FLERE SPILLERE PÅ G94-LAGET

Gutter-94 - som har hatt en strålende sesong med en sammenehengende seiersrekke fra kamp nr 2... får nå flere spillere med seg. Flere fra klassene har meldt seg og har deltatt på trening i det siste. Nå sist var de 10 på trening og enda har vi noen til på lur. Dette ser lovende ut! Omar har en god hånd med guttene ser det ut som! Happy
Vi får prøve å oppdatere lag-informasjons-siden vår og lagbildet slik at vi får med alle.
Ole Tom
0 Comments

ENKELT FOR JUNIORENE MOT ULRIKEN!

Juniorjentene møtte Ulriken i Gimlehallen søndag 18.februar kl 13.30. Sist vi spilte mot dem (Landåshallen 9.desember) vant vi knepent 61-55, men vi har sett at de har gått på noen stygge tap for Ytrebygda etter jul og regnet med at vi skulle klare en seier igjen. Det viste seg at de bare stilte fem jenter mot våre ti, så det skulle bli tøft for dem utover i kampen. Relativt tidlig i kampen ble også en av deres spillere skadet, og de måtte fortsette med fire. Da trakk vi en spiller ut slik at det ble fire mot fire og god plass på banen. Litt synd at vi ikke får spille med fullt lag når vi er så mange som ti spillere, men vi synes likevel det er riktig å gjøre det på denne måten. Og jentene var helt enige i det. Hvordan det gikk kan du lese om i jentenes blog der Arve er god bidragsyter.
0 Comments

EKSTRA TRENING FOR 92 SPILLERNE (JENTER OG GUTTER)!

På grunn av revyen på skolen er det ingen trening for spillerne våre i gymsalen på Kirkevoll denne uken. Men idag (onsdag 14.feb) kan alle 92-spillerne (både jentene og guttene) trene i Slåtthaughallen fra kl 20.00 til 21.00. Jentetreneren (Mikey) vil være tilstede og lede treningen. Benytt anledningen alle som kan. Vet at det er mye sykdom for tiden og at noen er på konfirmasjonsforberedelser om onsdagen, men vi håper "de andre" stiller. Guttene har kamp på lørdag kl 14.00 mot Ulset i Bøneshallen.
Arve
0 Comments

G14 på ny kretstrening i dag!

På fredag førstkommende (1/12) er det andre trening for kretslagsguttene i G14 etter at troppen ble redusert til 20. Det er siste mulighet å vise seg frem før gruppen reduseres med ytterligere fem og de blir femten igjen. Både Alexander, Joachim og Anders henger fortsatt med og ut ifra det de presterte på mandagens trening tror vi de har brukbare sjanser til å komme med videre. Det er også uttalt fra kretsens side at man skal prioritere høyde, noe alle våre tre er fornøyde med. Men selv om man skulle komme med blant de femten er man ikke garantert tur til Oslo og kretslagsturnering der like før jul. Dit kommer nemlig bare tolv spillere.
Vi ønsker lykke til og sier bare Stå på!!
Arve
0 Comments

G92 Kretstrening

Følgende melding er sakset fra kretssidene:

Kretslaget G92 - 2. uttakstrening
Da er det klart for ny uttakstrening. Andre uttakstrening vil foregå i Frøyahallen førstkommende fredag 24/11, kl 19.30 til 21.00.
Vær ferdig skiftet senest ved oppstart, helst litt før.
Etter denne treningen vil gruppen trimmes med ca. 1/3.
Arve
0 Comments

Kretstrening for 92-guttene

Kommende uke starter endelig kretstreningene for gutter -92. Mandag kl 16.00 til 17.30 og fredag 20.30 til 22.00 samles alle som har ambisjoner om å være med på dette laget til trening i Frøyahallen.Les mer her....
0 Comments

Trening for Gutter-94

Trener Joakim har fått seg jobb i byen og rekker ikke vår mandagstrening med G-94 kl 16.00. Vi har ikke klart å flytte den til en annen dag/tid. I fortsettelsen blir det altså samme treningstider som det har vært til nå. Så får "vi andre" bytte på å ta mandagstreningene med 94-gutta. Torsdagene har Joakim ordnet seg fri slik at da kommer han kl 16.00.
Arve
0 Comments

Ingen trening for Gutter-94 denne uken

På grunn av at nesten alle 94-guttene er på leirskole uke 44 blir det ingen trening for dem på Kirkevoll denne uken. Torsdag kl 16.00 kan George være med 92-guttene hvis han vil.
Arve
0 Comments

Det blir likevel trening på Kirkevoll på torsdag!

Vi har fått beskjed fra skolen at gymsalen likevel ikke er utleid torsdag 18.10. Treningen denne dagen kan derfor avholdes som normalt.
0 Comments

Nye treningstider!

Treningen starter opp igjen og styret (se eget oppslag) er klar med treningsoversikten. Vi har dessverre ikke lenger treningstid i Bjarghallen og treningene vil derfor foregå på Kirkevoll (nye gymsal) og i Gimlehallen (Kvinner Junior). Treningstidene er ikke endelig avklart i forhold til friidretten, men inntil videre kjører vi etter den oppsatte planen. Ny info blir giitt dersom det blir endringer. Du finner de nye treningstidene HER (eller under "Treningstider" i menyen til venstre). Excel-variant kan du laste ned HER.
0 Comments

Trening/trenere for sesongen 06-07

Alle medlemmer i Kirkevoll basket (minus 94-guttene) kan foreløpig trene i Bjarghallen tirsdager og torsdager fra 16.00 til 17.00.
Joakim Arroub er trener i disse timene. Det blir mye ballkontroll så alle må ha med egen ball. Siste del av timen blir spilling.
 
Hvem som skal være trener for våre lag kommende sesong er ikke bestemt ennå. Det eneste vi vet er at Joakim fortsetter med de to guttelagene, i hvert fall frem til jul. Hva han gjør etter jul er avhengig av hvor han får jobb.
Når det gjelder jenter -92, -91, og -90 jobber vi med saken. Foreløpig har vi ingen trenere til disse på plass, men Thomas fortsetter i en litt mer ”assistentrolle” og kan laglede i helgene. De to -89 jentene som var med i fjor har vi dessverre ikke noe lag til i år. De er nå juniorer og vi har jo ikke juniorlag så de må i tilfelle spille for en annen klubb. Vi har jo i flere år hatt en godt samarbeid med Gimle og foreslår selvsagt at de går til den klubben. Uansett om de vil spille kamper for andre lag eller bare fortsette å trene er de selvsagt velkommen til å trene med oss så lenge det er plass og det passer. Og det skal mye til om ikke dette skulle klaffe.
Treningstider er heller ikke avklart for kommende sesong. Vi har som nevnt to ganger pr uke i Bjarghallen inntil videre. I løpet av noen uker vet vi mer om hvilke muligheter vi har ang tid og sted for våre treninger. Bl.a. må vi prøve å ta litt hensyn til treningstidene for kvinner junior i Gimle. Vi har jo flere av våre jenter som skal være med der.
 
Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart brikkene (forhåpentligvis) faller på plass.
 
arve
0 Comments

Ikke trening torsdag 3. august!

Vi har som kjent startet opp igjen med treninger i Bjarghallen tirsdager og torsdager 16.00 til 17.00. Torsdag 3. august blir det imidlertid ingen trening. Da er både Joakim og Arve opptatt med andre ting. De andre dagene går som normalt.
Til alle spillerne våre som er hjemme: Kom i gang med forberedelsene til en ny sesong! Vi sees i Bjarghallen!
Arve
0 Comments

Treningene starter opp igjen i Bjarghallen!

Joakim er tilbake i by’n og han er i Bjarghallen igjen tirsdager og torsdager fra uke 30. Første gang blir altså tirsdag 27.juli kl. 16.00. 
Arve
0 Comments

Gutter 92 overtar G94 sin torsdagstrening!

Gutter -94 har gitt seg med treningen etter kampene sist helg. De trener fra nå av fotball om torsdagene. Torsdag førstkommende vil derfor gutter -92 overta deres treningstid på Kirkevoll. 92-guttene har dermed trening fra kl.16.00 til 18.00 i gymsalen.
Arve
0 Comments

Gymsalen på Kirkevoll er stengt!

Denne uke (uke 11) er gymsalen på Kirkevoll stengt for trening pga skolerevy. Vi (jenter 91-90-89) trener som vanlig i Bjarghallen og inviterer herved jenter-92 til å være med der.Det gjelder både tirsdag og torsdag 16.00-17.00. Gutter-94 sin trening på torsdag går ut. De fleste av guttene er jo med på fotball og får heller gå på fotballtreningen denne uken.
Arve
0 Comments

Joakim is back in Town!!!

Vår eminente trener og store helt, Joakim, er tilbake i by`n. De siste årene har han studert i Australia med kun korte visitter her på bjerget. Han er nå ferdig utdannet innen IT og Web-design og er ute etter jobb her i "området". Inntil videre har han fått seg en jobb på Kokstad slik at han har til salt i grøten.
"Jobben" som trener for våre 92- og 94-gutter står og venter på ham, slik den har gjort siden han dro. Nyheten om at han endelig skulle komme skapte kjempestemning blant gutta. Det er vanskelig å si hvem som ble mest glad, spillerne eller Arve, som har fungert som vikar mens han har vært borte. Nå er alle ivrige etter å vise ham hva de har lært mens han har vært borte. 94-guttene har vel ikke tapt siden han dro (?) og 92-gjengen er nå i A-puljen og hevder seg brukbart der. Men de trenger en Joakin for å ta seg videre. Og videre vil de!
Så Joakim: Vi trener på tirsdag i Bjarghallen kl.16.00 (norsk tid!).
SEE YOU!!
Arve
0 Comments

Ny treningstid for JK

Junior kvinner (JK) trener ikke lenger onsdager 17-18 i Gimlehallen. De har fått ny treningstid mandager 16-17 samme sted. Treningsoversikten er oppdatert med de nye tidene.
Arve

0 Comments

"Trenerhjørnet" er operativt!

Arve har skrevet første innlegg på trenerhjørnet. Han er godt fornøyd med åpningen på sesongen så langt, men har likevel noen "meldinger" til lagene han trener...
0 Comments

Treningen på torsdag for J89, J90 og J91 er avlyst

På grunn av en eller annen landslagssamling i Bjarghallen torsdag 1.desember får ikke J89-90-91 trene der denne dagen. Bjarg beklager dobbelbookingen. Arve H.
0 Comments

Samlet treningsoversikt er lagt ut

Oversikt over samtlige treningstider og -steder er nå publisert. Se i menyen som heter trening.
0 Comments