MANGE KAMPER TIL HELGEN

Til helgen er det MANGE kamper for Kirkevoll-lagene. Her er en oversikt (bilde av KBBK-kalenderen):

0 Comments

TIDVIS BRA SPILL MOT HOP ULRIKEN FOR J-91, MEN DET VISTE IKKE PÅ POENGTAVLEN.......

Jenter-91 har ikke alt for mange spillere i stallen og med Inga på tur med friidretten og en Kristina som ikke helt hadde fått med seg at det var kampdag skulle et bli tøft mot et fulltallig Hop Ulriken lag i Slåtthaughallen. 5 jenter stilt før start - lovlig sent og dårlig oppvarmet. På toppen av det hele fikk Marte en vond strekk i nakken like før avkast. Men det stopper ikke tøffe unge damer som Petra og Marte(bildet)! Les fullt referat fra kampen i jentenes blog.
0 Comments

Dobbeltseier til Paal (bildet) og de andre på Gutter-94 i åpningskampene!

Miniseriene hadde sin første spilledag i runde 2 lørdag 27.januar. Guttene skulle spille to kamper i Flaktveithallen mot henholdsvis Gimle Steinerskolen og Gimle Skjold. Dette var også debuten til Omar som lagleder og det ble meget spennende. Arve har skrevet referater fra begge kampene i guttenes blog. Bilder fra den siste kampen er lagt ut i guttenes fotoalbum.
0 Comments

Jenter-94 er begynt å treffe kurven!

Katrine har skrevet referat fra lagets 2 kamper lørdag. Du kan lese mer i jentenes blog HER.
0 Comments

G-92-kampen mot Hop 1 utsatt nok en gang!

92-guttene skulle ha spilt kamp mot Hop 1 sist helg, men kampen ble utsatt fordi vi ikke kunne stille lag. Vi avtalte å spille i deres treningstid og de gav oss noen alternativer. For oss passet det i deres treningstid på fredag kl 19.00 i Kringlebotnhallen. Les mer her....
0 Comments

Katrine på landslagssamling!

Landslaget for J-89 skal ha sin første samling for året. Det skal skje her i Bergen 23.-25. februar (første helgen i vinterferien). Blant de totalt tyve jentene som er innkalt er det funnet plass til Katrine som en av ni fra vår krets. I troppen er der forøvrig overraskende mange 90-jenter.
"Veldig inspirerende", sier Katrine, "og målet må være å henge med videre når troppen skal krympes". Vi ønsker lykke til!
Arve
0 Comments

Feil i kampoppsettet gir en kamp mindre for J-94!

Pga en feil i kretsserieoppsettet har kretsen ført opp Loddefjord 2 en gang for mye i J-94-serien. Kampen mot Loddefjord 2 den 11. mars er derfor strøket fra terminlisten. Dokumentarkivet og KBBK-kalenderen er oppdatert.
0 Comments

G-92 med viktig seier over Frøya!

Tirsdag 23.januar kl 16.00 spilte SG14 utsatt kamp mot Frøya 1 i Frøyahallen. Foran denne kampen lå guttene på en andreplass på tabellen etter suverene Gimle. På plassen bak lå Frøyaguttene og like bak der på fjerdeplass Hop 1. Hoplaget har foreløpig litt færre kamper og vil nok klatre oppover på tabellen etter hvert. Kampen mellom Frøya og oss var derfor viktig når det gjelder sjansene for å havne på medaljeplass. Les Arve sin fyldige oppsummering i guttenes blog HER.
0 Comments

Nok et tap for J-90! Sad Sad

Jenter-16 skulle på søndag prøve å vise at lørdagens dårlige forestilling mot Nattland var et engangstilfelle. Det ble vanskelig mot avdelingens topplag Hop/Ytrebygda. Ingen regnet med seier i denne kampen, men god innsats og et hederlig resultat måtte vi kunne håpe på. At det ikke gikk helt etter oppskriften kan du lese mer om i Arves oppsummering i jentenes blog HER.
0 Comments

Jenter-90 tapte mot Nattland Sad

Som skrevet tidligere gikk vi en hektisk og vanskelig helg i møte. Jenter 16 spilte på lørdag mot Nattland. Det er et lag vi har pleid å slå, men som har kommet nærmere og nærmere for hver kamp. Vi var klar over at vi måtte skjerpe oss og yte maksimalt for å fortsatt holde dem bak oss. Det klarte jentene våre ikke. Joakim (trener) var bortreist og vi hadde lånt Brent som lagleder. Men det er jentene som spiller det først og fremst kommer an på og ryktene sier at alt for få gjorde jobben sin. Les resten av Arves oppsummering i jentenes blog HER.
0 Comments

Noen småendringer i kretsseriene!

Fortsatt kommer det endringer. Denne gangen berører det kamper litt lenger fram i tid. Oppdaterte kretsserier (inkl. minienes kamper) ligger i dokumentarkivet. Endringer er merket med gul farge (takk, Ruth!). KBBK-kalenderen er også oppdatert med alle endringer!
0 Comments

J-91 sin kamp mot Gimle søndag er utsatt!

Det har vært mye frem og tilbake med helgens kamper. Nå har vi fått beskjed om at J91 sin kamp mot Gimle må avlyses i dag. Vi vil gi beskjed om nytt kamptidspunkt når dette er klart. Vi beklager rotet....
0 Comments

Gratis sekretariatskurs!

Denne gjengen (fra Fanahammeren) vet hvordan jobben i sekretariatet skal gjøres, men basketen trenger flere med denne kompetansen. Det arrangeres derfor gratis sekretariatskurs for alle interesserte 29. januar på Idrettens hus på Brann Stadion. Du finner mer info HER.
0 Comments

J91 spiller søndag likevel!

Som tidligere nevnt var søndagens kamp satt opp samtidig med J16-kampen mot Hop/Ybbk på søndag 21.januar. Vi ba kretsen om å flytte denne kampen. Svaret er at det er meget vanskelig å finne plass seinere. Kretsen har derfor flyttet kampen til kl 18.30. Stedet er fortsatt Gimlehallen og datoen er altså fortsatt søndag 21. januar. Les mer her....
0 Comments

Mange endringer i kampoppsettet til helgen!

Vi går en hektisk baskethelg i møte og det er kjekt. Problemet er bare at vi bare kan være ett sted på en gang og er derfor nødt til å flytte på noen kamper.
Lørdag spiller de eldste jentene 1K-kamp med Gimle mot Loddefjord på Olsvikåsen vgs kl 12.00. Problemer er bare at de samme jentene skal spille J16 (J-90) i Haukelandshallen mot Nattland 15 min seinere. For at vi skal kunne spille begge kampene må en av dem flyttes. Kretsen ser på saken. Ny melding kommer.
SG14 (G-92) kan ikke stille lag i helgen, bl.a. pga en konfirmasjonsleir. Vi skulle spilt mot Frøya 1 på lørdag 16.00 i Frøyahallen. Denne er utsatt til samme sted og klokkeslett tirsdag i neste uke. På søndag skulle de samme guttene ha spilt mot Hop 1 i Haukelandshallen kl 10.15. Av samme grunner er denne utsatt. Ny kamp blir antagelig spilt i Kringlebotnhallen fredag 26.januar kl. 19.00. Vi kommer tilbake med en evt bekreftelse av dette seinere.
Søndag spiller J16 (J-90) mot Hop/Ybbk kl 15.30 i Slåtthaughallen. Samtidig skulle J15 (J-91) ha spilt mot Gimle i Gimlehallen, men denne siste kampen blir flyttet. Ny tid og sted kommer seinere.
Vår eneste hjemmekamp blir SJ14 (J-92) i Bjarghallen lørdag kl 14.00. Denne kampen går som oppsatt!!
Arve
PS: KBBK-kalenderen er oppdatert!!
0 Comments

Kampoppsett for miniseriene er klart!

Kampoppsettet for miniene er nå klart og alle kampene er lagt inn i KBBK-kalenderen. Du finner også samlet kampoppsett for begge mini-lagene her: JENTER-94 GUTTER-94. Legg merke til at begge lag spiller kamper allerede 27. januar!

Det er viktig å merke seg at vi er arrangør på svært mange kamper! I miniseriene er det slik at hjemmelaget (uansett hvilken hall vi spiller i) har ansvaret for kamparrangementet. Det betyr at hjemmelaget må stille med folk til sekretariat (skema og klokke). Vi trenger flere som vil ha opplæring til disse oppgavene. Ta kontakt via Kontaktskjema.
0 Comments

Gimle G14 minst ett nummer for stor!

Kampen mot 92-guttene fra Gimle er ett av sesongens mål og høydepunkt. Det er mange årsaker til det: Det er det beste laget (vi har aldri slått dem, men håper en dag), vi kjenner mange av spillerne veldig godt (fra fellestreninger, kretslagsturer og kamper) og det er en fin gjeng å spille mot. Søndag 14.januar møtte vi dem igjen i Gimlehallen. En kunne merke på spillerne at de var litt ekstra nervøse og tente før kampen. Taktikken var lagt og alt var klart. Nå var det bare å gå ut og gjøre det! Men det er ikke alltid så lett.... Les mer i guttenes blog HER.
0 Comments

Alle kamper og treninger er nå oppdatert i KBBK-kalenderen!

KBBK-kalenderen som ligger i menyen til venstre er nå oppdatert med alle vårens kamper. Mini-seriene er ikke klare ennå så de mangler, men alle de øvrige kampene er på plass. Du bør gjøre det til en vane å sjekke i KBBK-kalenderen - vi vil gjøre vårt ytterste for at den til enhver tid skal være oppdatert. Det er også mulig å legge kommentarer og annet i den for pressering av kjøring til kamper etc. Hvis du registrerer deg som bruker av Google Kalender (link under menyene til venstre) kan du abbonere på kalenderen og får den som en integret del av din egen, privat kalender. da får du også bedre søkemuligheter og rapporter basert på KBBK-kalenderen og øvrige kalendere du lager eller abbonerer på. Det finnes en rekke kalendere tilgjengelig på nettet - også mange norske (helligdager, skoleruten o.l. Google kalender er også ypperlig f.eks som familiekalender, personlig bruk etc. Gratis er den også. Kan anbefales!
Ole Tom


0 Comments

92-guttene suverene mot Askøy!

Lørdag 13.januar kl 08.00 i Sandslihallen spilte 92-guttene mot Askøy. De har vært et av de svakere lagene i avdelingen og vi følte oss ganske trygge på seier før kampstart. Joakim (trener) hadde fått fri for å sove å være opplagt til andre kamper seinere på dagen. Dette skulle vi klare sjøl! Og det gjorde vi. Les resten av referatet i guttenes blog HER.
0 Comments

Hvor ble det av dommeren?

Vi skulle spilt J91-kamp mot Hop/Ulriken i Bjarghallen lørdag 13.januar kl 15.30, men det ble det ikke noe av.Les mer her....
0 Comments

God EK-kamp av Katrine!

Katrine spilte elitekamp (EK) for Gimle lørdag 13.januar i Gimlehallen kl 16.00. Allerede under fjorårets sesong var hun et ”fast” innslag på EK-kampene, men hun måtte stort sett finne seg i å komme innpå litt ut i kampen og antall spilleminutter lå som oftest mellom 5 og 10.
Men Katrine har trivdes godt i EK-miljøet og trent jevnt og trutt, og på lørdag fikk hun et lite ”gjennombrudd” i Gimles kamp mot Ullern. Etter tre helt jevne perioder slet Gimle seg ifra i siste og vant til slutt 61-53. Her er hva BA skrev om kampen i søndagens avis:

God debut av 16-åring
Katrine Fjærestad spilte i går sin første kamp fra start for Gimle. Med bravur.
Det mener i alle fall trener Brent Hackman, som var snar med å trekke frem 16-åringen etter kampslutt. ”Katrine spilte sin første kamp fra start og spilte 26 min. Hun scoret 8 poeng. Det er ikke verst for en 16-åring”, mener han. Og er nokså snar med å love mer spilletid. ”Katrine mangler spilleerfaring. Men hun var blant dem som har trent skikkelig godt i romjulen, og var i klart bedre form enn mange av de andre”, bemerker han.
Hvis hun fortsetter å jobbe videre er det gode sjanser for å få spille”, fortsetter treneren.

Arve
0 Comments

Ane styrte J90-showet mot Brattholmen!

Lørdag 13.januar spilte 90-jentene mot Brattholmen i Bildøyhallen. Denne gangen var faktisk 91-jentene i flertall på laget. Men fremdeles er det noen av 90-jentene som drar de tyngste lassene. Og denne gangen var det så desidert Ane Z (bildet er fra en av fjorårets kamper). Solid og kompromissløs i forsvar sammen med oppofrende og tøft spill i angrep gjorde henne til kampens store spiller. Les Arve sin oppsummering av kampen i jentenes blog HER.
0 Comments

J-90 åpnet med seier

Så var 2007 i gang og første laget av våre som skulle spille kamp var Katrine (bildet) og resten av 16-årsjentene. De møtte Loddefjord i Bjarghallen lørdag 6.januar. Loddefjord er et lag som vi stort sett har hatt bra kontroll på selv om vi aldri har vunnet stort over dem. Arve har skrevet oppsummering fra kampen i jentenes logg HER.
0 Comments

Nye, flotte J90-bilder!

Tore Zakariassen har vært i Bjarghallen med sitt kamera og har tatt noen flotte, actionfylte bilder fra kampen mot Loddefjord i helgen.
Jentene vant for øvrig knepent etter en tøff kamp! På bildet ser du hvordan det ble kjempet. Ryktene tilsier at Ane eller Katrine visstnok er unders her et sted.....!

Du finner bildene i jentenes fotoalbum.
0 Comments

Kirkevoll-kalender!

Redaktøren har prøvd seg litt fram med å lage en kalender for alle KBBK-treninger og kamper. Et lite eksperiment. Kom gjerne med tilbakemeldinger på om dette er en OK måte å presentere dette på! Du finner KBBK-kalenderen her!
Ole Tom
0 Comments