NYE BILDER FRA KAMPEN DER KATRINE BLE SERIEMESTER!

Arve har sendt noen bilder som ble tatt etter at Katrine ble seriemester med Gimle i eliteklassen for en ukes tid siden. Vi fant flere kjente fjes! Du finner bildene i J90 fotoalbum HER.
|

BRA FREMMØTE PÅ ÅRSMØTET!

Arve
Ca 40 medlemmer, trenere og foreldre hadde funnet veien til Bjargs klubbhus der pizza-lukten hang i luften litt over kl. 18 mandag kveld. Vi savnet kanske litt bedre fremmøte fra foreldrene, men de yngste lagene var veldig godt representert. J92 glimret riktignok ved sitt fravær, men hadde visstnok god unnskyldning da de var på konfirmasjonsarrangement denne kvelden. Årsmøtet, som ikke var veldig formelt i formen, ble ledet av Ole Tom og Arve (bildet) som dro gjennom "årsberetningen" for anledningen i form av en presentasjon som også finnes i dokumentarkivet her på sidene. Du kan åpne den direkte ved å klikke HER, men den er rimelig tung, så det tar nok litt tid å åpne den.... For dem som ikke var på årsmøtet kan det jo likevel være greit å se hva som ble presentert der.

liten og sliten
Gjennomgangen fokuserte på det sportslige, men også på det faktum at KBBK har fått et styre og en fin gjeng med lagledere for de yngste lagene. det jobbes også godt med rekruttering - spesielt ble det nevnt at SFO-basket som vi har startet opp med i høst har veldig mange unger med på treningene. Lillebroren til Petra (bildet til venstre) syntes kanskje ikke det var så veldig spennende, men brus ville han ha!
For øvrig gikk vi raskt gjennom litt om laglederfunksjonen, regnskapet og klappet formelt på plass det nye (=gamle) styret. Oversikten over styrets medlemmer finner du under "styre og stell" i menyen til venstre. Ellers så var det pizza som var det sentrale og det så ut som om de fremmøtte syntes det smakte godt. Takk til alle som kom!
Ja, og så tok vi noen bilder da, selvfølgelig. De finner du HER.
Ole Tom
|

GUTTER-92 HALTET SEG TIL SEIER OVER ULSET!

Lørdag 17.februar skulle 92-guttene spille mot Ulset i Bøneshallen kl 14.00. Sist helg kunne guttene ikke stille lag mot Ulriken pga sykdom og det så ikke bedre ut denne gangen heller. Roy var opptatt med skolerevy, Henrik fremdeles skadet og Anders og Espen ikke frisk igjen etter influensaen som har herjet denne uken. Men vi kunne heller ikke få flere kamper utsatt så vi satset alt på å stable Anders på beina, få med Gibrill og Ephrem og få gjennomført kampen. Espen har skrevet referat fra kampen i guttenes blog HER.
|

ENKELT FOR JUNIORENE MOT ULRIKEN!

Juniorjentene møtte Ulriken i Gimlehallen søndag 18.februar kl 13.30. Sist vi spilte mot dem (Landåshallen 9.desember) vant vi knepent 61-55, men vi har sett at de har gått på noen stygge tap for Ytrebygda etter jul og regnet med at vi skulle klare en seier igjen. Det viste seg at de bare stilte fem jenter mot våre ti, så det skulle bli tøft for dem utover i kampen. Relativt tidlig i kampen ble også en av deres spillere skadet, og de måtte fortsette med fire. Da trakk vi en spiller ut slik at det ble fire mot fire og god plass på banen. Litt synd at vi ikke får spille med fullt lag når vi er så mange som ti spillere, men vi synes likevel det er riktig å gjøre det på denne måten. Og jentene var helt enige i det. Hvordan det gikk kan du lese om i jentenes blog der Arve er god bidragsyter.
|

KATRINE SERIEMESTER MED GIMLE I EK

For andre året på rad har Katrine fått være med å vinne seriemesterskapet i EK (elite kvinner) med Gimle. I den avgjørende kampen på lørdag i Gimlehallen slo de Bærums Verk så klart som 83-45. De begynte som vanlig med å ligge litt etter (14-17 etter første periode), men vi så at det var mer innsats og vilje i laget enn på lenge og hadde allerede da troen på at dette skulle gå. I andre periode overtok de føringen og gikk til pause med en 11-poengs ledelse (38-27). Etter hvilen var det ingen tvil. Gimlejentene hadde bestemt seg for ikke å slippe Bærumsjentene inn igjen i kampen og slik ble det. Før siste periode var ledelsen øket til 62-41 og feiringen var i gang. Til slutt var altså avstanden øket til 38 poeng og seieren var overbevisende. Riktignok manglet B/V et par spillere, men dette laget slo Ullern forrige helg og har en bred stall. Men det holdt altså ikke mot et heltent Gimlelag som endelig spilte Gimlebasket igjen. Etter noen litt svake kamper i det siste var det godt å få vist at de fremdeles kan prestere på dette nivået.
Katrine fikk spille 20 min og satte 9 poeng. Med dette var hun 4.mann på Gimles poenglisten etter Whitney (17), Marianne (16) og Sigrunn 13. Hun ble også bokført med 5 returer og 3 assist. Bra levert. Vi gratulerer!!
Arve
|

LURER DU PÅ HVORDAN VI GJØR DET I KRETSSERIENE?

Kirkevoll har 7 lag med i seriene og så langt ligger de fleste pent plassert på de forskjellige tabellene. For miniene våre (94'ene) ajourføres ikke tabellene, men alle de øvrige lagene kan måle seg mot kretsens øvrige lag. De eldste guttene gjør det aller best, men også mange av de andre KBBK-lagene kan gjøre det godt i innspurten.
Se link til de forskjellige tabellene her:
* Herrer 4. divisjon
* Gutter-92
* Junior Kvinner
* Jenter-90
* Jenter-91
* Jenter-92
|

INTENST OG SPENNENDE DA GUTTER-94 MØTTE GIMLE SKJOLD I DAG!

18
Det er alltid gøy å være publikum når Kirkevoll og Gimle Skjold møtes til dyst. De to lagene spiller alltd jevnt og det pleier å være full innsats fra start til "mål". I dag var det ekstra spennende ettersom Espen var syk og de andre guttene derfor litt ekstra spent på hvordan det ville gå. Forrige kamp mot Gimle Skjold endte med knepen seier med 1 poeng(!) så det var duket for revansj for Gimle denne gangen!
Det ble litt klabb og babb før start også. Ephrem (bildet) og George hadde glemt at det var kamp i dag og var ikka der 30 minutter før kampstart. Vi sendte derfor en delegasjon til Fana for å "dra dem ut av sengen". Ekstraturen - pluss det faktum (les: flaks) at arrangørene var forsinket i Gimlehallen - gjorde at vi rakk å få guttene på plass til kampstart. Les Ole Tom sin oppsummering fra den spennende kampen HER.
|

JENTER-92 HAR FÅTT NY TRENER!

Michael Kim Nguyen har overtatt som trener for 92-jentene. Han er allerede i gang og så vidt vi har forstått så har han fått en fin mottakelse av jentene! Kontaktinfo for Mikey finner du på treningsoversikten i dokumentarkivet.
|

94-JENTENE HAR FÅTT LAGLEDER!

jenter94
Etter kampen mot Ytrebygda kastet Ole Tom seg over de fremøtte foreldrene og ble veldig glad da Monica Jordal (mor til Malene) påtok seg laglederansvaret. Det er en viktig, men ikke veldig arbeidskrevende rolle, noe lørdagens "klabb og babb" før start er et eksempel på. "Styre og stell"-sidene er oppdatert - det samme er treningsoversikten.
Det lenge bebudede lagledermøtet kan også nå arrangeres og innkalling vil gå ut like etter årsmøtet på mandag! Ole Tom er ansvarlig for det.
|

HUSK ÅRSMØTET!!

Årsmøte avholdes på Bjargs klubbhus, Stavollen den 19. februar. Vi serverer pizza og brus. Spillere, foreldre og trenere er hjertelig velkommen!
Du finner komplett invitasjon HER. Av hensyn til bestilling av pizza må vi ha påmelding med navn samt antall voksne og barn via kontaktskjemaet eller via mail til webmaster@kirkevollbasket.com. Så langt har 21 personer meldt seg på - ny frist for påmelding er fredag 16. februar!!
Ole Tom

|

JUNIOR KVINNER HAR OGSÅ FÅTT FOTOALBUM!

Nå har junior-laget fått sitt eget fotoalbum også. Tore Z. er første bidragsyter med fine bilder fra lørdagens kamp mot Bønes i Gimlehallen!
|

SKADEPREGET JUNIORLAG STO DISTANSEN MOT BØNES!

2
Sykdom, skader og fravær preget Gimle/Kirkevoll's JK lag, da Ana Maria (bildet) og de andre jentene skulle møte Bønes til kamper lørdag og søndag i Gimlehallen og på Bønes. Joakim har skrevet fyldig oppsummering fra 2 spennende kamper i junior-lagets blog HER.
|

EKSTRA TRENING FOR 92 SPILLERNE (JENTER OG GUTTER)!

På grunn av revyen på skolen er det ingen trening for spillerne våre i gymsalen på Kirkevoll denne uken. Men idag (onsdag 14.feb) kan alle 92-spillerne (både jentene og guttene) trene i Slåtthaughallen fra kl 20.00 til 21.00. Jentetreneren (Mikey) vil være tilstede og lede treningen. Benytt anledningen alle som kan. Vet at det er mye sykdom for tiden og at noen er på konfirmasjonsforberedelser om onsdagen, men vi håper "de andre" stiller. Guttene har kamp på lørdag kl 14.00 mot Ulset i Bøneshallen.
Arve
|

BRA SPILL, MEN KLART J91-TAP MOT NATTLAND I BØNESHALLEN!

26
Et litt "småhostete" J91-lag stilte på Bønes uten de helt offensive tankene og gikk nok mentalt på banen for å "gjøre det beste ut av det" mot dobbelt så mange hvitkledde Nattland-jenter. Uten lagleder og trener (men heldigvis hadde Ole Tom lisensoversikten med seg slik at vi fikk spille) fra start gikk jentene på banen og ble rimelig overkjørt i starten. Før vi fikk engasjert oss skikkelig i spillet hadde jentene fra Nattland 14 poeng mot våre 0 og da ante vi kanskje hvor det bar. Men da jentene skjerpet seg og Joachim kom på plass midtveis i omgangen kom det seg litt. Vi scoret også etterhvert og da omgangen var omme sto det 23-14 til Natland.
Les Ole Tom sitt kampreferat i jentenes blog HER.
|

INGEN TRENING PÅ KIRKEVOLL DENNE UKEN!

På grunn av skoleteateret på Kirkevoll er gymsalen ikke tilgjengelig for trening denne uken. Vi prøver å finne alternativer og kommer tilbake med andre muligheter dersom det dukker opp noen muligheter.
|

FAMLENDE FRA START, MEN BEDRE ETTERHVERT FOR J-94 MOT YBBK SANDSLI

Mye klabb og babb FØR start da jenter-94 skulle spille kamp i Landåshalen lørdag. Det største problemet var vel egentlig å få jentene på rett bane til rett tid. I og med at kampen ble flyttet i uken hadde ikke alle fått det med seg og var dermed enten klar til start på feil sted (Bjarghallen) eller til feil tid (senere på dagen?). Litt dumt da at vi hadde levert ut en lapp med kamplisten på. Slike lapper er vanskelig å oppdatere når det skjer endringer. Sjekk derfor alltid KBBK-kalenderen for siste oppdateringer!
18
Nok om det... Det kom til slutt 6 jenter (og noen fra fan-klubben) og ettersom Ole Tom og Marit var på plass og fikk Ytrebygda-jentene til å vente litt, så kom kampen i gang 10 minutter etter tiden. Hvordan det ellers gikk kan du lese mer om i kampreferatet HER.
|

KRISTINA PÅ LANDSLAGSSAMLING!

Kristina
Kirkevoll basket er en liten klubb med relativt få lag. Likevel ser vi at det er mulig å nå langt også fra et slikt utgangspunkt. Nå har vi fått en ny spiller i landslagsdiskusjonen. Kristina Brunvall (her i kamp mot en grønnkledd Bønesspiller) er tatt ut til samling for J91. Samlingen skal være her i Bergen 23.-25.februar. Her fra Bergen har Hop fått med 4, Nattland 4 og Kirkevoll, Gimle, Ulriken og Ytrebygda 1 hver.

Vi gratulerer!

Arve
|

BASKETSKOLE I VINTERFERIEN!

Gimle arrangerer basketskole i vinterferien. Skolen er for alle på barneskolen - 8-13 år. Ettersom Kirkevoll samarbeider med Gimle koster det bare kr. 250,- for KBBK-medlemmer. Så til dem som skal være hjemme i vinterferien: Her er det muligheter for basket fra morgen til kveld! Du finner mer info på Gimles hjemmesider HER.
|

KOLLISJON I BJARGHALLEN TIL HELGEN - FLERE KAMPER FLYTTET!

Mer rot fra kretsen, dessverre. Kampene i Bjarghallen til helgen er lagt til tider som kolliderer med håndballarrangement samme sted. De fleste av kampene er flyttet. Sjekk kalenderen eller kretsserie-oppsettet i dokumentarkivet; alt er oppdatert med siste info fra kretsen.
|

94-GUTTENE FORTSETTER Å IMPONERE!

23
Søndag 4. februar skulle 94-guttene møte Djerv for første gang. Kampen gikk i Gimlehallen kl 11.00 og vi stilte fullt lag minus Rune som fortsatt var syk. Djerv er et nytt bekjentskap for oss. Vi hadde hørt at de hadde få spillere og at et par av spillerne var veldig gode. Og begge deler stemte. De møtte med bare fire spillere, men fikk låne en Gimlespiller slik at det skulle kunne bli kamp.

Kampen begynte meget jevnt. Første periode ble en ”scoringskamp” mellom Djerv to toppscorere Jazik og J.K.Hjertnes og våre to Ephrem og Espen (bildet). Disse fire spillerne stod for alle scoringene i første periode og vi gikk til første pause med en knepen topoengsledelse (12-10). Resten av kampen ble også spennende og velspilt. Les kampreferatet HER.
|

MINI-JENTENE BEGYNNER Å SKJØNNE DET!!

Minijentene (MJ12/J-94) skulle ha spilt to kamper i dag (søndag 4.februar), men Ytrebygda Skeie kunne ikke stille så det ble med kampen mot Nattland i Gimlehallen kl 14.00. Katrine (trener) var opptatt med kamper i Oslo med Gimle EK, men Ane S og Petra ledet jentene med sikker hånd til et flott resultat. Men det tok litt tid før de begynte å skjønne hva som foregikk og hvordan de skulle gjøre det. Men de skjønner stadig mer og mer. Hvort mye kan du lese om i Arves kampreferat i jentenes blog.
|

GUTTER-92 SOM FORVENTET MOT FRØYA 2

Lørdag 3.februar møtte 92-guttene Frøya 2 i Frøyahallen kl 12.00. Frøyalaget består av unge og ferske basketspillere og det var som ventet ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Sist vi spilte mot dem vant vi så klart som 74-4, og det skulle nesten bli reprise denne gang. Arve har oppsummert kampen i guttenes blog HER.
|

TAP MOT HOP B i DAG FOR UINSPIRERTE 92-JENTER

Dagen startet med skarve 3 frammøtte i Bjarghallen da J92 skulle spille kamp mot Hop. Som ved tidligere anledninger er mobiltelefonen god å ha og denne gangen var det sykdom og forglemmelser som var hovedårsak til det dårlige fremmøtet. Det ordnet seg omsider og tidsnok til at kampen kunne gå som planlagt. Marit (som satt i sekretariatet) har skrevet en oppsummering fra kampen HER.
|

STRÅLENDE SPILL AV 94-GUTTENE MOT ASKØY!

21
Lørdag 3.februar skulle Lars (bildet) og resten av 94-guttene møte Askøy i Bjarghallen kl 16.00. Askøy er et lag som vi har hatt bra tak på, men som vi også har tapt for en gang (mener vi å huske). Vi visste derfor at vi måtte yte maksimalt og være helt skjerpet for å hale seieren i land. Det skulle imidlertid gå lettere enn vi hadde trodd. Les Arves fyldige referat i guttenes blog HER.
|