ENDRINGER I TRENINGSTIDENE

Treningstidsoversikten er endret noe. Det har sammeneheng med at vi starter opp nye lag og må rokere litt for å få kabalen til å gå opp. Se oversikten over treningstider i menyen til venstre eller klikk direkte HER.
0 Comments

IKKE GLEM Å BETALE LISENSEN!!!!

Husk å betale lisensen!!! Og husk at betaling av lisens IKKE skal til Kirkevoll sin vanlige konto, men til Norges Basketballforbunds lisenskonto. Du finner kontonummeret øverst på KID-listen. Se for øvrig mer info HER.
0 Comments

EN FORMIDDAG MED PROFFENE!


Gimles BLNO-lag har hatt besøk av Englands beste herrelag. Newcastle Eagles har spilt treningskamper mot Gimle både fredag (Gimlehallen) og lørdag (Øystese). Søndag var det de yngre spillernes tur til å få møte proffene. Fra kl 10 til 14 stilte proffene opp og ledet treningen for 40 ungdommer i Gimlehallen. Hele vårt G92-lag stilte (minus Roy som hadde konfirmasjon) + Espen fra 94. De fikk en hyggelig stund som ble avsluttet med pizza og brus. Se bildet.
Noen av 92/94-guttene var også til stede under kampen fredag. Da lot vi oss imponere av dunking og skuddferdigheter på høyt nivå. En av gutta satte 34 poeng, nesten bare på 3-poengere. Han bommet på èn i løpet av hele kampen. Under oppvarmingen satte han 17 tre-poengere på rad!!! Det er bare å trene.
Arve
0 Comments

92-GUTTENE GODT I GANG!

Lørdag 15. september spilte 92-guttene sesongens første seriekamp. Askøy var motstander i Askøyhallen. Dette Askøylaget var en blanding av 92-, 93- og 94-gutter, men nå før seriestart har 92-guttene trukket seg. Laget har derfor søkt om å få spille i 93-serien. Håper det ordner seg for dem, men inntil videre må de spille -92. Hvordan kampen gikk? Det kan du lese om i Arves referat i 92-guttenes egen blog!
0 Comments

LISENS- OG KID-OVERSIKT ER AJOURFØRT

Det har vært noen endringer i medlemsmassen for de yngste lagene og jeg har derfor ajourført lisensoversikten med KID og det hele. Du finner den HER.
Husk å betale lisensen!!! Og husk at betaling av lisens IKKE skal til Kirkevoll sin vanlige konto, men til Norges Basketballforbunds lisenskonto. Du finner kontonummeret øverst på KID-listen. Se for øvrig mer info
HER.
0 Comments

BEGGE 92-LAGENE I FINALER I ÅPNINGSCUPEN!

I jenteklassen var det riktignok bare to lag med så der var det ikke så vanskelig. Etter to kamper mot Hoplaget på fredag var det spillefri for jentene på lørdag før finale søndag. Alle tre kampene de spilte var relativt like og resultatene ble også omtrent det samme i alle kampene. Vi visste omtrent hvor gode Hopjentene var så resultatene var ikke så overraskende, men vi likte ikke helt at tapet vokste for hver kamp. Etter tap med 37 og 43 poeng i de to kampene fredag, økte det i finalen til 62 poeng (74-12). Det er stygge sifre, men det positive er at det er relativt lett å rette på en del av det. Etter scoring av dem ga vi ballen alt for lett fra oss ved utspill slik at enkelte angrep ga både 6 og 8 poeng til dem før vi kom over midten igjen. Da blir det fort stygge sifre. Men som sagt etter kampene fredag var vi godt fornøyd med innsatsen i helgen.

Guttene møtte Gimle i finalen, et Gimlelag som vi tapte med 12 poeng for på lørdag. De 12 poengene lå vi allerede under med etter første periode og vi spilte jevnt med Gimle i de tre siste periodene. Vi var derfor litt mer optimistiske før finalen. Men det skulle igjen bli vanskelig. Vi ville så mye men fikk ikke ut det vi er gode for. Gimle dro jevnt i fra og var aldri truet. De vant til slutt med 11 poeng (34-23). Vi synes selv vi igjen hadde dårlig uttelling. Skjer det ofte er det ikke uflaks men udyktighet, men en del enkle lay-up bør vi sette. Uansett har helgen gitt oss viktig kamptrening med mange jevne kamper og vi gleder oss stort til å komme i gang med serien. Det skjer allerede på lørdag mot Askøy.
Arve
0 Comments

HUSK LISENSBETALINGEN!!!!

Så langt har bare 7 spillere betalt inn lisens. Jeg håper inderlig det kommer mer lisenspenger inn i morgen. Hvis ikke sliter både G92 og seniorene våre (bare en har betalt her!) med å få spille på lørdag!!
Ole Tom
0 Comments

BILDER FRA ÅPNINGSCUPEN ER PUBLISERT!

Tore Z. har tatt mange bilder fra åpningscupen. Du finner bildene i fotoalbumene til JK, G-92 og J92. Takk for bidrag, Tore!
0 Comments

EN FORMIDDAG MED PROFFENE!

Gimle Basket inviterer gutter og jenter til et sjeldent møte med profilene og de profesjonelle amerikanske spillerne i Newcastle Eagles.Les mer her....
0 Comments

OPPSUMMERING ÅPNINGSCUPEN

Gimle dro denne helgen i gang basketsesongen ved å arrangere Åpningscupen i Haukelandshallen. Etter at 90- og 91-jentene våre denne sesongen spiller for Gimle er Kirkevoll bare representert med jenter -92 og gutter -92. På bildet representert med Emily fra jentelaget vårt. Arve har laget fyldig referat. Se linken "Les mer her....".Les mer her....
0 Comments

GYMSALEN STENGT I DAG!

På grunn av at lokalene skal benyttes i forbindelse med valget vil gymsalen på Kirkevoll skole være opptatt mandag 10/9. Det blir altså ingen trening der denne kvelden. Vi har fått låne Bjarghallen på mandag så de av våre spillere som ønsker det kan trene der fra 19.00 til 21.00.
Arve
0 Comments

VIKTIG OM SPILLERLISENSER!!!

Det nærmer seg seriestart og allerede til helgen skal to av våre lag i "ilden" (se KBBK-kalenderen for kamptidspunkter). Men før man får spille kamp må lisensen være betalt. Alle spillere i aldersbestemte klasser (født 1989-1994) samt seniorene vår må betale lisens. Miniene (som starter seriene senere) slipper dette.

Nytt i år er at Kirkevollspillerne selv må ta ansvar for innbetaling av lisensen. (Klubben har ikke råd og tid til å legge ut og kreve inn igjen disse pengene.) Det betyr at spillerne selv må sørge for betaling og dermed selv må ta ansvar for at man har gyldig lisens når kampene starter. Manglende innbetalt lisens betyr at man ikke får spille kamp! Dette følges meget grundig opp av dommerne og ingen unnskyldninger hjelper! Har laget for få spillere som har betalt lisens risikerer vi i tillegg at motstander dømmes som vinner uten kamp. Dette bør vi unngå!!

Når lisensen betales er det viktig at man oppgir korrekt KID (kundeidentifikasjon). Jeg har laget en oversikt som viser hvilken KID som skal benyttes, kontonummeret det skal betales til samt hvor mye den enkelte skal betale. Du finner KID-oversikten her. Husk at lisensen må betales senest 3-4 dager før kamp for at den skal være registrert. Ta også vare på kvitteringen og ta den med på de første kampene - den kan være god å ha om betalingene ikke er registrert hos Basketballforbundet.

Ved spørsmål: Kontakt oss via Kontakt-skjemaet.

Ole Tom
0 Comments