"91-GUTTENE" FIKK BANK AV GIMLE

Lørdag 17.november spilte vårt G92-lag kamp i 91-serien mot Gimle i Bjarghallen. Etter at vi i vår forrige 91-kamp slo Ulriken med 11 poeng, hadde vi visse forhåpninger om å følge opp den fine fremgangen med et bra resultat mot Gimle. Dette Gimlelaget blir nok kretsmestre i år. Riktignok har Frøya et lag som absolutt matcher dem, men de har allerede gitt en w.o. (mot Gimle) og kan derfor ikke bli kretsmestre.
Vi stilte litt redusert i utgangspunktet fordi Roy har vært syk hele uken og var ikke klar til kamp. Men resten var klar for å vise seg frem og Eirik (bildet) og de andre var sugen på et godt resultat mot et av topplagene.

Og det begynte som forventet. Gimle førte, men vi slapp dem ikke for langt fra oss og etter første periode stod det 21-16 til gjestene. Av våre 16 poeng satte for øvrig Aleksander og Anders 7 hver. Bra jobbet.
Og den gode jobbingen fortsatte. I starten av andre periode meldte Erlend seg for alvor på i kampen og plutselig stod det 21-21. Dette likte tydeligvis ikke Gimleguttene og la inn et ekstra gir. I tillegg fikk vi Aleksander skadet og mistet dermed mye av farten i våre rush samt høyde under kurven, spesielt defensivt. Vi var nå bare fem spillere igjen så disse måtte stå resten av kampen. Det ble nå tøft å stå imot Gimleguttene som nå traff mer og mer fra litt distanse samtidig som vi også fikk problemer med deres høye forwarder. De satte stort sett tre for hvert av våre treff og dermed ble sifrene litt styggere enn vi hadde håpet på. 37-25 halvveis ble til 57-31 etter tredje og 80-42 som sluttresultat. En klar seier til Gimle, men vi fikk så absolutt vist at når vi er fulltallig kan vi etter hvert kjempe jevnt med de fleste lagene i også denne serien, i hvert fall i perioder. Vi er jo med i denne serien for å få tøff matching, så det er jo i utgangspunktet slike kamper vi trenger for å utvikle oss videre.

Anders ble igjen vår ivrigste poengplukker med sine 15. Deretter fulgte Erlend (bildet), Joachim og Aleksander med 8 hver. Meget imponerende av Alex som bare spilte ”starten” av kampen. Det sier jo en del om hvor viktig han er blitt for laget vårt. Espen hadde også 3 poeng (av 4 straffer).
Hos Gimle satte R.Pettersen 22, K.Albrektsen 21, M.Johansson 15, E.Hølleland 14, M.Johansson (nr8) og T.Reigstad 3 hver og E.Hannas 1. Summerer man dette blir det 79 poeng. De fikk imidlertid to poeng for et straffeskudd, uten at vi finner grunn for å legge inn protest og be om omkamp av den grunn.
”Konklusjon”: En ny bekreftelse på at vi har hevet nivået på spillet i våre gode perioder. Nå gjenstår det bare å se om kampen har tappet for mye krefter før 92-kampen mot Frøya seinere i dag og om Aleks kommer seg på beina igjen til den kampen.