Kampoversiktene for våren er oppdatert

Med unntak av miniene (jenter og gutter født i 94) er det meste klart hva angår kretsseriene for våren. Det er gjort en rekke korrigeringer; nesten alle Kirkevoll-lag har små forandringer. De fleste justeringene er i J16, som har fått 4 nye kamper og 4. div menn som har fått alle kampene sine omberammet. JrK mangler fortsatt noen kamper. Du finner oversikten i dokumentarkivet - eller direkte HER.
MVH Ruth
0 Comments

Kampoppsettet for Julecupen er klart

Oppsettet for Julecupen er nå publisert på kretsen sine sider. Kirkevoll stiller med lag i SG-14 (Gutter-92) og spiller 2 kamper onsdag 27. desember. Vinner de kampene sine blir det flere kamper. Vi ønsker lykke til! Du finner kampoppsettet HER.
0 Comments

God jul!

Julestemningen kommer krypende også i Fanabygden og selv om Rudolf er litt frustrert over mangel på snø så kommer nok nissen i år også! Vi i styret ønsker alle spillere, trenere, lagledere og foreldre en riktig god og fredelig jul!
0 Comments

Julecup'en

Vi har vurdert og diskutert julecupen og eventuell deltagelse der for våre forskjellige lag. Det er bare G-92 som er påmeldt. De har også for få spillere i utgangspunktet, men vi har vært ute og lånt noen som kan spille for oss (det er lov med gjestespillere i julecupen). Så til dere 92-spillere som skal være hjemme i romjulen og har lyst å være med i julecupen: Følg med på nettet og se når kampene blir satt opp. Mest sannsynlig starter vi tredje juledag (onsdag 27. desember). Hvis det er noen av dere faste som ikke kan være med, så vær snill å gi beskjed så tidlig som mulig til Berit på 45246103 eller til Arve på 90524036 eller arvhel@hfk.no.
Arve
0 Comments

Ytrebygda ble noen nummer for stor får våre 94-jenter denne gangen også!

Susanne (bildet) og resten av 94-jentene fikk bare spille en kamp i dag mot de 3 som opprinnelig sto på planen. Dermed ble det Ytrebygda som fikk æren av å putte baller i Kirkevoll sin kurv i dag. Og mål ble det mange av - i hvert fall for Ytrebygda. Ikke helt uventet kanskje, våre spillere er jo nettopp begynt og har mye å lære. Les mer om kampen i jentenes blog.
0 Comments

Seks fra Kirkevoll på kretslagene!

For noen år siden hadde vi fem jenter fra Kirkevoll med på kretslaget for J90. Men det blir vanskeligere og vanskeligere å henge med når man blir eldre. Av disse fem er det i dag bare Ane og Katrine som fortsatt spiller på kretslaget. Men det trenes godt i andre lag i klubben også. Til helgens kretslagsturnering er Kirkevoll representert med hele seks spillere. Foruten de to overnevnte er Ana Maria (i hvit drakt på bildet) med på J89, Kristina på J91 og Joachim og Anders på G92. Vi har altså spillere på fire forskjellige kretslag. Vi gratulerer spillere, trenere og klubben med flotte prestasjoner som har resultert i så mange kretslagsplasser og ønsker spillerne lykke til under turneringen i Oslo.
Kampoppsettet kan dere finne på kretsens nettsider. Der blir sikkert også resultatene oppdatert etter hvert som kampene spilles. Erfaringsmessig regner vi med at jentelagene har størst sjanse til å hevde seg, men kretslagene forandrer seg fra år til år så mye kan skje. Følg med, følg med...
Arve
0 Comments

Utsatte kamper for Jenter-91 og Gutter-92

På grunn av at mange spillere er med på kretslagsturneringen i Oslo kommende helg, har kretsen omberammet en del kamper. For Kirkevoll gjelder det to kamper. J15 skulle ha spilt mot Gimle i Gimlehallen lørdag kl.10.30 og SG14 mot Hop 1 i Slåtthaughallen søndag kl.13.00. Begge kampene er utsatt. Ny dato og klokkeslett kommer seinere. Kretsserie-oversikten i dokumentarkivet er oppdatert!
Arve
0 Comments

Ikke lett å slå 94-guttene!

Lørdag 9. desember var det klart for tredje og siste spilledag for 94-guttene i denne første runden. Kampene gikk denne gangen i den flotte nye hallen på Olsvikåsen vgs (der 94-jentene spilte forrige helg). Hallen er lys og fin, men en av kurvene er allerede kraftig bøyet etter at noen bare dunke på de lave kurvene. Dette ødelegger litt og det er alltid kjedelig å spille på slike skjeve kurver.
Men det tok ikke spillegleden fra Paal og Ephrem (bildet) eller de andre guttene våre. .........! Les mer i guttenes blog!
0 Comments

HUSK kontingenten.......

Frist for betaling av kontingent i tråd med uleverte oversikter var 1. desember. Ber om at dere betaler inn kontingenten så fort som mulig - det er penger som kommer godt med i klubbdriften!
Ole Tom
0 Comments

Gutter-94 ubeseiret gjennom 2. runde!

Litt forsinket kommer her referat fra forrige helgs tre kamper der Rune (bildet) og de andre 94-guttene viste styrke. Lørdag 25.november var det nemlig klart for andre runde i miniserien for gutter-94. Som nevnt tidligere er minikampene i år samlet på spesielle helger. Nå spilles det tre kamper pr helg, noe som gir mange frihelger i mellom (forhåpentligvis til foreldre og søskens store glede). Sist lørdag var miniene samlet i Gimlehallen og det endte med flotte resultater til guttene våre. Du finner alt om kampene i guttenes blog HER.
0 Comments

Kretstrening for J90 og J89

Så er det oppstart igjen med kretstrening for våre eldste jenter. I år er 90 og 89 slått sammen til et lag. De har allerede hatt en trening der våre representanter var forhindret fra å stille pga. kamp. Og våre representanter er "naturligvis" Ane og Katrine. Vi hadde jo flere med i dette selskapet, men resten av den gjengen har trappet ned eller gitt seg helt med basketballen. Det har de to gjenværende ingen snarlige planer om og det skal bli spennende å se hvordan de presterer sammen med de litt større jentene. Målet er å komme med til kretslagsturneringen i Oslo 15.-17.desember.
Arve
0 Comments

Opptur for 94-jentene!!

For noen uker siden røk det nystartede jentelaget vårt på 2 solide tap og vinnerne så 3-sifrede tall på resultattavlen. Denne gangen ble det andre boller og tapssifrene ble halvert på Olsvik. Siri Heggheim (bildet) og de andre jentene viste lovende takter selv om det ble mye baklengs også i dag. Les mer i jentenes blog og se bilder i jentene fotoalbum! !
0 Comments

Mange nye bilder fra helgens kamper!

Jenter-92 og Gutter-92 spilte i går i Fyllingsdalshallen. I dag spilte jenter-94 i den nye, fine gymsalen på Olsvik videregående skole. Bildene er klare - og du finner dem i respektive lags fotoalbum, men referatene fra kampene ligger litt på etterskudd. Coming soon to a PC near you....
0 Comments

Søvnige 92-jenter kom til kort mot Ytrebygda lørdag!

Det er godt å ligge i sengen en ruskete lørdagsmorgen i november. Det kunne man kanskje også tillatt seg om det ikke var for at kampen en skulle spille var flyttet fra Bjarghallen til Fyllingsdalshallen og fremskyndet til kl. 11:00. Fotografen (undertegnede) manglet skyss denne morgenen og var nok viktigste årsak til at vi klarte å stille et halvt lag på banen denne dagen. Les mer om Lene (bildet) og de andre jentenes litt haltende innsats mot Ytrebygda i jentenes blog.
0 Comments

G14 på ny kretstrening i dag!

På fredag førstkommende (1/12) er det andre trening for kretslagsguttene i G14 etter at troppen ble redusert til 20. Det er siste mulighet å vise seg frem før gruppen reduseres med ytterligere fem og de blir femten igjen. Både Alexander, Joachim og Anders henger fortsatt med og ut ifra det de presterte på mandagens trening tror vi de har brukbare sjanser til å komme med videre. Det er også uttalt fra kretsens side at man skal prioritere høyde, noe alle våre tre er fornøyde med. Men selv om man skulle komme med blant de femten er man ikke garantert tur til Oslo og kretslagsturnering der like før jul. Dit kommer nemlig bare tolv spillere.
Vi ønsker lykke til og sier bare Stå på!!
Arve
0 Comments