Bra spill, men klart tap for Nattland i Bøneshallen

Et litt "småhostete" J91-lag stilte på Bønes uten de helt offensive tankene og gikk nok mentalt på banen for å "gjøre det beste ut av det" mot dobbelt så mange hvitkledde Nattland-jenter. Uten lagleder og trener (men heldigvis hadde Ole Tom lisensoversikten med seg slik at vi fikk spille) fra start gikk jentene på banen og ble rimelig overkjørt i starten. Før vi fikk engasjert oss skikkelig i spillet hadde jentene fra Nattland 14 poeng mot våre 0 og da ante vi kanskje hvor det bar. Men da jentene skjerpet seg og Joachim kom på plass midtveis i omgangen kom det seg litt. Vi scoret også etterhvert og da omgangen var omme sto det 23-14 til Natland.
I 2. og 3. omgang ble det en mye jevnere kamp og selv om summen av de to omgangene ble 26-11 til hjemmelaget fikk vi til mer under kurven og vi spilte bra forsvar. Generelt ble imidlertid inntrykket at denne kampen ga "stang-inn" for Nattland og 2stang-ut" får Kirkevoll. Og selv om vi må tilskrive dyktige og velorganiserte Nattland-jenter mye ære for godt spill så hadde litt flere av våre skudd kanskje fortjent å havne i nettet. Fotografen la imidlertid merke til en del lysglimt og først og fremst vil jeg fremheve innsatsen til våre jenter. Selv om de ligger klart under klarer de å mobilisere og gir aldri helt opp. Petra vaqr flink til å prøve seg på gjennomløpng i går og fikk mange straffer på det (6 totalt). Treffprosenten på straffene var det imidlertid så som så med - bare 3 poeng.... Ane kjempet som en løve i forsvar og fikk fatt i mange returer på begge sider av banen. Pasningsspillet gikk derimot ikke så bra og vi mistet mange baller på unødig sleivete pasninger. Se først og sentre etterpå, kanskje...?
I siste periode hjalpt det lite med gode råd fra benken. perioden endte 44-6 til hjemmelaget og Stine fra Nattland "rulet på parketten" og satte mange spesielt mange poeng. Hvem som ellers scoret fra Nattland er umulig å lese fra en dårlig kopi av kampskjemaet. Skriv hardere jenter!!

Oppsummert var det gøy å være tilskuer også denne gangen. Smilet sitter løst og det fightes hele tiden. Da blir det jo artig å se på! Spretne jenter gir alt (som Martine viser i et sprettent hopp på bildet her). Men jeg skjønner godt at man kan bli litt mismotig når vi spiller mot dobbelt så mange jenter fra Nattland - som hele tiden skiftet hele mannskapet og "maste oss i senk"....

Mange artige bilder fra kampen er lagt ut i fotoalbumet.