TIL TOPPS I JULECUPEN!!

92-guttene våre forsterket med Steiner fra Gimle og ”storesøster” Katrine gikk helt til topps i årets julecup. I finalen møtte vi Gimle-91, et Gimlelag som var sultne på revansj etter at vi slo dem i puljespillet. Og det var ikke mye om å gjøre at de fikk det, men vi rodde det hele i land med knepne to poeng (27-25). Les mer om kampen i guttenes blog HER.
0 Comments

92-GUTTENE TIL FINALE I JULECUPEN!

94-guttene var for få til å stille lag, 94-jentene måtte opp en klasse og fant ut at det ville bli for tøft, så vi måtte sette vår lit til 92-guttene i Ulrikens Julecup. Og etter å ha unnagjort sine kamper i puljespillet er vi godt fornøyde med dem. Puljen består av 91- og 92-lag og sammensetningen av lagene er litt annerledes enn serielagene. I Julecupen er det lov å ”låne” spillere fra andre lag, og det praktiseres av de fleste lagene. Tidligere år har vi pleid å låne Erlend og Steinar fra Gimle fordi Gimle ikke har stilt lag selv. Nå når Erlend er blitt Kirkevollspiller ”trengte” vi jo bare Steiner, og han ble med. Samlet referat fra alle innledende kamper finner du her. Som vanlig er det Arve som er den flittige skribent!
0 Comments

INGEN TRENING PÅ KIRKEVOLL DENNE UKEN

Det nærmer seg jul og gymsalen på Kirkevoll er stengt for trening fra og med denne uken. Treningne starter først opp igjen fra 2. januar. Vi i styret ønsker alle sammen en god jul. Gutter-92 tar ikke helt juleferie - de skal delta i julecup'en og vi vil komme med oppsummering på sidene våre selv om det er jul! Happy
0 Comments

92-GUTTA TILBAKE PÅ SPORET?

Lørdag spilte vi to kamper med dette laget. Først tapte vi klart mot Gimle 2 i 91-serien. Så tapte vi knepent for Ulriken i 92-serien. Tapet for Ulriken var vi spesielt misfornøyd med da dette er et lag vi normalt bør slå. Det har i hvert fall vært det tidligere, men kanskje er det de som er blitt bedre? Et svar på dette vil vi ikke få før utover i sesongen, men et tegn på hvordan vår egen form er regnet vi med å få allerede dagen etter. Da skulle vi møte Hop i 91-serien, et Hoplag som vi har pleid å slå, men veldig knepent de siste kampene. Les alt om den spennende kampen i referatet HER.
0 Comments

NESTEN HALVPARTEN AV KRETSLAGSLAGSSPILLERNE G92 KOMMER FRA KIRKEVOLL!!

Etter kretslagstrening i helgen er laget tatt ut. Alexander og Eirik fra Kirkevoll fikk 2 av de 3 ledige plassene! Erlend, Anders og Joakim var allerede med. Dermed er Kirkevoll representert med 5 av 12 spillere! Da er det bare Roy som ikke er med, og han har ikke vært med på alle kretslags-treningene pga skade og sykdom. Sistemann på 92-laget (Espen) er født i 94.
Berit
0 Comments

TAP FOR G92 MOT ULRIKEN!

Lørdag 8.desember skulle bli en tung dag for Anders (bildet) og de andre 92-guttene våre. Laget var i utgangspunktet litt svekket etter sykdom hos noen av spillerne siste uke og oppladningen til Ulrikenkampen var ikke den aller beste med kamp i 91-klassen mot Gimle bare to timer før. Men gutta har hatt et bra tak på dette laget og var innstilt på å vise seg fra en bedre side enn hva de fikk vist i Gimlekampen. Hvordan kampen utviklet seg har Arve (som vanlig) referert utmerket HER.
0 Comments

94-GUTTA LEVERER VARENE!

Det er langt mellom kampene i 94-serien for guttene. Enkel serie gjør det heller ikke for travelt for spillerne. Lørdag 8.desember var det duket for hjemmekamp i Bjarghallen for Christian (bildet) og de andre guttene. På motsatt banehalvdel stod Ytrebygda, et lag som ligger ca midt på tabellen (som vi leder) og som i sin siste kamp slo Loddefjord. Vi hadde forventet en relativt jevn kamp, men slik gikk det ikke. Arves oppsummering finner du HER.
0 Comments

LITE KRUTT MOT GIMLE 2 FOR G92 LØRDAG...

De siste gangene Alexander (bildet) og de andre guttene har spilt mot Gimle 92 har de klart å sette litt press på dem ved et par anledninger, men deres to S-er (Steinar og Stein) har stort sett aleine avgjort disse oppgjørene. Nå skulle vi møte dem igjen i 91-serien i Bjarghallen lørdag 8.desember. Spenningen i laget er alltid på topp før disse kampene, men i dag var vi kanskje ekstra spente på hvordan det ville gå. Halve laget har vært innom sykesengen den siste uken, men alle meldte seg heldigvis klar til kamp.
Arve har som vanlig skrevet fyldig referat som du finner i guttenes blog HER.
0 Comments

TRAVEL BASKETLØRDAG I BJARGHALLEN

KBBK har ansvaret for tre kamper lørdag. 3 av våre egne lag har besøk i Bjarghallen. Først ut er G92-guttene våre som spiller 91-kamp mot Gimle 2. En spennende og tøff match. Gutter-94 har liten motstand så langt og det spørs om Ytrebygda kan endre den statistikken. Guttene våre ligger veldig godt an i serien og har like mange poeng som erkerivalene fra Gimle 1. (du finner tabellen her)

G-92 møter Ulriken etter en liten pust i bakken fra Gimle-2 kampen. Det kan bli en tøff kamp igjen for slitne gutter, men her kommer de nok ikke til å "gi ved dørene". Også G92 ligger bra an i serien med sin delte andreplass, men her er avstanden fram til Gimle veldig tydelig. Men, mye god underholdning i hallen blir det uansett i morgen - vi ønsker oss entusiastiske publikummere!
0 Comments

KRETSLAGSTRENING OG -SAMLING

Kretsen har i dag(!) informert om at det blir kretslagstrening for G92 denne helgen og reise for kretslagene neste helg. Du finner mer info om kretslagstreningen HER. I tillegg kan du lese om kretslagsarrangement i Rogaland HER. Vi er kritisk til sent varsel fra kretsens side, men håper å få logistikken til å gå opp slik at de som er aktuelle for kretslaget fra KBBK skal få være med på dette.
0 Comments

VIL DU LÆRE Å TAPE MED GIMLE?

Vår samarbeidsklubb Gimle BBK arrangerer Seminar om idrettskader og taping for trenere.Sportslig utvalg inviterer alle trenere i Gimle Basketklubb og samarbeidsklubbene Kirkevoll, Vestkanten, Askøy, Ulset og Nattland  til seminar om idrettskader og taping ved Johan Salskjesvik. Kurset arrangeres i klubblokalet til Gimle tirsdag 18.12.07 kl. 17.30 
Møt presis.
  
Tore Reigstad
53 03 03 33 - 41523524
0 Comments

JULEGAVE FRA KURT HAMRE!

Kurt Hamre AS er foreløpig siste bidragsyter i vår kronerulling. Vi setter stor pris på julegaven og sender en vennlig tanke til transport-giganten på Titlestad! Vi har nå passert kr. 20.000,- totalt denne høsten og er veldig fornøyd med resultatet. Hvis du vil se hvem andre som har bidratt i høst kan du ta en titt HER.
0 Comments