NY SEIER. SLO GIMLE E!

Våre gutter i fjerdedivisjon topper fortsatt (ubeseiret så langt), og søndag 24.januar møtte vi en av våre hardeste konkurrenter. Gimle E ligger på tredjeplass med bare to tap, så en seier mot dem ville hekte de litt av i kampen om seriemesterskapet.
Første periode var jevn med få poeng helt til det gjenstod to minutter. På stillingen 11-11 satte Espen to 3’ere og vi ledet med 6 poeng etter første (17-11). Av våre 17 poeng var 15 kommet på 3’ere, uten å ha skutt for mye, så dette lovet bra.
I andre periode fortsetter vi å styre kampen. Espen starter med å sette sin fjerde 3’er i kampen og vi kontrollerer inn til 32-19 til pause. Alle på laget hadde scoret, ledelsen var betryggende og stemningen fin.
Som ”vanlig” (?) slapper vi litt av når stillingen blir så komfortabel som den var nå. Kanskje derfor ble tredje periode vår dårligste. Vi er ikke like sultne og innsatsen faller noen prosent. Det er nok til at de er på høyde igjen og Gimle vinner perioden 18-17. Men også som vanlig skjerper vi oss igjen etter en slik periode, gjør vår poengmessig beste periode i fjerde (20-11) og vinner til slutt 69-48. Et betryggende resultat som ga oss god luke til dem på tabellen. Nå er det vel bare BSI som i realiteten utfordrer oss om seriemesterskapet.
Poeng i dag: Espen 18, Anders 14, Joachim 12, Alex og Daniel 10, Fredrik 3 og Eirik 2.
Neste kamper: 30.januar møter Gimle Fyllingen, mens vi møter Flaktveit 6.februar klokken 14.45 i Bjarghallen. Kampen vi skulle spilt mot BSI førstkommende søndag er flyttet pga kvalifiseringskampene til NM for U18.