U18-GUTTENE VIDERE TIL NM-SLUTTSPILL!

Etter en tøff helg med mange, harde kamper har våre U18-gutter klart å kvalifisere seg til sluttspill i NM! Arve har, som vanlig stått «ringside» på samtlige kamper og hans referater kan du lese i detalj i guttenes blog eller trykke på den enkelte link i listen under. Kampene gikk fredag, lørdag og søndag og de to siste, og avgjørende kampene spilte guttene søndag.


Gratulerer gutter - dette var tøft gjort!

Ole Tom
0 Comments

U15-GUTTENE VANT OVER LODDEFJORD

Ephrem og Christian (bildet) og resten av U15-guttene er fremdeles ubeseiret i serien og etter lørdagens kamp mot Loddefjord i Bjarghallen er vi et steg nærmere seriemesterskapet. Og det ble ikke noe plankekjøring. Sist vi møtte dem (18.oktober) vant vi så klart som 60-23, men Loddefjordlaget består av høyvokste spillere som stadig forbedrer seg og er absolutt et av de lagene vi kan tape for så det måtte full skjerping til fra start. Les mer om kampen HER.
0 Comments

YEEEEEEEESSSS!!

U15-jentene på Kirkevoll 2 banket Gimle 2 i Bjarghallen i dag og tok sin første seier noensinne! Og det med hele 50 scorede poeng. Bildet forteller alt. U15-guttene seiret også over Loddefjord og dermed var det bare jubel i halllen i dag! Bilder fra de to kampene er publisert i lagenes fotoalbum. Referater kommer.
0 Comments

U18 I NM-KVALIFISERING MOT GIMLE I HELGEN

Fredag 23.januar startet kvalifiseringskampene til årets NM for U18-guttene. Alle kampene i Bergensgruppen spilles denne helgen i Frøyahallen. Frøya, Gimle, Ulriken, Hop, Stavanger og Kirkevoll kjemper om fire plasser til sluttspillet som går siste helgen i april i Oslo. Alle lagene har en kamp fredag og to kamper lørdag og søndag. Før kampene startet holdt vi Gimle og Frøya som favoritter til de to første plassene, mens det var relativt jevnt mellom de fire siste lagene om de to siste plassene, kanskje med Ulriken som en liten favoritt og Stavanger som det laget vi naturlig nok var mest usikker og spente på. Spennende ville det uansett bli for oss i Kirkevoll. Siste uken har vært preget av mye sykdom og skader, men de fleste var meldt ”mer eller mindre ” klare til vår første kamp . Les om den i guttenes blog HER.
0 Comments

ÅRSMØTE

Spillere, trenere og foreldre ønskes v,3elkommen til årsmøte i klubben. Trykk på plakaten for å få innbydelsen i fullt format (litt tung PDF-fil). Flere detaljer samt årsmøtedokumentasjon vil bli lagt ut fortløpende på hjemmesidene i tiden fram mot årsmøtet. Forslag og årsberetning kommer senest 1 uke før møtet. Legges ut på en egen side for årsmøtedokumentasjon. Her finner du også tilsvarende dokumenter fra tidligere årsmøter.

Av hensyn til pizzabestilling ber vi om at dere melder dere på i god tid via kontaktskjemaet eller direkte på mail til klubbens mailadresse.
0 Comments

KIRKEVOLL GODKJENT I FRIVILLIGHETSREGISTERET!

Det nye Frivillighetsregisteret opprettes i disse dager og alle norske idrettslg og foreninger skal registreres der. Det innebærer at man må sende inn stiftelsespapirer, oppdaterte lover og siste årsmøteprotokoll samt ajourføre opplysningene i Enhetsregisteret i Brønnøysund. Norges Idrettsforbund er bekymret på vegne av norske idrettslag da mange er på etterskudd med registreringen. Det er derfor godt å kunne slå fast at KBBK nå er godkjent og at registreringen er OK. Det er viktig av flere grunner - bl.a. den nye fordelingsordningen for spillmidler fra Norsk Tipping, den såkalt Grasrotandelen. Les mer om Grasrot-andelen her.
Ole Tom
0 Comments

U15 JENTER: YTREBYGDA - KIRKEVOLL 1

I utgangspunktet er det ni spillere på Kirkevoll 1, men med to som var syke, en med skade i fingeren og en som ikke stilte, var det fem stykker som var klare til kamp mot Ytrebygda søndag: Lene, Katarina, Oda, Signe, Tonje. I tillegg fikk vi hjelp fra Susanne slik at vi hadde innbytter. Ytrebygda er ubeseiret så langt i sesongen, og slo sist lørdag Kirkevoll 2 med hele 95-5. Kirkevoll kom dårlig ut i denne kampen og Ytrebygda ledet 11-0 før våre jenter fikk sine første poeng, og første periode endte 17-4. Hvordan resten av kampen gikk kan du lese i jentenes blog HER.
0 Comments

U15-GUTTENE PÅ GOD VEI MOT SERIEMESTERSKAP; KNUSTE GIMLE 1

Etter at vi hadde gått ubeseiret så langt i sesongen mens Gimle 2 og Gimle 1 på henholdsvis 2. og 3. plass hadde slått hverandre en gang hver i innbyrdes oppgjør, ledet Espen (bildet) og de andre guttene med 4 poeng foran sist helgs toppoppgjør mot Gimle 2. (Vi ledet egentlig mer, men har spilt flere kamper enn dem). Sist helg presterte vi årsbeste da vi nedsablet Gimle 2 med utrolige 78-39. Denne helgen var det Gimle 1 som var motstandere lørdag 13.30 i Slåtthaughallen. Sist vi møtte dem (19.oktober i Gimlehallen) måtte vi virkelig slite for seieren. Vi var under med 14 midt i tredje periode, under med 7 etter tredje, gikk i ledelse midtveis i siste og vant til slutt med 5 (57-52). Vi er blitt en god del bedre enn i høst, men det har også flere av de andre lagene. Vi var derfor innstilt på jevn kamp og tøff motstand. Og det fikk vi, en stund. Les hele referatet fra kampen HER.
0 Comments

EGEN SIDE FOR ÅRSMØTEDOKUMENTER

Det er snart årsmøte og i den forbindelse har vi lagt til rette en egen side for årsmøtedokumenter. Foreløpig er det vi har av dokumentasjon fra tidligere årsmøter på plass, men frem mot årsmøtet for 2008 )som skal avholdes 26. februar) vil vi også legge ut innbydelse, årsberetning m.m. etterhvert som det blir ferdig utarbeidet. Du finner den nye siden under «Styre og Stell-Årsmøtedokumenter»
Ole Tom
0 Comments

U18NM-KVALIFISERING FOR VESTLANDSGRUPPEN

Da er også kampoppsettet for kvalifiseringen i Bergen (Frøyahallen) klart. Antall kamper ble noen færre ettersom Trondheim trakk sitt lag. Dermed vil ikke turneringen starte før fredag kveld. Det spilles vanlig puljespill der de fire beste går videre til sluttspillfinalen i april. Vi krysser fingrene for våre U18-gutter! Se detaljene her.
0 Comments

"SÆIM PRESIDJÆR" MOT FRØYA FOR U18-GUTTENE PÅ SØNDAG!

Etter lørdagens kamp mot disse guttene hadde vi litt blandede følelser: Litt skuffet over ikke å være nærmere (tapte 85-61), men også litt optimistisk med tanke på alle de sjansene vi burde ha satt under ”normale”(?) omstendigheter. Så det var med spenning og en del forventninger vi møtte til ny kamp mot de samme guttene igjen søndag kl 19.00 i Fyllingsdalshallen. Det skulle imidlertid vise seg at ting ikke forandrer seg så mye over natten. Les Arves referat fra kampen HER.

0 Comments

KLAR SEIER MOT HOP 2 FOR U15-GUTTENE

Etter lørdagens ”sensasjonelt” store seier over Gimle 2 (78-39) ville alt annet enn en lett seier mot Hop 2 på søndag være overraskende. Overrasket ble vi, men seieren til Christian (bildet) og resten av guttene våre var aldri truet. Overraskelsen besto i at guttene ikke klarte å mobilisere mer enn de gjorde, men det holdt likevel til en meget komfortabel seier mot dette Hoplaget, som er et reint 95-lag. De er med for å lære og få tøff kamptrening, og det regner vi med de både gjorde og fikk. Les restean av kampreferatet i guttenes blog HER.
0 Comments

BEST GAME EVER (?) FOR U15-GUTTENE MOT GIMLE-2!

Espen (bildet) og de andre U15-guttene våre liker seg på toppen av tabellen. Så langt i år har de vært ubeseiret selv om det har vært nære på ved flere anledninger. Våre to nærmeste konkurrenter på tabellen er de to Gimlelagene. Innbyrdes oppgjør de i mellom gjorde at Gimle 2 lå på plassen bak oss mens Gimle 1 lå på 3.plass med like mange poeng. Lørdag 10.januar skulle vi møte Gimle 2 for annen gang i år. Sist vi møtte dem (13.desember i Gimlehallen) var det jevnt og spennende lenge, men ved hjelp av vår vanlige sterke avslutning vant vi så ”klart” som 66-53 til slutt. Rapportene fra Gimleleiren foran lørdagens kamp var gode treninger og topp motivasjon og kamplyst, så nå satset de på å slå serielederen. Les alt om kampen HER.
0 Comments

TUSEN TAKK TIL GODE MEDHJELPERE I BJARGHALLEN PÅ LØRDAG!

Som hjemmearrangør denne helgen er det flere ting som må ”være på plass”. Da er det godt at vi har entusiastiske og positive foreldre og medlemmer i klubben!

Takk til Frank Nilsen som tok seg av organisering av Kafé !! Resultater er en nett liten sum på 1000kr !! Flott! Og takk til alle kakebakerne: Malin Herfindal, Marianne Støyva, Solveig Nøst, Hilde Røssevold og Siri Jørgensen.
Heldig for oss var det fotballkamp på Stavollen på samme tid som kampene i hallen. Derfor var det mange ”forfrosne” tilskuere som var glad de kunne kjøpe kaffe og kake da de kom inn i resepsjonen for å varme seg!!!

Takk også til Jan Petter Nøst, Gunnar Moen, Gudmund Trætteberg og Petter Salbu som gjorde en glimrende jobb i sekretariatet både på skjemaføring og klokke!!

Hilsen Marit
(arrangementsansvarlig)
0 Comments

J94-2 MOT YTREBYGDA 3

Siste kamp var Kirkevoll 2 (J94) mot Ytrebygda. Dette laget er som nevnt ubeseiret og forrige kamp endte med tap 127-14. Bedre gikk det ikke denne gang – det endte med tap 95-5. På Kirkevoll spilte Amalie, Vilde, Malin, Susanne, Hilde og Siri (som på bildet kjører seg fast i 2 YBBK-spillere).  Poengene ble scoret av Malin 3 og Susanne 2. Straffestatistikken:  Malin 1/6 og Amalie 0/2. Her er det bare å konstatere at dette ikke var en bra kamp og humøret og motivasjonen var langt fra på topp for flere. Litt få med bare seks spillere, men det kan virke litt uforståelig at spillere som er vant til å trene en time eller mer blir så voldsomt sliten etter fire minutter på banen … .
Oppsummert kan vi si at det i dag så ut som om Kirkevoll 1 er førstelag og Kirkevoll 2 er andrelaget, og spesielt de som ønsker å være med i et toppet lag videre bør vurdere egen prestasjon og innsats etter denne kampen.Flere bilder fra kampen
HER.
Jon
0 Comments

VANSKELIG KAMP FOR J-95 MOT HOP 1

Lørdag møtte Kirkevoll J95 Hop1 i Bjarghallen. Dette Hop-laget er veldig godt, og i og med at vi regnet vinnersjansene som små benyttet vi muligheten til  å la nye spillere debutere og samtidig prøve litt uvante roller. På Kirkevoll spilte Siri, Tonje, Silje M og Silje S, Signe, Maria, Malin, Hilde – til sammen 8 stykker som er gledelig tatt i betraktning av at vi har vært akkurat nok på noen kamper i år. Tonje og Signe var sliten etter forrige kamp, og det preget nok laget litt. Resultatet ble i hvert fall 87 – 3 til Hop 1 og poengene ble scoret av Signe 2 og Hilde 1. Ikke akkurat noen god kamp, og  for dette laget som debuterer i serien i år blir det viktig å glemme denne kampen så fort som mulig og å huske på at vi overraskende har tre seiere i serien og en i julecupen å bygge på i de neste kampene. Som for øvrig er Hop 2, Bønes, Ulset og Frøya – alle lag vi har en rimelig mulighet til å slå!
Flere bilder fra kampen finner du i jentenes fotoalbum HER.
Jon
0 Comments

KIRKEVOLL J94-1 MOT ASKØY

Jentelagene våre spilte tre kamper lørdag i Bjarghallen. Først ut var Tonje (bildet) og de andre jentene på J94 Kirkevoll 1 mot Askøy.  Dette er et lag vi har et håp om å slå i år, basert på resultatene så langt. Vant vi kampen ville vi også gå forbi på tabellen. Askøy kom imidlertid best i gang og gikk opp til 8-0. Etter hvert fikk Kirkevolljentene summet seg litt, og første periode endte 12-7 til Askøy.  Utover i andre periode tok Kirkevoll innpå og ved halvspilt periode stod det 18-18 – dette så ut til å bli en spennende kamp! Derfra og ut kampen krøp imidlertid Askøy ifra, og etter tredje periode stod det 35-25 til Askøy. I siste periode raknet det litt for slitne Kirkevoll jenter og Askøy vant til slutt 56-35. Les resten av Jons oppsummering fra kampen i jentenes blog HER.
0 Comments

BILDER FRA DAGENS KAMPER I BJARGHALLEN...

.... er lagt ut i fotoalbumene ti J-95, J-94 og G-94. Referater fra kampene er forhåpentligvis på vei....
0 Comments

FRØYA BLE FOR STERKE FOR KBBK U18!

Lørdag 10.januar kl 09.00 var U18-guttene i gang igjen etter juleferie. Det siste vi gjorde i serien i 2008 var å vinne knepent over Ulriken etter relativt dårlig spill. Nå var det Frøya som var motstandere og med tilsvarende prestasjon fra vår side som mot Ulriken ville vi bli knust. På tabellen ligger Frøya på en beskjeden 3.plass, men det skyldes ulikt antall kamper. Sammen med ubeseirede Gimle 2 er nok Frøya det beste laget i serien. Etter min mening er Frøya best, men de har relativt få spillere totalt som spiller både U16, U18, U21 og 1.divisjon, og ved kampkollisjon vil laget nødvendigvis bli svekket. Det må nok ha vært tilfelle 2.november i fjor da de tapte så klart som 94-52 for Ulriken. I dag stilte de med fullt lag og vi fikk en tøff kamp. Les hele referatet i guttenes blog HER.
0 Comments

GRATIS JR. NBA NIGHT I LANDÅSHALLEN PÅ LØRDAG!

Ulriken Eagles inviterer til gratis Jr. NBA night i Landåshallen lørdag 10.januar kl 19 – 21. Her blir det skytekonkurranser, driller, 3 mot 3 og hipp musikk. Kom og kos deg med basketball sammen med Ulriken Eagles gutta!
 
Baskethilsen fra ULRIKEN EAGLES
0 Comments

SPENNENDE KAMPER I BJARGHALLEN PÅ LØRDAG!

Hei og godt nytt år! 
Basketens vårsesong starter for vår del på lørdag da alle Kirkevoll-lagene er i aksjon - de aller fleste på hjemmebane i Bjarghallen. 
Du kan se
kampoppsettet i KBBK-kalenderen . U18-laget vårt (gutter sånn ca. født i 92 ) spiller på bortebane mot Frøya, men alle de øvrige lagene spiller hjemme og vi håper på god stemning i Bjarghallen og at foreldre, familie, venner og klassekamerater kjenner sin besøkelsestid. 

U15 jenter (født i 94) har to lag er i sving og møter tøff motstand, men de kommer seg kamp for kamp og nærmer seg motstanderne med stormskritt. For 95-jentene er det ikke så uvanlig å vinne, men også de møter et lag som ligger langt over dem på tabellen og må ta frem det beste i seg selv for å vinne! Kanskje løsner det for alvor på lørdag?
Dagen avsluttes med et kjempespennende oppgjør mellom de to lagene som leder
U15-serien . Her gis det ikke ved dørene og oppgjørene mellom Kirkevoll (som så langt har vært uslåelige) og Gimle 2 ender alltid opp i en kjempespennende 4. periode der kun få poeng skiller til slutt!

Vi byr for øvrig på en god og varm hall i vinterkulden (
), har kaffe og kaker for salg og har visning på godt og varmt Ullmax-tøy som kan bestilles. Vi håper på godt fremmøte! Det var dårlig med det like før jul.......

Ole Tom
0 Comments

KAMPOVERSIKT FOR VÅREN

Kampoversiktene for våren er nå ajourført i KBBK-kalenderen. Du finner den i menyen til venstre. Vær snill å gi beskjed om dere finner feil i den slik at vi får rettet opp så fort som mulig hvis noe er galt. Treningstider vil blir ajourført om kort tid.
0 Comments