HANSA CUP: JEVNT OG SPENNENDE MELLOM KBBK OG YBBK!

Det ble flere kamper med vel tøff motstand for U10-laget i Hansacup. Men kampen mot Ytrebygda var et unntak - dette ble en jevn og spennende kamp. Kirkevoll stille med et blandet lag: Bertin, Kari, Knut, Fredrik og Ros. Bare fem spillere altså, og det bar kampen litt preg av. Det blir viktig å rekruttere flere spillere her til høstsesongen. Ytrebygda er et nytt lag, slik som oss, og de har så vidt vi kan se ikke deltatt i serien i år. I denne kampen stilte de med 8-10 spillere, og ser derfor ut til å ha et lag på gang til neste sesong.

Tett forsvarspill og raske angrep gjorde at Kirkevoll tok en tidlig ledelse i første periode og når perioden var over stod det 8-2 til Kirkevoll. I andre og tredje periode fikk Ytrebygda skjerpet sitt eget forsvarspill, og tok sakte men sikkert innpå og gikk forbi opp til 12-8. Kirkevoll
hadde sine sjanser men det ble en del bom og ”stang ut”. Uten innbyttere ble nok også noen spillere en tanke sliten. I fjerde periode presset Kirkevoll igjen og fikk midtveis i omgangen satt to poeng slik at stillingen ble 10-12. Nå fulgte en svært spennende avslutning der Kirkevollspillerne kjempet innbitt og gang på gang kom til gode sjanser, men ballen ville ikke opp i kurven. Men så, i det tiden ebber ut passer Ros til Fredrik, som deretter fosser nedover langs siden forbi 2-3 Ytrebygda spillere, og deretter passer til Knut som denne gang treffer. Scoring og utligning i siste sekund! Dommerne må sjekke med sekretariatet at ikke tiden var gått ut, men det blir dømt scoring, og kampen ender 12-12. Et rettferdig resultat kampen sett under ett, selv om det sikkert var litt surt for Ytrebygda som var så nær seier.

Positivt i denne kampen var at alle spillerne deltok engasjert hele tiden, og det var tydelig at pasningspillet er blitt vesentlig bedre i løpet av våren. 10 poeng er også scoringsrekord for laget (?). Alt i alt var dette en jevnspilt og underholdende kamp med god stemning, og med engasjerte og heiende foreldre på begge lag.