94-GUTTENE FORTSETTER SEIERSREKKEN - DENNE GANGEN MOT GIMLE 2

Lørdag 19.januar var det klart for ny toppkamp i guttenes 94-serie. Vi møtte Gimle 2 i Bjarghallen, et Gimlelag som mener selv de hører med helt i teten, men ikke er der pga at de ofte ikke kan stille med fullt lag. Etter å ha sett kampen må vi si oss helt enige med dem. Dette var så absolutt et av de beste lagene vi har møtt. Men guttene våre er fortsatt ikke villige til å gi fra seg poeng.
I første periode ville guttene våre markere seg med en gang og gikk raskt opp i ledelse. Men Gimleguttene ville være med å leke og kom sterkere mot slutten av perioden og det stod 12-6 til oss til første pause. Hadde første periode vært vår ble andre omtrent like mye Gimles periode. Ephrem og Espen satt på benken og selv om guttene som var utpå spilte bra var det tydelig at vi manglet høyde under kurvene. Et eksempel ser du på bildet av Lars som sliter litt med å få øye på kurven i denne situasjonen! Gimle vant da også perioden 10-6 og vår klare ledelse var redusert til bare to poeng (18-16).

Etter pausen fortsatte vi med det lille overtaket vi hadde i første periode. Selv om Gimle overrasket med bra spill og god skyting klarte vi å sette nok poeng til at ledelsen økte sakte men sikkert. Som i første vant vi også denne perioden med seks poeng (16-10) og gikk til siste pause med åtte pluss (34-26). Det kan se betryggende ut, men vi på sidelinjen var langt fra sikker på at dette var avgjort. Men da vi økte til ti ca midtveis i siste periode slappet vi mer og mer av. Guttene hadde full kontroll og styrte dette inn til en ny seier (44-32). Tolv poeng kan virke lite, men vi er svært fornøyde med sifrene for dette var et godt Gimlelag som nok vil gi oss tøff motstand i seinere kamper.

Hos oss var det igjen Espen og Ephrem (i hvit drakt på bildet) som satte flest poeng, henholdsvis 18 og 13. Deretter fulgte Paal med sterke 7, Petter 3, George 2 og Lars 1. Hos Gimle var det Torkel med sine 14 som toppet foran Simen 8, Nicolas 6 og Joakim og Jørn 2 hver.
Nå gjenstår bare tre kamper for oss i årets serie. 2.feb møter vi Hop, 1.mars står Askøy på motsatt banehalvdel og sist møter vi Brattholmen 30.mars. Spesielt Askøykampen blir interessant. De har bare ett tap så langt (mot Gimle-1 3.november) og ligger på tredje plass i serien. Men før den tid gjelder det å trene bra og forbedre seg enda mer slik at vi er klare når de vanskelige kampene kommer.
Bilder fra kampen finner du i G94 sitt fotoalbum HER.