ÅRSMØTET OG ENDRINGER I STYRET

Årsmøtet er vel overstått! Oppdatering av årsberetning og andre korreksjoner blir gjort om en ukes tid. Først skal undertegnede ha vinterferie. Siden for styre og stell er imidlertid oppdatert for å få med nye styremedlemmer. Jeg benytter sjansen til å takke for at Vidar, Mona og Elisabeth er villig til å stille opp som nye styremedelemmer og på den måten gjøre en ekstra innsats for klubben! Takk også til alle dem som har bidratt i styret, som trenere, lagledere, foreldre og spillere. Det er dere som er Kirkevoll Basketballklubb!

Bilder fra årsmøtet er også publisert. Du finner dem
HER. Forvent ellers få oppdateringer på sidene den kommende uken.... Happy
Ole Tom
0 Comments

U14-JENTENE MOT ULSET

Lørdag 21.2 kl 08:00 spilte Kirkevolls U-14 jenter kamp mot Ulset i Åstveithallen. På Kirkevoll stilte denne morgenen Maria, Signe, Silje M., Silje S., Siri og Tonje. Det viste seg etter hvert at dommere manglet, men Ulset sin trener tok heldigvis på seg oppgaven. 
Ulset U-14 er et relativt nytt lag slik som Kirkevoll, og det åpnet best og gikk opp til 2-0. Etter dette tok Kirkevoll over føringen, og etter første periode var resultatet 10-2 til Kirkevoll.  Utover kampen var seieren aldri truet, og vi benyttet sjansen til å la spillerne prøve litt uvante roller, blant annet ved å la alle spillerne få prøve å spille point guard i hver sine perioder. Litt uvant for noen, men artig å prøve – samt at det nok gir en større forståelse for spillet og spesielt behovet for at andre utenom ballfører beveger seg. Kirkevoll vant til slutt 30-13, og er etter denne kampen nummer 6 på tabellen med 8 poeng – i overkant av hva vi kunne håpe på i debutsesongen.
På Kirkevoll scoret Signe 18 poeng, Tonje 7, Siri 3 og Silje M. 2. Spesielt Tonje og Silje M. gjorde fremskritt i denne kampen, og ellers gjorde samtlige spillere et godt forsvarsarbeid. Neste kamp er 15.mars mot Frøya, et lag som ligger to plasser over på tabellen men som vi var nær ved å slå sist. Slår vi Frøya er 4. plassen faktisk innen rekkevidde.
Jon
0 Comments

ESPEN OG ANDERS PÅ LANDSLAGSSAMLING!

Espen og Anders Fjærestad representerer Kirkevoll på landslagssamling i Oslo denne helgen. Anders er tatt ut på U18 og Espen på U16(!). Iflg. rapportene som tikker inn på SMS trenes det godt og de to er spent på fortsettelsen i dag. Allerede denne helgen velges mange spillere bort fra de to lagene og det er derfor veldig spennende å se om våre to blir med videre. Da kan det vanke utenlandstur og nye opplevelser! Vi ønsker lykke til!
0 Comments

HALLO!!? LIKER DU PIZZA? VÅKN OPP!!!

Alt er nå klart til årsmøtet. Styrets forslag er også lagt ut på siden med årsmøte-dokumentene. Det eneste som mangler nå er at alle de som ikke har meldt seg på våkner! Hallo alle dere voksne dere ute som lesere dette. Og alle dere spillere - det er på tide å reagere nå!
Påmelding skjer via kontaktskjemaet på sidene her. Oppgi antall voksne og antall barn. Vi ønsker alle hjertelig velkommen.
0 Comments

HOP 1 NÆR SEIER MOT VÅRE GUTTER!

Søndag 15.februar møtte vi Hop 1 i Åstveithallen i U18-serien. Vi er nå oppe på bronseplass på tabellen, mens Hopguttene ligger nest sist med bare Askøylaget bak seg. Hop står med en seier (over Askøy), men det er mulig de har to, for returkampen dem imellom skulle vært spilt sist helg, men intet resultat er å finne på hjemmesidene. Det virket som om guttene våre trodde det bare var å møte opp for å hente poengene, men slik fungerer ikke denne leken her. Les mer om kampen i Arves referat HER.
0 Comments

ÅRSBERETNINGEN ER KLAR!

Årsberetning for 2008 er lagt ut på siden med årsmøtedokumenter under «Styre og stell». Der finner du også alt som berører regnskap og budsjett samt de litt mer formelle dokumentene som har med et årsmøtet å gjøre (agenda og forretningsorden) Det som mangler nå er styrets forslag til årsmøtet. De legges ut i løpet av uken som kommer.

Vi håper alle tar seg tid til å lese årsberetningen og at den er OK lesning! Det er veldig fint hvis dere skriver den ut før møtet og tar den med. Skulle du glemme det så er det ingen krise - vi går gjennom det meste på storskjerm uansett,

For øvirg minner vi om påmelding til årsmøtet. Det er svært mange som ikke har meldt seg på og vil du ha pizza og brus så er det på tide å melde seg nå! Meld deg på med antall voksne og antall barn via kontaktskjemaet på sidene her. Innbydelsen til årsmøtet finner du HER.
Ole Tom.
0 Comments

BRATTHOLMEN BLE LETT MATCH FOR VÅRE U15-GUTTER!

Med bare fem U15-gutter dro vi til Bildøyhallen på morsdagen (søndag 8.feb.) for å spille mot Brattholmen. Med Kristian vekke og Pål syk var vi bare akkurat nok til å starte kampen, men vi regnet likevel med at det skulle holde til to nye poeng.
Uten å ta noen unødige sjanser på å få for mange feil, ledet vi likevel komfortabelt 20-6 etter første periode. Og vårt spillemessige overtak holdt seg gjennom hele kampen. Til pause ledet vi 32-14 og spillerne hadde problemer med å skjerpe seg 100%. På bildet er det Petter som ikke vil gi fra seg ballen til Brattholmen-spillerne. Sluttresultatet ble 83-23 til oss. Bilder fra kampen ser du i guttenes fotoalbum HER.
0 Comments

IKKE BASKETTRENING PÅ FREDAG!

Det er skoleball på Kirkevoll på fredag 13. februar (at de tør...) og vi har derfor ikke gymsalen tilgjengelig for trening.
0 Comments

U18-GUTTENE "DOBBELT SÅ GODE" SOM ULRIKEN!!

Ulriken er et av de lagene Erlend (bildet) og resten av gjengen vår kjemper med om bronsemedaljene i serien. Gimle 2 og Frøya er de to beste lagene (så sant Frøya stiller med fullt mannskap). Deretter kommer Ulriken, Kirkevoll og Gimle 1. Etter at vi slo Gimle 1 sist helg (58-77) trodde vi at med seier over Ulriken i dagens kamp ville vi være a-poeng med dem. Riktignok hadde de en kamp i mellomtiden mot Frøya, men vi regnet ikke med at de skulle ta poeng der. Men den kampen kolliderte med Frøyas 1.divisjonskamp og dermed stilte de med meget redusert lag. Det ga uventet seier til Ulriken (63-81) og dermed var de fortsatt fire poeng foran oss med to kamper mer spilt. Det betydde at vi måtte slå dem i dag for å henge med på tabellen. Les Arves referat fra kampen HER.
0 Comments

U15-GUTTENE SERIEMESTERE ETTER SEIER OVER ULRIKEN!

Med fem kamper igjen å spille og fire poengs ledelse til neste lag kunne serien bli definitivt avgjort under U15-guttenes kamp mot Ulriken i Bjarghallen lørdag 7.februar. Ulriken ligger på fjerdeplass på tabellen etter Ephrem (bildet) og resten av våre gutter og de to Gimlelagene og er absolutt et lag vi kan tape for, men de er ujevnt besatt og veldig avhengig av sine beste spillere. De kom fra knepen seier over sterke Os (61-58) i Oshallen for en uke siden, mens vår siste kamp var klar seier over Loddefjord (58-36) for to uker siden. Vi var litt usikre før kampen pga at Pål og Espen har vært syke siste uke, Kristian ikke kunne være med og at treningsfremmøte har vært dårlig den siste tiden. Men spillerne var interesserte i å avgjøre seriemesterskapet i dag. Og de fikk det som de ville. Sjekk ut kampreferatet HER.
0 Comments

BILDER FRA HELGENS KAMPER

Bilder fra helgens kamper ligger nå i fotoalbumene til h.h.v. J-94, G-94 og G-92. Referater fra guttekampene er på vei.
0 Comments

U18-GUTTENE PUNKTERTE GIMLE 1

Lørdag 31.januar møtte U18-guttene våre Gimle 1 klokken 12.00 i Gimlehallen. Sist vi møtte dem (1.november i Bjarghallen) ble det svært så jevnt og spennende der avgjørelsen falt helt mot slutten og vi vant 87-82. Gimlelaget er ujevnt besatt med Kristian, Julian og Tobias som stammen og resten av laget er stort sett 93 og yngre. Men disse tre musketerene skyter godt og før kampen lå de på 4.plass (etter Frøya, Gimle 2 og Ulriken). De kom fra stortap mot Frøya og brakseier over Askøy så formen var det vanskelig å vurdere. Det siste vi hadde gjort var knallkampen mot Stavanger under siste helgs NM-kvalik i Frøyahallen så vi satset på at vi var på vei tilbake til go’formen. Les referat fra kampen i guttenes blog HER.
0 Comments