Nytt fra styret

PROTOKOLL FRA ÅRSMØTET

Protokollen fra årsmøtet er nå publisert. Du finner den og de andre årsmøtedokumentene HER.
0 Comments

NYTT STYRE ER VALGT

På torsdagens årsmøte ble det valgt nytt styre i Kirkevoll Basketballklubb. Det nye styret trer umiddelbart i funksjon og vil konstituere seg på første styremøte. Sammensetningen er slik:

Leder:
Jon-Kåre Hansen, Norheimsvegen 35, 5243 FANA, mobil: 414 74 100

Øvrige styremedlemmer:
Malin Herfindal, Råtun 184, 5239 RÅDAL, mobil: 928 89 607
Jan Petter Nøst, Fanaflaten 21B, 5244 FANA, mobil: 930 15 036
Anne-Kristine Kryvi, Kvernabekkvegen 46, 5243 FANA, telefon: 552 28 893
Kirsten Åsgard, Søre Titlestad 63, 5243 FANA, mobil: 482 85 228
Helge Anthonissen, Titlestadvegen 67F, 5243 FANA
Bente Y. Skar, Kvernabekkvegen 131, 5243 FANA

Varamedlem:
Gro Svendal, Norheimsvegen 23B, 5243 FANA
0 Comments

DET BLIR ÅRSMØTE I KLUBBEN 24. FEBRUAR!

Årsmøtet blir avholdt den 24. februar kl. 18:30 i Bjargs klubbhus på Stavollen. Spillere, trenere og foreldre inviteres til formelt årsmøte og en sosial sammenkomst med gratis pizza og brus. Av hensyn til pizzabestilling må vi ha påmelding med spillers navn, antall voksne og barn via kontaktskjemaet på hjemmesiden eller e-post senest innen 20. februar.

Forslag til årsmøtet må være styret i hende senest 2 uker før årsmøtet (10.02).

Årsberetning, fullstendig saksliste og evt. forslag blir lagt ut på klubbens hjemmesider under «styre og stell» senest en uke før årsmøtet.

Den formelle agenda ser slik ut:
 • Årsberetning
 • Regnskap
 • Forslag
 • Budsjett
 • Valg av nytt styre

Ettersom mange i styret nå takker av som styremedlemmer er det viktig for kubbens videre drift at de som er interessert i å være med å drive klubben videre gir beskjed til en av oss i styret så fort som mulig. Ungene våre trenger engasjerte foreldre!

Vel møtt!

Styret
0 Comments

STORFIN GAVE FRA FANA SPAREBANK!

Vi er blant de heldige som er blitt tilgdesett med midler fra Fana Sparebank sin store gaveutdeling nå i vinter og forleden fikk vi hele 20.000 kroner inn på konto. Det er vi selvsagt veldig glad for og pengene kommer veldig godt med i en periode der antall medlemmer øker og aktivitetsnivået og utgifter følger etter. Vi sender noen varme tanker til de som har valgt oss ut som heldig gavemottaker. Også i fjor fikk vi en pengesum fra Fanabanken så de er med på listen over våre trofaste støttespillere!
Du kan lese mer om Fana Sparebank sin gaveutdeling HER.
0 Comments

NYTT STYRE ER PUBLISERT

KBBK sitt nye styre (valgt på årsmøtet) er oppdatert punder «Styre og stell». Protokollen fra årsmøtet er også lagt ut samme sted (se under årsmøtedokumenter i menyen).
0 Comments

ÅRSMØTEDOKUMENTENE ER PUBLISERT

Det er en uke til årsmøtet og årsmøtedokumentene er klar. Du finner dem under «Styre og Stell» Årsmøtedokumenter i menyen til venstre. Her er direkte link til de viktigste dokumentene:


Vi minner om at man må melde seg på til årsmøtet. Det er svært mange som ikke har gjort det. Bruk kontaktskjemaet og meld deg på NÅ hvis du ikke allerede har gjort det.....!

Vel møtt på årsmøtet!
Ole Tom
0 Comments

DU HAR GLEMT Å MELDE DEG PÅ TIL ÅRSMØTE!

Det er tid for årets store samling: klubbens årsmøte! Vi serverer pizza og brus til alle fremmøtte. Så langt er det bare 7(!) påmeldte. Det betyr sannsynligvis at DU har glemt å melde deg på! Ingen påmelding - ingen pizza!
Tid: 24. februar kl. 18:00-20:30. Sted: Bjargs klubbhus på Stavollen.
Klikk på bildet for å få innbydelsen i stort format.
0 Comments

ENDREDE TRENINGSTIDER

Det strømmer på med nye minispillere og for å tilrettelegge best mulig for de nye samt dele opp treningen mer, har vi gjort en del endringer i treningstidene. Vi har også flyttet rundt litt på treningene til Jenter og gutter 15 og 16. De nye treningstidene er oppdatert i KBBK-kalenderen.
0 Comments

INNBYDELSE TIL ÅRSMØTE!

Det er tid for årets store samling: klubbens årsmøte! Vi serverer pizza og brus til alle fremmøtte.
Tid: 24. februar kl. 18:00-20:30. Sted: Bjargs klubbhus på Stavollen.
Klikk på bildet for å få innbydelsen i stort format.
0 Comments

GOD JUL ALLE SAMMEN!

Det er hvit jul i Bergen og vi er midt i en hektisk basketballsesong.

Det siste året har vært begivenhetsrikt for oss i styret og for spillerne våre.
Vi spiller stadig bedre og nå i høst blir vi også stadig flere!

Det er veldig kjekt og lover godt for fremtiden.
Så selv om nissemor ser litt molefonken ut så ønsker vi i hvert fall en riktig fredelig jul og et godt nyttår til alle spillere, trenere, lagledere og foreldre.

Ole Tom

PS: Lykke til i julecupen og på landslagsuttak for dem som er der!
0 Comments

MEGET SKUFFENDE FREMMØTE PÅ FORELDREMØTET!

Det var svært få foreldre som stilte på foreldremøtet på skolen på torsdag. Av «miniforeldrene» var det kun EN forelder som ikke har barn med på eldre lag i KBBK som stilte. Det var veldig skuffende for oss i styret. Planen var blant annet å diskutere nye minilag, påm,eldinger til cup og serie samt få på plass lagledere for nye lag. Nå ble det hele svært amputert og vi må kalle inn til ekstra foreldremøte i begynnelsen av januar for minilagene (2001-1998) samt for årsklassen 1997 der vi har fått mange nye på treningene. Da bør folk kjenne sin besøkelsestid - vi klarer ikke dette uten foreldrenes bidrag!
Ole Tom - skuffet klubbleder
0 Comments

HUSK FORELDREMØTET PÅ TORSDAG!

Du/dere inviteres herved til en liten informasjonskveld der vi i styret håper at flest mulig foreldre har anledning til å stille. Jfr. også innkalling sendt på e-post for en tid tilbake.

Sted: Kirkevoll Skole - Kvarten,
Tid: Torsdag 10. desember kl. 17:30-19:30


Agenda:

 • Info om klubben, dens lag og aktiviteter
 • Info om praktiske ting som spillere og foreldre bør kjenne til - herunder klubbens nettsider (www.kirkevollbasket.no).
 • Info om spillet basketball - det er mye kjekkere å se på kamp når man kenner reglene litt
 • Info om kurs og arrangementer i klubbens regi
 • Spesielt om oppstart av nye minilag, julecup og mulig seriespill etter nyttår

Vel møtt i en hektisk førjulstid!

0 Comments

BILDER FRA JENTENES U15-KAMP MOT ULRIKEN

Jon-Kåre ha tatt noen bilder fra kampen mot Ulriken 30.10.2009, en kamp Ulriken for øvrig vant 54-34. Du finner flere bilder HER.
0 Comments

TID FOR Å BETALE KONTINGENT!

Det er fortsatt mange som ikke har betalt medlemskontingenten sin og undertegnede ber om å få slippe å sende ut purringer - betal heller kontingenten uoppforret. Alle (unntatt de sist innmeldte miniene) har fått tilsendt epost eller brev med faktura og vi ber om at innbetalingen merkes med korrekt fakturanummer. Da blir det lettere for oss.
Skulle dere lure på noe er det bare å ta kontakt via kontakt-skjemaet på sidene her!
Ole Tom (blant annet kasserer)
0 Comments

TID FOR Å BETALE KONTINGENT!

Det er tid for kontingentbetaling igjen! Alle har fått eller vil få tilsvendt en faktura med kontingenten. Aktive medlemmer betaler kr. 600,- for en sesong (2009/2010), passive medlemmer kr. 200,- og tillitsvalgte kr. 100,- .
Hvis det er flere spillere fra samme familie kan man trekke fra kr. 100,- for hvert medlem fra og med medlem nr. 2 (gjelder aktive medlemmer).

Medlemskontingenten er viktig for økonomien i klubben og vi setter veldig pris på at den blir betalt innen fristen som er i midten av oktober. I tillegg til at det er viktig for oss å få inn pengene sparer dere oss nemlig da også for tidkrevende purringsarbeid. Hvis noen mener at de er blitt urettmessig krevd for kontingent er det fint om vi får tilbakemelding så ordner vi evt. feil.

KONTO NR. 3419.18.00860
FRIST : 15. OKTOBER
HUSK Å MERKE BETALINGEN MED FAKTURANUMMER/NAVN


Skulle dere lure på noe er det bare å ta kontakt via kontakt-skjemaet på sidene her!
Ole Tom (blant annet kasserer)

0 Comments

NY OPPMANNSORDNING

Våre lag deltar både i turneringer og serier og det er mange påmeldingsfrister å forholde seg til. Fra tid til annen glipper vi litt og det blir «klabb og babb» og fare for at lag ikke blir påmeldt eller at det blir kluss med betaling eller antall spillere påmeldt. Vi har derfor besluttet å etablere en oppmannsordning som skal sikre at vi som klubb opptrer ryddigere på dette området. Oppmannen skal holde oversikt over alle frister, koordinere alle påmeldinger og følge opp lagledere og trenere slik at vi melder på korrekt lag med korrekt antall spillere til rett turnering i rett tid. Vidar Andersen (en av våre nye styremedlemmer) har påtatt seg å gjøre jobben. Vi har laget en instruks for oppmannsordningen. Den finner du i dokumentarkivet HER.
Ole Tom
0 Comments

HALLO!!? LIKER DU PIZZA? VÅKN OPP!!!

Alt er nå klart til årsmøtet. Styrets forslag er også lagt ut på siden med årsmøte-dokumentene. Det eneste som mangler nå er at alle de som ikke har meldt seg på våkner! Hallo alle dere voksne dere ute som lesere dette. Og alle dere spillere - det er på tide å reagere nå!
Påmelding skjer via kontaktskjemaet på sidene her. Oppgi antall voksne og antall barn. Vi ønsker alle hjertelig velkommen.
0 Comments

ÅRSBERETNINGEN ER KLAR!

Årsberetning for 2008 er lagt ut på siden med årsmøtedokumenter under «Styre og stell». Der finner du også alt som berører regnskap og budsjett samt de litt mer formelle dokumentene som har med et årsmøtet å gjøre (agenda og forretningsorden) Det som mangler nå er styrets forslag til årsmøtet. De legges ut i løpet av uken som kommer.

Vi håper alle tar seg tid til å lese årsberetningen og at den er OK lesning! Det er veldig fint hvis dere skriver den ut før møtet og tar den med. Skulle du glemme det så er det ingen krise - vi går gjennom det meste på storskjerm uansett,

For øvirg minner vi om påmelding til årsmøtet. Det er svært mange som ikke har meldt seg på og vil du ha pizza og brus så er det på tide å melde seg nå! Meld deg på med antall voksne og antall barn via kontaktskjemaet på sidene her. Innbydelsen til årsmøtet finner du HER.
Ole Tom.
0 Comments

ÅRSMØTE

Spillere, trenere og foreldre ønskes v,3elkommen til årsmøte i klubben. Trykk på plakaten for å få innbydelsen i fullt format (litt tung PDF-fil). Flere detaljer samt årsmøtedokumentasjon vil bli lagt ut fortløpende på hjemmesidene i tiden fram mot årsmøtet. Forslag og årsberetning kommer senest 1 uke før møtet. Legges ut på en egen side for årsmøtedokumentasjon. Her finner du også tilsvarende dokumenter fra tidligere årsmøter.

Av hensyn til pizzabestilling ber vi om at dere melder dere på i god tid via kontaktskjemaet eller direkte på mail til klubbens mailadresse.
0 Comments

KIRKEVOLL GODKJENT I FRIVILLIGHETSREGISTERET!

Det nye Frivillighetsregisteret opprettes i disse dager og alle norske idrettslg og foreninger skal registreres der. Det innebærer at man må sende inn stiftelsespapirer, oppdaterte lover og siste årsmøteprotokoll samt ajourføre opplysningene i Enhetsregisteret i Brønnøysund. Norges Idrettsforbund er bekymret på vegne av norske idrettslag da mange er på etterskudd med registreringen. Det er derfor godt å kunne slå fast at KBBK nå er godkjent og at registreringen er OK. Det er viktig av flere grunner - bl.a. den nye fordelingsordningen for spillmidler fra Norsk Tipping, den såkalt Grasrotandelen. Les mer om Grasrot-andelen her.
Ole Tom
0 Comments

EGEN SIDE FOR ÅRSMØTEDOKUMENTER

Det er snart årsmøte og i den forbindelse har vi lagt til rette en egen side for årsmøtedokumenter. Foreløpig er det vi har av dokumentasjon fra tidligere årsmøter på plass, men frem mot årsmøtet for 2008 )som skal avholdes 26. februar) vil vi også legge ut innbydelse, årsberetning m.m. etterhvert som det blir ferdig utarbeidet. Du finner den nye siden under «Styre og Stell-Årsmøtedokumenter»
Ole Tom
0 Comments

BASKETNIGHT FOR KIRKEVOLLJENTENE: INTERNCUP OG PIZZAKVELD!

Torsdag var det duket for ”basketnight” for Kirkevolls jenter 94 og 95. Tilsammen 18 jenter stilte. Først var det interncup og konkurranser , og her stilte fire lag med de fantasifulle navnene Plastic Fantastic (Maren, Malin OH, Malin E., Maria, Katinka) , Fiskekakene (Lene, Stine, Siri, Silje), Blåe Glatte Gateplakater (Signe, Amalie, Susanne, Oda) og Ibsens Ripsbusker OAB (Vilde, Malin SH, Tonje, Helene). Kampene var på 2x2.5 min, og det ble full spilt full serie. Les resten av Jon Kåres oppsummering i J95-bloggen eller J94-bloggen.
0 Comments

POLITIATTEST

Styret i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele norsk idrett skal kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn.
Ordningen trer i kraft 1. januar 2009. Du kan lese mer om ordningen på Norges Idrettsforbunds sider her.
Kirkevoll Basketballklubb har i styremøte vedtatt en prosedyre som skal gjelde for klubben. Du finner vår rutine for innhenting av politiattest i dokumentarkivet vårt (eller ved å laste den ned direkte HER). KBBK vil iverksette ordningen og innhente politiattest(er) i tråd med regelverket innen 01.01.2009 slik vi er pålagt.
0 Comments

VI STARTER OPP NYE MINILAG!

Klubben har en målsetning om å tilby baskettrening til barn og unge i nærmiljøet. Selv om vi sliter med treningstid og trenerkapasitet er vi nå klar til å starte opp nye lag for gutter og jenter født i 1998 og 1999! Treningstider:
 • Gutter født 1998 og 1999: Mandager 16:00 – 17:00 , fra 17.nov.
 • Jenter født 1998 og 1999: Tirsdager 18:15 – 19:15, fra 18.nov.

Sted: Nye gymsal på Kirkevoll skole.

Basketball er en inkluderende idrett som er svært populær blant unge. Ved basketballspill bygges koordinasjon, styrke, hurtighet og spenst. Idretten er nesten ”kontaktfri”, noe som medfører lite skader og den passer for alle. Trening og kamper foregår innendørs, og kamper er hovedsakelig konsentrert til enkelte helger i vinterhalvåret. Kirkevoll basketballklubb har et aktivt miljø der det er plass til både topp og bredde. Klubben har gutte- og jentelag i ulike årsklasser, som deltar både i serie og cup. Alle gutter og jenter født i 1998 eller 1999 er velkommen på trening, uavhengig av forkunnskaper!
0 Comments

KONTINGENT OG LISENS!

Litt for mange har "hoppet bukk over" medlemskontingenten denne sommeren. Pga sent årsmøte var vi sent ute med kontingentinnkrevingen, men nå er det 3 måneder
siden vi la ut informasjon om kontingentbetaling og vi ville satt pris på at de som ikke har betalt sender noen "ord på en giro"...... Du finner mer info om kontingenten HER.

Startlisens er en forsikringsordning som er obligatorisk for alle som spiller basket i aldersbestemte klasser, junior og senior. Lisensen betales til Norges Basketballforbund og må være betalt for at man skal få spille kamper. Dommerne vil kontrollere for betalt lisens før hver kamp og f.o.m. 1. oktober er det ingen sjanse for å få spille om ikke lisensen er registrert innbetalt. Du finner info om startlisensen HER.

Sesongen er allerede i gang og mange Kirkevollspillere har allerede vært i ilden. Denne helgen er det jenter-94 og jenter-95 som skal spille. Du finner til enhver tid oversikt over alle Kirkevoll-aktivitet (kamper, trening, møter m.m.) i Kirkevollkalenderen. Den prøver vi å holde HELT oppdatert til enhver tid så føg med her.

Ole Tom
0 Comments

KONTINGENT....

Ganske mange har "glemt" å betale kontingent for 2008. Riktignok kom vi ikke med kontingentkrav før i juni, men nå etterhvert burde de fleste tenke på å betale. Hvordan og hvor mye du skal betale finner du mer om HER.
0 Comments

INSTRUKSER FOR STYREVERV M.M. TILGJENGELIG I DOKUMENTARKIVET

Styret har hatt en gjennomgang av roller og ansvar og er godt i gang med å lage instrukser for de forskjellige oppgavene. Disse instruksene er ingen hemmelighet (snarere tvert i mot!) og vi har derfor lagt dem tilgjengelig i dokumentarkivet (se menyen til venstre). Kanskje du synes det kan være nyttig å titte i dem av og til?
0 Comments

TID FOR Å BETALE KONTINGENT!

I tråd med vedtak på årsmøtet er medlemskontingenten fra og med 2008 hevet til kr. 600,-. Ettersom årsmøtet ble avholdt veldig sent (det normale er i februar) kommer kontingent-innkrevingen først nå.
Desto viktigere er det da at dere betaler raskt slik at vi får inn litt penger til seriekontingentene som skal betales rett etter sommerferien.
Hvis det er flere spillere fra samme familie kan man trekke fra kr. 100,- for hvert medlem fra og med medlem nr. 2. Vi har satt fristen for betaling til 30. juni og er veldig glad om dere overholder den. Da slipper vi purringer som er tidkrevende og lite givende.


KONTO NR. 3419.18.00860
KRONER 600,- FRIST : 30. JUNI.
HUSK Å MERKE BETALINGEN MED SPILLERNAVN.


Skulle dere lure på noe er det bare å ta kontakt via kontakt-skjemaet på sidene her!
Ole Tom (blant annet kasserer)

0 Comments

STYREMØTE KBBK - ROLLEFORDELING ER KLAR!

Det nye styret hadde sitt første styremøte i går og en av de første oppgavene var å fordele roller samt legge en plan for arbeidet det kommende året. Hvordan de forskjellige vervene nå er fordelt kan du se på vår "Styre og stell"-side. sakene som var oppe på møtet handlet mye om økonomi og idrettslige paner/aktiviteter. Styret vil i all hovedsak starte sitt praktiske arbeid like over sommeren. Info om saker som styret behandlet samt viktige arbeidsoppgaver som styret vil jobbe med vil du etterhvert finne på sidene her.
Ole Tom
0 Comments

ÅRSMØTET ER AVHOLDT OG NYTT STYRE ER PÅ PLASS!

Årsmøtet ble avholdt i kveld med brukbart fremmøte fra spillere og foreldre. Uheldigvis kolliderte vi med diverse fotballkamer og manglet derfor en del, men møtet ble gjennomført og pizza og brus fortært med stort velbehag.
Årsberetningen ble gjennomgått og Ole Tom og Arve supplerte presentasjonen med kommentarer. Beretningen samt regnskapet for 2007 og budsjett for 2008 ble vedtatt av årsmøtet. Det ble også styrets forslag om nye kontingentsatser og lovforslaget som var lagt fram. Det nye styret består av følgende medlemmer: Ole Tom Pettersen (leder), Arve Helgesen (nestleder), Marit Stene (arrangementsansvarlig), Roger Jørgensen (styremedlem), Gudmund Trætteberg (styremedlem). Avtroppende styremedlemmer var Helge Helgesen (leder siden klubben ble stiftet), Eva Fjærestad og May Britt Moberg Salbu. Vi takker for innsatsen. Arve Helgesen fikk blomster for sin helt spesielle innsats i året som er gått - han har vært "høyt og lavt" for klubben!
Presentasjonen fra årsmøtet er tilgjengelig for alle HER (OBS: Tung PDF-fil; det tar litt tid....). Takk til de som kunne vøre til stede!

Oversikt over styremedlemmer er oppdatert på siden kalt "Styre og stell".
Noen bilder tok vi også. De finner du HER.

Ole Tom
0 Comments

INGEN FORSLAG TIL ÅRSMØTET UTOVER DE SOM STYRET FREMMER

Årsmøtet i KBBK holdes tirsdag 13. mai (se innkallingen her). Det er ikke kommet inn noen forslag fra medlemmene, men styret har følgende forslag som tas opp til behandling på årsmøtet:

1) KONTINGENT FRA OG MED KALENDERÅRET 2008
 • Styret foreslår en generell økning av kontingenten for å legge den på et fornuftig nivå i forhold til andre tilsvarende klubber og lag.
 • Medlemskontingent for vanlige medlemmer settes til kr. 600,-
 • Søskenmoderasjon gis med kr. 200,- fra og med medlem nr. 2 i samme familie
 • Støttemedlemskap settes til kr. 200,-.

2) KLUBBENS LOVER
 • Klubbens lover er ikke formelt godkjent av årsmøtet, men foreslås vedtatt i den form de nå ligger tilgjengelig på KBBK sine sider HER.
For øvrig er det ikke kommet en eneste påmelding til årsmøtet. Av hensyn til pizza-bestilling må dere melde dere på snarest mulig. Se innkalling.
0 Comments

INNKALLING TIL ÅRSMØTE!

Årsmøtet kommer litt sent i år, men nå er i hvert fal tid og sted bestemt. Vi kombinerer det formelle årsmøtet med en sosial samling med pizza og brus. Møtet finner sted 13. mai. Spillere, trenere, foreldre og andre er hjertelig velkommen.
Husk at saker til årsmøtet må sendes styret senest 2 uker før møtet. Du finner hele innbydelsen her!
Ole Tom
0 Comments

INTERNCUP OG PIZZAKVELD FOR J94/J95

Torsdag 6.mars var det tid for den lenge etterspurte pizzakvelden for j94 og j95. Kvelden begynte med interncup, Kirkevoll Jentecup, der fire lag stilte:

 • Kirkevoll Fimlene
 • Kirkevoll Blåbær
 • Kirkevoll Kake
 • Kirkevoll Bears
Kampene ble spilt som 2x4 min spilletid, 4 mot 4, med to ”dommere” per kamp, i skolens gymsal. Førsteplassen ble behørig premiert, mens sisteplass også ble premiert i form av å være igjen å rydde etter pizzakvelden.
les mer om arrangementet i Jons referat i J94-bloggen HER.
0 Comments

TRENING I VINTERFERIEN

Det blir ingen trening på Kirkevoll i vinterferien. For de som vil trene basket har vi fått tid i Bjarghallen:
 • Tirsdag 19. feb. kl. 17.00 – 18.30
 • Onsdag 20. feb. kl. 19.30 – 21.00
 • Torsdag 21. feb. kl. 17.00 – 18.30
Tirsdag og onsdag vil Joakim (coach) være der. Torsdag stiller Tommy (far til Joachim-92) som vakt, så denne dagen blir det egentrening. Mulig at også Jon-Kåre kommer med noen av 94/95-jentene. Ta hensyn til hverandre og utnytt de mulighetene vi har.
Det er ”Åpen hall” på dagtid. Det betyr at det ligger litt utstyr i hallen. Blant annet er sikkert den store hoppematten lagt ut. Det betyr at vi stort sett klarer oss med èn kurv. Hvis dere rydder vekk noe utstyr så husk å legge det på plass igjen slik at alt er klart til neste dag.

Det blir redusert rengjøring, så vi har avtalt å ikke bruke garderobene. Rydd opp etter dere og oppfør dere pent, så får vi kanskje komme igjen en annen gang.

NB: Husk at torsdag 21. februar har kong Harald bursdag!
Arve
0 Comments

FORBEDRET ØKONOMI!

Det har vært jobbet mye med forskjellige inntektsbringende tiltak for å sikre økonomien i klubben denne høsten. Det er godt å kunne konstatere at det har hjulpet vesentlig!
Det kommer jevnt og trutt inn penger fra forskellige aktiviteter som styret ha initiert og fra tid til annen også noen kroner som vi ikke regner med. Forleden kom det f,eks. kr. 17.000,- fra Norges Idrettsforbund i form av såkalte LAM-midler (Lokale AktivitetsMidler)


Ellers er det verdt å nevne Søby-seminarene (neste er 27.11), Ullmax-salget (som gir oss god provisjon) og kronerullingen der Reaktor er siste bidragsyter. Summen av alt dette har bidratt til at klubben nå har gjort opp all gammel gjeld og har litt penger å rutte med. Derfor spanderer vi også pizza på alle lagene nå i november.

Det kommer for øvrig også noen kroner inn fra medlemmer som betaler kontingent og treningsavgift. Vi er veldig glad for at dere betaler slik at vi ikke trenger å purre. Fristen som var oppgitt på kontinent-brevet er nå ute så det er fint om dere husker å få unna betalingen! De som er nye medlemmer nå i november slipper treningsavgift for høsten, men må betale kontingent.
Ole Tom
0 Comments

KONTINGENT - IGJEN!

Det er ikke alle som har betalt kontingent enda og selv om de fleste har gjort opp for seg er det nødvendig med en liten "purre-runde". Denne uken vil de som ikke har betalt få utlevert ny kontingent-informasjon og laglederne vil få lister slik at de kan følge opp.
All inbetalt kontingent er hensyntatt på de lappene dere får nå. I den grad dere mener det er feil i oppsettet må dere gi besked med en gang - det er ikke meningen å mase på penger vi ikke er berettiget til.
Feil meldes til Ole Tom (via kontaktskjemaet) eller til lagleder. Vær så snill å betale raskt nå - klubben er avhengig av pengene.
0 Comments

FORSLAG TIL LOV FOR KBBK

Alle idrettslag tilknyttet Norges Idrettsforbund må ha lover godkjent av Norges Idrettsforbund. Lovene vedtas formelt på årsmøtet i klubben. Inntil vi formelt har behandlet loven (som er laget på basis av Idrettsstyrets lovnorm) vil den være veiledende og i praksis bindende. Den må imidlertid opp på behandleing på neste årsmøte. Lover er formelle saker, men kan være gode å ha. Du finner KBBKs lover under "Styre og stell" (her) (om du har behov for dem). De ligger også linket opp via Dokumentarkivet.
0 Comments

BRA FREMMØTE PÅ ÅRSMØTET!

Ca 40 medlemmer, trenere og foreldre hadde funnet veien til Bjargs klubbhus der pizza-lukten hang i luften litt over kl. 18 mandag kveld. Vi savnet kanske litt bedre fremmøte fra foreldrene, men de yngste lagene var veldig godt representert. J92 glimret riktignok ved sitt fravær, men hadde visstnok god unnskyldning da de var på konfirmasjonsarrangement denne kvelden. Årsmøtet, som ikke var veldig formelt i formen, ble ledet av Ole Tom og Arve (bildet) som dro gjennom "årsberetningen" for anledningen i form av en presentasjon som også finnes i dokumentarkivet her på sidene. Du kan åpne den direkte ved å klikke HER, men den er rimelig tung, så det tar nok litt tid å åpne den.... For dem som ikke var på årsmøtet kan det jo likevel være greit å se hva som ble presentert der.

Gjennomgangen fokuserte på det sportslige, men også på det faktum at KBBK har fått et styre og en fin gjeng med lagledere for de yngste lagene. det jobbes også godt med rekruttering - spesielt ble det nevnt at SFO-basket som vi har startet opp med i høst har veldig mange unger med på treningene. Lillebroren til Petra (bildet til venstre) syntes kanskje ikke det var så veldig spennende, men brus ville han ha!
For øvrig gikk vi raskt gjennom litt om laglederfunksjonen, regnskapet og klappet formelt på plass det nye (=gamle) styret. Oversikten over styrets medlemmer finner du under "styre og stell" i menyen til venstre. Ellers så var det pizza som var det sentrale og det så ut som om de fremmøtte syntes det smakte godt. Takk til alle som kom!
Ja, og så tok vi noen bilder da, selvfølgelig. De finner du HER.
Ole Tom
0 Comments

94-JENTENE HAR FÅTT LAGLEDER!

Etter kampen mot Ytrebygda kastet Ole Tom seg over de fremøtte foreldrene og ble veldig glad da Monica Jordal (mor til Malene) påtok seg laglederansvaret. Det er en viktig, men ikke veldig arbeidskrevende rolle, noe lørdagens "klabb og babb" før start er et eksempel på. "Styre og stell"-sidene er oppdatert - det samme er treningsoversikten.
Det lenge bebudede lagledermøtet kan også nå arrangeres og innkalling vil gå ut like etter årsmøtet på mandag! Ole Tom er ansvarlig for det.
0 Comments

HUSK ÅRSMØTET!!

Årsmøte avholdes på Bjargs klubbhus, Stavollen den 19. februar. Vi serverer pizza og brus. Spillere, foreldre og trenere er hjertelig velkommen!
Du finner komplett invitasjon HER. Av hensyn til bestilling av pizza må vi ha påmelding med navn samt antall voksne og barn via kontaktskjemaet eller via mail til webmaster@kirkevollbasket.com. Så langt har 21 personer meldt seg på - ny frist for påmelding er fredag 16. februar!!
Ole Tom

0 Comments

INGEN TRENING PÅ KIRKEVOLL DENNE UKEN!

På grunn av skoleteateret på Kirkevoll er gymsalen ikke tilgjengelig for trening denne uken. Vi prøver å finne alternativer og kommer tilbake med andre muligheter dersom det dukker opp noen muligheter.
0 Comments

Mange endringer i kampoppsettet til helgen!

Vi går en hektisk baskethelg i møte og det er kjekt. Problemet er bare at vi bare kan være ett sted på en gang og er derfor nødt til å flytte på noen kamper.
Lørdag spiller de eldste jentene 1K-kamp med Gimle mot Loddefjord på Olsvikåsen vgs kl 12.00. Problemer er bare at de samme jentene skal spille J16 (J-90) i Haukelandshallen mot Nattland 15 min seinere. For at vi skal kunne spille begge kampene må en av dem flyttes. Kretsen ser på saken. Ny melding kommer.
SG14 (G-92) kan ikke stille lag i helgen, bl.a. pga en konfirmasjonsleir. Vi skulle spilt mot Frøya 1 på lørdag 16.00 i Frøyahallen. Denne er utsatt til samme sted og klokkeslett tirsdag i neste uke. På søndag skulle de samme guttene ha spilt mot Hop 1 i Haukelandshallen kl 10.15. Av samme grunner er denne utsatt. Ny kamp blir antagelig spilt i Kringlebotnhallen fredag 26.januar kl. 19.00. Vi kommer tilbake med en evt bekreftelse av dette seinere.
Søndag spiller J16 (J-90) mot Hop/Ybbk kl 15.30 i Slåtthaughallen. Samtidig skulle J15 (J-91) ha spilt mot Gimle i Gimlehallen, men denne siste kampen blir flyttet. Ny tid og sted kommer seinere.
Vår eneste hjemmekamp blir SJ14 (J-92) i Bjarghallen lørdag kl 14.00. Denne kampen går som oppsatt!!
Arve
PS: KBBK-kalenderen er oppdatert!!
0 Comments

HUSK kontingenten.......

Frist for betaling av kontingent i tråd med uleverte oversikter var 1. desember. Ber om at dere betaler inn kontingenten så fort som mulig - det er penger som kommer godt med i klubbdriften!
Ole Tom
0 Comments

Kretstrening for J90 og J89

Så er det oppstart igjen med kretstrening for våre eldste jenter. I år er 90 og 89 slått sammen til et lag. De har allerede hatt en trening der våre representanter var forhindret fra å stille pga. kamp. Og våre representanter er "naturligvis" Ane og Katrine. Vi hadde jo flere med i dette selskapet, men resten av den gjengen har trappet ned eller gitt seg helt med basketballen. Det har de to gjenværende ingen snarlige planer om og det skal bli spennende å se hvordan de presterer sammen med de litt større jentene. Målet er å komme med til kretslagsturneringen i Oslo 15.-17.desember.
Arve
0 Comments

Husk: Gymsalen på Kirkevoll stengt torsdag!

Minner om at det ikke blir trening torsdag 30.november i gymsalen på Kirkevoll. Skolen skal bruke salen til egne arrangement.
Arve
0 Comments

Kontingentbrev er på vei!

På treningene denne uken kommer det til å bli delt ut et brev til hver spiller med oppsett for kontingent for
sesongene 2005-2006 og 2006-2007. Brevet viser hvor mye hver enkelt skal betale for kontingent (til klubben) og lisens (til basketballforbundet). Noen har betalt inn kontingent/lisens for forrige sesong - det er i så fall trukket fra. Klubben har lagt ut for lisensen for alle dem som spilte i fjor og de som spiller i år. Unntaket er miniene (94) som ikke betaler lisens.

Tidligere år har klubben vært drevet uten kontingent. Det skyldes at man har lykkes å få i havn gode avtaler på inntekssiden i form av automatinntekter og sponsorer. Nå, (med nytt styre og saftige styrehonorarer samt fete bonusavtaler og middager til styremøtene) er vi mer avhengig av å kreve inn kontingent for å drive på et forsvarlig nivå. Det er derfor viktig at alle betaler.
Fristen er satt til 1. desember, men de som skylder mer enn kr. 800,- kan dele opp betalingen i to. All nødvendig informasjon står i brevet som dere får. Skulle noe være feil ber jeg om at dere tar kontakt så fort som mulig slik at vi unngår misforståelser. Bruk gjerne kontakt-skjemaet på sidene her!
Ole Tom (kasserer)
0 Comments

Kontingentbrev er på vei!

På treningene denne uken kommer det til å bli delt ut et brev til hver spiller med oppsett for kontingent for
sesongene 2005-2006 og 2006-2007. Brevet viser hvor mye hver enkelt skal betale for kontingent (til klubben) og lisens (til basketballforbundet). Noen har betalt inn kontingent/lisens for forrige sesong - det er i så fall trukket fra. Klubben har lagt ut for lisensen for alle dem som spilte i fjor og de som spiller i år. Unntaket er miniene (94) som ikke betaler lisens.

Tidligere år har klubben vært drevet uten kontingent. Det skyldes at man har lykkes å få i havn gode avtaler på inntekssiden i form av automatinntekter og sponsorer. Nå, (med nytt styre og saftige styrehonorarer samt fete bonusavtaler og middager til styremøtene) er vi mer avhengig av å kreve inn kontingent for å drive på et forsvarlig nivå. Det er derfor viktig at alle betaler.
Fristen er satt til 1. desember, men de som skylder mer enn kr. 800,- kan dele opp betalingen i to. All nødvendig informasjon står i brevet som dere får. Skulle noe være feil ber jeg om at dere tar kontakt så fort som mulig slik at vi unngår misforståelser. Bruk gjerne kontakt-skjemaet på sidene her!
Ole Tom (kasserer)
0 Comments

Ingen trening på Kirkevoll torsdag 30. november

Vi har nettopp mottatt melding fra Kirkevoll om at skolen skal benytte gymsalen om ettermiddagen torsdag 30.november. Det blir derfor ingen trening denne ettermiddagen/kvelden. Dette gjelder gutter -94 og -92 (16.00 - 17.00) og jenter-91 og -90 (17.00 - 18.00).
Arve
0 Comments

Flere endringer i kampoppsettene

Det er stadig endringer i kretsens oppsett for seriene i vinter. Ruth har oppdatert våre lister. For at det skal være lettere å se om du har en oppdatert versjon har vi lagt på en dato for når vr siste oppdatering er gjort. Du finner siste versjon av kampoversikten i Dokumentarkivet.
0 Comments

På tide å betale kontingent for 2005/2006!

KBBK er nok raskere på banen enn med kontingent-innkreving.... klubben har imidlertid behov for penger og vi må derfor kreve inn kontingenten for sesongen vi nå for lengst har lagt bak oss. Kontingenten består av 2 deler - kontingent til klubben og spillerlisens (lisensen gjelder dog ikke mini'ene (G94).
For å gjøre det enkelt og sikre at alle betalte i tide la klubben ut for lisensene i fjor høst.. Denne må nemlig betales for at vi i det hele tatt skal få spille. Lisensen utgjør kr. 390,- pr. spiller.
I motsetning til mange andre klubber har KBBK klart seg med veldig lave kontingent-satser og lite dugnadsarbeid. Dette takket være iherdig arbeid "bak kulissene" fra Helge'n - som har skaffet de pengene klubben har behøvd for å fungere.

Kontingenten beregnes altså slik:
* Jenter og gutter 92-89: Lisens kr. 390,- + kontingent kr. 300,- = kr. 690,-
* Gutter94 (spiller uten lisens. Kontingent kr. 300,-

Innbetaling skjer til KBBK sin konto i Fana Sparebank: nr: 3419.18.00860, så snart som mulig. Husk å merke innbetalingen med spillerens fulle navn!

Ole Tom
0 Comments

Ingen trening på Kirkevoll 17. og 19. oktober

På grunn av utleie til annet arrangement er gymsalen på Kirkevoll ikke tilgjengeliig for trening tirsdag 17. og torsdag 19. okober. Det betyr at treningen for Jenter-92 tirsdag og Gutter92/94 og Jenter 90/91 på torsdag må avlyses..
0 Comments

Instruks for lagledere!

Styret har gjort et forsøk på å lage en instruks for lagledere som skal tydeliggjøre denne viktige rollen i klubben. Du finner instruksen i Dokumentarkivet. Vi håper den vil være nyttig for alle involverte!
0 Comments

Oppstart av nytt lag!

KBBK starter opp trening for jenter født i 1994. Det betyr et nytt lag i "stallen". Treningen starter i dag (15. september) i gymsalen på Kirkevoll. Treningstid er fredager fra 17-18. Katrine Fjærestad (en av klubbens fremste spillere, med fast plass på Gimles seniorlag) skal ta et ansvar for treningen. Mer info kommer etterhvert som jentene kommer i gang! Referat fra første trening kan du lese i jentenes nyhetsblog.
Winking
Ole Tom
0 Comments

Nytt styre på plass!

Et interimsstyre for Kirkevoll Basketballklubb ble på et møte lørdag 9. september enige om følgende fordeling av verv:

Leder: Helge Helgesen
Nestleder: Arve Helgesen
Kasserer/WEB-ansvarlig: Ole Tom Pettersen
Arrangementsansvarlig: Marit Stene
Økonomiansvarlig: Eva Fjærestad
Styremedlem: May Britt Moberg Salbu

Interimsstyret fungerer som øverste organ i klubben inntil årsmøte er avholdt og et ordinært valgt styre er på plass. Intensjonen er å få avholdt et slikt årsmøte innen utgangen av året. Du finner mer informasjon om adresser og annet på sidene for "Styre og Stell".
0 Comments

På tide å betale kontingent for 2005/2006!

KBBK er nok raskere på banen enn med kontingentinnkreving.... klubben har imidleritd behov for penger og vi må derfor kreve innn kontinnten for sesongen vi nå har lagt bak oss. Kontingenten består av 2 deler - kontingent til klubben og spillerlisens (lisensen gjelder dog ikke miniene (G94).
For å gjøre det enkelt og sikre at alle betalte i tide la klubben ut for lisensene i vinter. Denne må nemlig betales for at vi i det hele tatt skal få spille. Lisensen utgjør kr. 390,- pr. spiller.
I motsetning til mange andre klubber har KBBK klart seg med veldig lave kontingent-satser og lite dugnadsarbeid. Dette takket være iherdig arbeid "bak kulissene" fra Helge'n - som har skaffet de pengene klubben har behøvd for å fungere.

Kontingenten beregnes altså slik:
* Jenter og gutter 92-89: Lisens kr. 390,- + kontingent kr. 300,- = kr. 690,-
* Gutter94 (spiller uten lisens. Kontingent kr. 300,-

Innbetaling skjer til KBBK sin konto i Fana Sparebank: nr: 3419.18.00860, så snart som mulig. Husk å merke innbetalingen med spillerens fulle navn!

Ole Tom
0 Comments

Siste gymsal-uke på Kirkevoll

Denne uken blir den siste med treninger i gymsalen på Kirkevoll. Hvis vi følger planer som tidligere år får vi bare trene i salen frem til 1. mai. Vi kommer tilbake med melding om treninger fra mai og utover seinere.
0 Comments

94-guttene avsluttet sesongen med å vinne!

Etter to hektiske helger er sesongen over for 94-guttene som heretter kan konsentrere seg om andre sysler. Treningen avsluttes nemlig også nå. Dermed er det trening på egen hånd som gjelder. kjenner vi guttene rett så er det vel bare å hoppe rett på fotballen - der startes det jo opp nå! Takk for en fin sesong med mange flotte kamper og god underholdning!
Sesongen ble avsluttet med seier over Ytrebygda på søndag. Du finner kampreferatet
HER!
Ole Tom
0 Comments

Takk til foreldrene!

Under lørdagens hjemmekamper i Bjarghallen hadde vi purret ut en del foreldre til baking/vakt i kiosken. De gjorde en glimrende jobb. Det er ikke så veldig mange mennesker som stikker innom hallen en slik dag. Basketen er foreløpig for den nærmeste familien og ellers spesielt interesserte. Likevel solgte vi for over 900kr denne lørdagen. Dette er verdifulle bidrag til en alltid slunken klubbkasse. Faren med slik god innsats med ditto resultat er at dere kan bli spurt igjen. Vi skal imidlertid prøve å være litt tidligere ute neste gang. Men, hvis det er en trøst, så blir ikke det før til høsten igjen. Da håper vi på å få flere med i sekretariatet også, selvsagt med et lite kurs på forhånd.
Takker herved for innsatsen denne sesongen. Kom gjerne å se på de lagene vi har med i
Hansacupen. (mer info kommer)
Arve
0 Comments

Ulriken Eagles-kamp er flyttet til Bjarghallen!!

Pga problemer med gulvlakken i Gimlehallen er treningskampen mellom Ulriken Eagles og Gimles seniorer flyttet til Bjarghallen i morgen (søndag) ettermiddag kl. 19:00. Det sier seg selv at det er begrenset med publikumsplasser, men ca. 150 billetter er lagt ut på Postkontoret (Vindenes) til dem som er raskt ute. Billettene koster kr. 100,- pr. stk, men medlemmer i Bjarg elller KBBK får dem til halv pris. Vi trenger også folk til vakthold - noe som også gir en mulighet for å få sett spillerne/kampen. Kontakt i så fall Arve, Helge eller Ole Tom eller ta kontakt med en av oss i Bjarghallen i dag. Benytt denne sjansen til å få se topp-basket til en billig penge. Det blir kanskje lenge til neste gang det blir så prominent besøk i Bjarghallen!
Ole Tom
0 Comments

Basket-dugnad på lørdag i Bjarghallen!!!

Hei alle foreldre!
 
Lørdag har Kirkevoll Basket arrangement i Bjarghallen. I den forbindelse håper vi at en del foreldre kan bidra med baking og salg i kiosken. Det er satt opp korte dugnadsintervaller der lengste økten går over en og en halv time. Meningen er at de foreldrene som er satt opp stiller litt tidligere enn vanlig, d.v.s. ca. 1 time før kampstart (se skjema under) og vil være stort sett ferdig når kampen er slutt. Dersom det ikke skulle passe hadde det vært fint om dere kunne bytte med andre foreldre på laget.Med vennlig hilsen
Eva Fjærestad
0 Comments

Selvmål av Hop

Som skrevet tidligere har det vært en del frem og tilbake ang fredagens 89-kamp mot Hop. Det endte med at vi stilte, men Hop uteble. Det blir for langt å forklare alt som har skjedd i saken, men jeg kan love at dere skal få vite detaljene etter hvert. Kan bare si foreløpig at kampen/saken vil få et etterspill. Dette kommer vi til å ta opp på høyere hold. Følg med...følg med...
Arve
0 Comments

Hva er gale med konkurrentene våre?

Så skjedde det igjen! Ikke før har Helge kommentert helgens kamper (klart Helge'n må kommentere helgens kamper!), så kommer beskjeden om at Ytrebygda har trukket 90-laget fra serien. (Det er ikke mer enn ca en uke siden de trakk 89-laget sitt).
Hva er det som skjer der ute? De kampene de stiller til vinner de med 50-100 poeng, og så kan de plutselig ikke stille lag. De kan jo stille med 2-3 av disse spillerne og så ta med "hvem-som-helst" og likevel vinne klart. Eller er de ikke interessert i å gi et tilbud til de nestbeste? Er det bare de som er aktuelle på EK-laget som er interessante? Det er jo ikke mange årene siden de hadde en bred stall på disse årstrinnene. Nå har de ikke 89-, ikke 90- og ikke 91-lag i en klubb som tar mål av seg til å bli blant de beste i landet (på relativt kort sikt) på kvinnebasket. Hvordan ser man for seg rekrutteringen til dette EK-laget? Håper inderlig de har sterke årsklasser i de yngre klassene. Det kan de trenge i årene som kommer.

At Yb trekker 90-laget sitt var skuffelse nr.1.
Skuffelse nr.2 i kveld er at Hop ikke kan stille lag mot oss fredag kveld i 89-serien. Hva skjer her da? Det beste laget i serien med bred og god spillerstall(?), mange av dem er med i EK-troppen, ingen kollisjoner med hverken JR eller EK-kamper i helgen, men likevel ikke mange nok til å spille kamp mot en blanding av 90- og 91-jenter fra Kirkevoll? Jeg må innrømme jeg lurer litt på hvilken god grunn som ligger bak denne utsettelsen. Riktig nok måtte de slite litt sist vi møttes og de avgjorde helt mot slutten etter at det hadde vært jevnt til langt ut i siste periode. Men om de skulle mangle noen sentrale spillere må vel en stor klubb som Hop kunne stille et slagkraftig lag en fredagskveld likevel? Nei, la oss inderlig håpe det er andre årsaker enn det jeg antyder her. Noe annet ville være for dumt!
Så får vi heller finne på noe annet å gjøre i helgen når ingen vil spille mot oss. Heldigvis har vi en kamp mot Brattholmen på lørdag. Dette er en kamp som var satt opp tidligere men som VI fikk flyttet pga en kampkollisjon. Det var nå endelig bra, det da!
Arve
0 Comments

Kirkevoll BBK takker Stein Håkon Nes

Etter 18 år i administrativt virke for basketkretsen vår, de ti siste som adm. leder på heltid, sluttet Stein Håkon Nes forrige fredag. Helge var innom og takket for innsatsen og all den hjelp som vi i Kirkevoll har fått opp gjennom årene. Sittende styre fikk på forrige årsmøte gjort et vedtak på å redusere stillingen, og fordele noen av hans oppgaver over på de tillitsvalgte. Helge som var Kirkevolls representant på årsmøtet, var en av dem som gikk i mot forslaget om å redusere bemanningen på kretskontoret.
Vi mente den gang, som nå, at vi trenger en sterk administrasjon til å styre en forhåpentlig sterkt økende interesse for idretten vår. Stein Håkon har uten tvil vært sterkt delaktig i at kretsen har vokst fra "et skolelag på Landås" til over 220 lag i dag. "Dette er ikke dugnads- eller venstrehåndsarbeid" sier Helge, som vet hva han snakker om, han er nemlig kjeivhendt, eller venstrehendt som det nå heter. Som styremedlem i kretsstyret i flere perioder har Helge også lært Stein Håkon meget godt og kjenne: "Stort sett godt humør, lett tone og faglig dyktig". Vi ønsker Stein Håkon lykke til i hans engasjement for Gimle i tiden som kommer. (Kanskje det drypper litt på oss også, vi har jo som kjent et samarbeid med Gimle. ;o)

Ole Tom
0 Comments

Innlevering av drakter!

Minner om at jenter 89-90-91 skal levere inn de nye draktene. Nyvasket! Ta med på trening så snart som mulig.
Arve
0 Comments

Draktbytte for alle jentelagene!

Alle jentene må ta med seg draktene på trening neste uke. De skal nemlig byttes i nye draktsett som nå er klare!
0 Comments