Seniorene seiret på hjemmebane i helgen!

Sist helg var seniorene på Voss og vant knepent 48-46. Raportene fra spillerne tydet på at voss var et lag de burde "løpe over", og det ville de bevis i Bjarghallen. Hjemmelaget  gikk hardt ut , i høyt tempo  opparbeidet  de seg en solig 19-4 ledelse,  før det jevnet seg ut på slutten og lagene gikk til pause med 25-10. 2. periode lot de Voss få vinne med ett poeng (15-16), før de igjen løp fra dem i de to siste periodene. 3. endte 22-12, og i 4. lekte de seg til hel 29-2! Toppscorer ble Jostein med 26 poeng. Arvid putter også jevnt og trutt. Kapmskjema viste til slutt at han bidro med 16 poeng, og at alle poengene ble satt i begynnelsen av periode 1,2 og 3. Dette har nok med kondis å gjøre. Han ble faktisk så sliten at han feilet seg ut av kampen for å lede laget fra benken. Men bare vent! ;o) Ellers tegnet alle ti spillere seg i  poengprotokollen.
Søndag  reiste  laget til Nordhordalandshallen for  å møte  NBK i utsatt kamp, men måtte returnere med uforrettet  sak da det ikke dukket opp dommer. Det  viser seg at dommerkontakt har lagt under dynen med influensa. Vi ønsker  han  god bedring, og et tredje forsøk på å avvikle kamp mot strilene i Nordhordaland.