BILDER FRA REGIONLAGSKAMPENE I HELGEN

Espen og Petter (U16M), Signe (U15K) og George (U15M) har representert Region Vest i helgens regionlagskamper. Undetregnede har fått med seg noen kamper og har tatt bilder. Du finner bildene her :
Ole Tom
0 Comments

VIKTIG INFORMASJON TIL JENTER 94 OG 95

Jon har skrevet et innholdsrikt informasjonsskriv til alle jenter94 og 95. Bør leses av spillere og foreldre. Du finner skrivet HER. (Litt tung fil - tar kanskje litt tid å laste ned...)
0 Comments

U16-GUTTENE PÅ SPORET IGJEN!

Etter et par ”ruskete” kamper skulle Lars (på bildet scorer han omgitt av Ulrikenspillere) og resten av U16-guttene vise at de var tilbake i godt, ”gammelt” slag i oppgjøret mot Ulriken lørdag 21.november klokken 17.30 i Bjarghallen. Dette var 94-guttenes første ”hjemmekamp” i Bjarghallen i år i og med at kampen mot Os sist helg ble utsatt etter rot i håndballkretsen. For tre uker siden slet vi oss til tipoengsseier (62-72) mot det samme Ulrikenlaget i Haukelandshallen. Sist helg slo vi et bra Loddefjordlag mens Ulriken tapte sitt oppgjør mot Gimle 2, så noe annet enn hjemmeseier ville vi ikke ”akseptere”. Les mer om kampen HER.
0 Comments

GIMLE BEST I U18

Gimle har i mange år vært det ledende laget i gutter -92. For oss i Kirkevoll har dette også vært en bra årgang. Vi har slått dem i cupkamper, men i serien har de alltid vært et hakk eller to bedre enn oss. Lørdag 21.november fikk vi en ny sjanse i Gimlehallen til å vise om vi hadde nærmet oss ytterligere og kanskje til og med kunne slå dem. Om vi lyktes kan du lese mer om i Arves referat fra kampen HER.
0 Comments

NABC 2010

Norwegian All Star Basketball Camp (NABC) går av stabelen i månedsskiftet juni/juli 2010 så for dem som planlegger sommerferien allerede nå finnes mer info på Facebook.
0 Comments

BILDER FRA JENTENES U15-KAMP MOT ULRIKEN

Jon-Kåre ha tatt noen bilder fra kampen mot Ulriken 30.10.2009, en kamp Ulriken for øvrig vant 54-34. Du finner flere bilder HER.
0 Comments

MEGET JEVNT FOR 4M MOT BSI!

Før søndagens møte mellom Kirkevoll og BSI B i Sandslihallen var det bare to lag i den lokale 4.divisjon som stod uten tap, og det var nettopp disse to lagene. BSI hadde dagen før slått Fyllingen med 15 poeng (65-50), mens Daniel (bildet) og de andre guttene våre for to uker siden slet seg til en knapp seier over Flaktveit (59-63). Fjerdedivisjonsmannskapet vårt består av U18-laget pluss tre som ikke holder U18-alder. Vi er totalt ni spillere i troppen og som vanlig var det også denne gang noen som var forhindret fra å stille, nærmere bestemt Fredrik, Tobias og Erik. Resten av gjengen gikk som vanlig for seier, selv om vi i dag regnet med at vi møtte et av de beste lagene i serien. Les mer om kampen samt Arves synspunkter på kampreglement og draktbruk HER.
0 Comments

U16-GUTTENE SLET HARDT MED LODDEFJORD!

Søndag klokken 17.30 skulle Ephrem (bildet) og resten av U16-guttene møte Loddefjord i Sandslihallen. Loddefjord ligger nest sist på tabellen med bare èn seier, og det på w.o. Men serien er jevnere enn på mange år, og de har flere knepne tap mot gode motstandere, så de har et godt lag på gang. Selv om vi før kampstart minnet våre spillere om at vi måtte være topp skjerpet med full innsats om dette skulle bli to poeng, så det ikke ut som de hadde tenkt å bry seg med det. Hvordan det gikk finner du ut ved å lese Arves referat HER.
0 Comments

U15-JENTENE TAPTE KNEPENT FOR HOP

Lørdag var det duket for ny kamp for U15-jentene denne gang bortekamp mot Hop i Slåtthaughallen.  På papiret virket Hop sterke, med 2 plass i serien i fjor, men det viste seg at i alle fall de fleste av jentene på dette laget var fra Hop 2 som vi i fjor tapte henholdsvis 31-22 og 35-20 mot. På Kirkevoll stilte Silje, Maria, Signe, Tonje Lene og Susanne. Det ble et spennende oppgjør. les mer HER.
0 Comments

WALK-OVER SEIER TIL U16-JENTENE

Lørdag var det satt opp kamp for U-16 jentene mot Gimle 2, men halvannen time før kampen ringte Gimle og sa at de ikke kunne stille lag. En rask runde med SMS til alle forhindret at alle spillerne trengte  å stille opp, men for noen som gjerne hadde prioritert basket foran andre ting denne lørdagen var dette ikke en hyggelig melding. Les mer her.
0 Comments

STORSEIER MOT GIMLE 2!

Lørdag 14.november møtte Alexander (bildet) og de andre U18-guttene våre Gimle 2 i Bjarghallen klokken 09.00. Det var med nød og neppe vi fikk spilt kampen, for håndballkretsen hadde satt opp miniturnering i hallen fra 09.30, dette til tross for at Torkild på basketkretsen bekrefter at på fordelingsmøte mellom disse to ”kretsene” hadde basketen fått tildelt denne lørdagen fra 09.00 til 14.00.
Gimle 2 er et sammensatt lag av Gimles to U16-lag. De deltar i U18-serien for at de beste spillerne skal få tøff matching, og det fikk de mot oss.
De startet sesongen med to tap (mot Ulriken og Frøya), men har deretter slått både Loddefjord, Tysvær og Askøy. Deres siste kamp skulle vært mot Flaktveit, men resultatet ligger ikke på nettet så den kampen er sikkert ikke spilt. Men dagens kamp ble spilt og du kan lese referatet HER.
0 Comments

U18-GUTTENE SLO HOP

Søndag 8.november spilte U18-guttene mot Hop i Haukelandshallen kl 13.30. Hoplaget består stort sett av 93-spillere og vi har pleid å ha grei kontroll på dem de siste årene. Alle våre tre guttetrenere var syke eller opptatt med dømming og Arve var vekkreist, så denne gangen måtte guttene klare seg helt på egenhånd. Hoplagets forrige kamp var i går (lørdag) her i by’n mot Tysvær. Der vant de 80-64. Vi spilte vår siste kamp mot nettopp Tysvær forrige lørdag i Tysvær, der vi vant så overbevisende som 140-77. Vi trodde derfor at dette skulle gå vår vei. Les referat fra Arve HER.
0 Comments

TID FOR Å BETALE KONTINGENT!

Det er fortsatt mange som ikke har betalt medlemskontingenten sin og undertegnede ber om å få slippe å sende ut purringer - betal heller kontingenten uoppforret. Alle (unntatt de sist innmeldte miniene) har fått tilsendt epost eller brev med faktura og vi ber om at innbetalingen merkes med korrekt fakturanummer. Da blir det lettere for oss.
Skulle dere lure på noe er det bare å ta kontakt via kontakt-skjemaet på sidene her!
Ole Tom (blant annet kasserer)
0 Comments

SÅ VIDT DET HOLDT FOR 4M MOT FLAKTVEIT!

Flaktveit står med to tap så langt (med 8 mot Gimle og 12 mot BSI) mens vi har to seire (22 mot Askøy og 26 mot Gimle). Dermed regnet vi ut at vi burde klare å slå Flaktveit i dagens kamp (søndag 1.nov klokken 15.00 i Flaktveithallen). Men kampen ble atskillig jevnere enn vi hadde håpet på. Les mer i referatet i 4M-bloggen HER.
0 Comments

U16-GUTTENE SLET MOT ULRIKEN!

Søndag 1.november møtte vi Ulriken i Haukelandshallen klokken 09.00. Guttene våre har vært stabile så langt i sesongen og står uten tap. Ulriken på sin side står med ett tap på w.o. og et knepent tap for Os (50-52), et Oslag som vi hadde full kontroll på. Det skulle på papiret bli en grei seier til oss, men vi vet av erfaring at vi sliter med dette Ulrikenlaget. Niko er vanskelig å stoppe og samtidig rydder han vei for de andre spillerne. Men vi har stort sett trukket det lengste strået, selv om vi har måtte slite for det. Og slite for det måtte George (som på bildet blir blokket av Niko) og de andre guttene i dag også! Les detaljene om kampen i Arves referat HER.
0 Comments

OUTSTANDING, ESPEN!

Lørdag 31.oktober skulle Kirkevoll for første gang med et lag til Tysvær. U18-guttene møtte hjemmelaget kl 14.00 i idrettshallen på Tysværtunet. Et flott ”tun” med glimrende fasiliteter for det meste. Noen av guttene kvidde seg litt for den ”lange” reisen, men ferge Halhjem – Sandvikvåg og en drøy time på andre siden er langt fra noe å kvi seg for. Snarere tvert i mot. Vi koste oss fra vi dro til vi var tilbake. Selvsagt var det gode resultatet vi oppnådde med på å gjøre turen/dagen spesielt hyggelig for oss. Les om kampen HER.
0 Comments