en litt forsiktig start dro Gimle jevnt og trutt ifra. 29-14 etter 1. ble til 63-39 etter 2.periode. Men så sovnet laget helt henn i 3.periode og lot Hopjentene være med å leke. Kun ti poeng i denne perioden var til og med to mindre enn Hop. Men i siste periode økte de igjen med 16 og vant komfortabelt til slutt.
Katrine var innpå litt over ni minutter og fikk bokført to nye elitepoeng. Hun var stort sett fornøyd med innsatsen. Vi \"forstå-oss-på-ere\" på tribunen syntes hele laget kunne skjerpet seg litt og vært litt mer agressiv på kurven. Men vi skjønner at det ikke alltid er lett å motivere seg til topp innsats når man vet på forhånd at man vinner. Skal de fortsette å være best må de imidlertid klare også det.
Neste kamp for laget er hjemme mot Ytrebygda lørdag 4.februar kl.16.00.
Arve
0 Comments

Innlevering av drakter!

Minner om at jenter 89-90-91 skal levere inn de nye draktene. Nyvasket! Ta med på trening så snart som mulig.
Arve
0 Comments

Ny treningstid for JK

Junior kvinner (JK) trener ikke lenger onsdager 17-18 i Gimlehallen. De har fått ny treningstid mandager 16-17 samme sted. Treningsoversikten er oppdatert med de nye tidene.
Arve

0 Comments

Vi trenger hjelp lørdag 28. januar!

28. januar har vi igjen basket-dag i Bjarghallen. Vi har følgende kamper denne dagen:

Kl.10.30 J-89 Kirkevoll - Ulset
Kl.12.00 J-92 Kirkevoll - Hop 1
Kl.13.15 J-90 Kirkevoll - Brattholmen
Kl.15.00 G-94 Kirkevoll - Hop
Kl.16.15 G-92 Kirkevoll - Gimle

Vi trenger folk til baking, kiosk og sekretariat (føring av kampskjema og styring av resultattavle/tid). Bare vær kjapp! De første som melder seg får være med!
Kanskje vi skulle hatt et lite kurs for folk som kunne tenke seg å bidra med dette. Det er ikke så komplisert. Gi en tilbakemelding til klubben (kontaktskjema) hvis du synes dette høres interessant ut. Er vi flere så blir det ikke så mye på hver.
Jeg har også fått et hint om at noen (foreldre) gjerne ville lære litt mer om basket og regler slik at de forstod litt mer når de dukket opp for å se på kamp. Bare meld interesse så skal vi se hva vi får til.

Arve
0 Comments

Vi trenger flere epost-adresser til spillere og foreldre....!

For å sikre en effektiv kommunikasjon vedr. info fra klubben ønsker at vi å etablere distribusjonslister med epost-adresser som gjør denne delen av klubbvirksomheten effektiv og rask. Vi vil derfor svært gjerne ha inn flere epost-adresser fra dere. Det gjelder så vel spillere som foreldre. De som allerede har mottatt meldinger fra klubben ligger jo allerede inne, men er du i tvil, eller vet at du ikke har oppgitt epost-adressen din, vil vi svært gjerne at du gir oss en lyd. Bruk aller helst KONTAKTSKJEMAET på sidene her eller send en melding til webmaster@kirkevollbasket.no så registrerer vi din epost-adresse. Husk å oppgi hvilket/hvilke lag epost-adressen skal knyttes til! Vi lover å ikke misbruke tilliten - og du kan når som helst be om å bli slettet fra listen.... På forhånd takk for hjelpen! Ole Tom.
0 Comments

Gimle er fornøyd med innsatsen til Katrine!

Gimle skriver rosende om Katrine på sine hjemmesider. Hun fremheves faktisk som et absolutt pluss i kampen mot Ytrebygda! Se oppslaget på Gimles hjemmesider HER.
0 Comments

Flytting av kamp

Førstkommende lørdag (14/1) skulle 89-jentene ha spilt kamp mot Ytrebygda kl.08.00 i Sandslihallen. Denne kampen er flyttet pga at Ytrebygda har spillere som skal spille på EK-laget deres (Elite Kvinner). De har kamp i Oslo i helgen.
Dette er andre 89-kampen mot Ytrebygda som flyttes. I tillegg har de flyttet en 90-kamp av samme grunn, så vi begynner å få noen hengekamper etter hvert. Vi får bare passe på at de nye kampdatoene og tidene passer oss slik at ikke vi blir lidende for deres problemer. Men det er ikke flere kamper i disse seriene enn at det skulle være mulig å finne tidspunkt som passer oss begge.
For øvrig venter vi på melding fra kretsen om når 89-kampen vi skulle spilt mot Brattholmen sist helg, blir satt opp igjen. Både Brattholmen og Kirkevoll har antydet overfor kretsen at førstkommende søndag ettermiddag (etter 18.00)passer oss. Vi får bare vente og se.
Arve
0 Comments

Mange nye bilder for J89, J90 og J91

Tore Z. var på farten på lørdag og tok MANGE bilder. Foreløpig er det fylt godt opp i albumene til J89, J90 og J91. Ta en titt da vel!
Ole Tom.
0 Comments

Katrine satte sine første...

Katrine satte sine første poeng i eliteserien for kvinner idag. Gimle slo Ytrebygda 89-33 i Sandslihallen i ettermiddag. Brent (Gimles trener) lot de "nestbeste" få mye spilletid og deriblant Katrine. Allerede i første periode fikk hun sine første "elitepoeng". Seinere i kampen var hun flere ganger nær, men vi måtte vente til slutten før hun økte sin (og Gimles) beholdning. Tre sekunder før slutt ble hun feilet og satte begge skuddene. Dermed ble fangsten 4, noe hun var "stort sett" fornøyd med selv. Dermed har Kirkevoll brutt enda en "barriere" ved å ha en spiller som tar poeng i toppdivisjonen. Vi tror heller ikke det har skjedd så mange ganger før at en 15-åring har tatt poeng for Gimle i EK-serien, men kanskje tar vi feil. Uansett: Gratulerer, Katrine!
Arve
0 Comments

Draktbytte for alle jentelagene!

Alle jentene må ta med seg draktene på trening neste uke. De skal nemlig byttes i nye draktsett som nå er klare!
0 Comments

Lang basket-lørdag med vekslende suksess for KBBK!

Hjemmekampene for alle våre lag i dag i Bjarghallen gikk etter planen. Arrangementet gikk prikkfritt og vi som var der fikk se mye fin basket. Sekretariatet med Arve og Helge ved roret kom fra det uten "riper i lakken" og i bolleboden tok Petter den lengste vakten. Resultatmessig ble det litt variert for KBBK. Du finner nærmere omtale om den enkelte kamp på sidene for det enkelte lag (det kommer i hvert fall...) - her er bare kort oppsummering av resultatene:

* Jenter 92: Kirkevoll-Ulriken 18-37
* Jenter 90: Kirkevoll-Hop 68-22
* Jenter 91: Kirkevoll-Hop 30-35
* Jenter 89: Kirkevoll-Hop 58-68
* Menn 4. div.: Kirkevoll-Kvam 69-58
* Gutter 92: Kirkevoll-Hop2 26-58
* Gutter94: Kirkevoll-Ytrebygda 29-16

Takk til alle som bidro til denne dagen!
Winking
0 Comments

Flytting J-89 kamp

Kampen for jenter -89 mot Brattholmen, som skulle vært spilt søndag 8.januar kl.15.15 i Bildøyhallen, er utsatt. Grunnen er at Katrine skal spille EK (elite kvinner) med Gimle mot Ytrebygda (Sandslihallen 15.00). Vi vet ikke når kampen blir satt opp igjen, men det passer både for oss og Brattholmen å spille neste søndag sein ettermiddag. Dette har kretsen fått beskjed om så vi får bare vente på ny melding derfra.
Arve
0 Comments

Nå er det igjen mulig å kommentere innleggene!

Det er ofte artig å kunne kommentere de forskjellige innleggene på en nyhetsside. Nå har du muligheter for det også her. Antall kommentarer til et innlegg vises under innlegget. Du kan lese kommentarene som er lagt inn ved å klikke på linken. Der kan du også legge inn dine egne kommentarer eller kommentere andres innlegg. På den måten kan du med andre ord publisere direkte på KBBK sine sider og "krydre" innholdet. Støtende eller meningsløse/veldig tullete innlegg vil bli moderert av Webmaster. Go for it!
Ole Tom.
0 Comments

Vaktliste 7. januar

Følgende har meldt seg som medhjelpere til arrangementet 7. januar i Bjarghallen: (vi trenger flere.......!)

08:30-12:00:
Trude Hallingbye (Kiosk+bake), Frank Nilssen (sekretariat+boller), Arve Helgesen (sekretariat+boller e.l.)

11:30-15:00:
Helge Helgesen (sekretariat+boller),Ole Tom Pettersen(kiosk+boller), Ruth Følstad (sekretariat), Arve Helgesen (sekretariat),
Martine Stene Pettersen (kiosk), Ane Støyva (kiosk) (de to siste etter kampslutt), Petter Stene Pettersen (kiosk)

14:30-18:30:
Ole Tom Pettersen (div), Helge Helgesen (sekretariat), Ruth Følstad (sekretariat - en stund), Arve Helgesen (sekretariat)
0 Comments

Godt nyttår - takk for det gamle

Ønskes til alle spillere, lagledere, trenere, foreldre og andre som følger med på KBBK-web'en!
0 Comments