OPPSUMMERING HANSACUP U13M

Gutter 13M (denne gangen uten 98-guttene Lorentz og Markus) besto av bare 97-gutter som har trent godt den siste tiden under kyndig ledelse av coachene Petter og Espen. De gledet seg derfor til å prøve seg i Hansa Cup. Og gøy ble det! Her følger en kort oppsummering fra de enkelte kampene

Ulset-Kirkevoll
Cup’en begynte noe kaotisk, da vi ikke hadde drakter ved kampstart. Vi fant etter hvert ut at det var jentene som hadde kuppet dem. Winking I den første kampen spilte vi mot Ulset. Vi lurte litt på hva de hva de hadde spist før kampen, for de var både ett og to hoder høyere enn våre spillere. Guttene våre kjempet godt og vant mange baller, men led naturlig nok under forskjellen i størrelse. I første periode Einar hadde et fint gjennomspill og klarte en flott scoring. I andre periode fikk Jonas ett poeng på straffe og det var det. Ulset spilte stort sett over hodet på våre gutter og vant med 44-3.

Kirkevoll-Frøya 2
Kampen mot Frøya ble en artig kamp for guttene våre. Riktignok var Frøya klart best i det meste av kampen, men det som gledet mest var at guttene fikk utnytte løpsstyrken sin og utfolde seg litt på stor bane (for første gang). Da Petter og Espen (trenerne) kom til periode 3 så de raskt muligheter for raske Kirkevoll-bein mot en litt ”tregere” motstander og vi vant faktisk denne perioden . Det viser at det går an og at treningen bærer frukter. Det var riktig gøy å se på til tross for at Frøya vant med relativt klar margin!

Kirkevoll-Loddefjord
På lørdag gikk første kampen i Bøneshallen. Vi stilte i de fine rød T-skjortene til Hansa cup, og i den første kampen møtte vi Loddefjord. De åpnet ballet med en kjapp scoring men vi svarte idet Jonas gjorde et raskt angrep og scoret. Så gikk det rimelig jevnt utover i
kampen, men Loddefjord hadde et lite overtak og scoret stort sett to mål for hvert av våre. Men Kirkevoll spilte en god kamp, de jobbet godt og la seg aldri bakpå. Sluttresultat 14-22, men vi var helt i ryggen på dem underveis!

Gimle-Kirkevoll
Dette ble vår siste kamp, og den gikk mot Gimle. Her møtte vi motstandere med mye mer trening og flere kamper bak seg enn oss. Dette ble en tøff kamp der guttene nok en gang jobbet hardt og bet fra seg så godt de kunne. Alle fortjener ros for at de ikke ga opp, men gjorde en iherdig innsats mot en sterk motstander. Sluttresultatet ble 38-8