Gutter 14 ”haltet” seg til seier over Ulset!

Lørdag 17.februar skulle 92-guttene spille mot Ulset i Bøneshallen kl 14.00. Sist helg kunne guttene ikke stille lag mot Ulriken pga sykdom og det så ikke bedre ut denne gangen heller. Roy var opptatt med skolerevy, Henrik fremdeles skadet og Anders og Espen ikke frisk igjen etter influensaen som har herjet denne uken. Men vi kunne heller ikke få flere kamper utsatt så vi satset alt på å stable Anders på beina, få med Gibrill og Ephrem og få gjennomført kampen.
Og det skulle vise seg å holde til seier. Etter en litt dårlig start tok de ”friske” tak og vi ledet greit 12-6 etter første periode. Andre periode fortsatte med et lite overtak til oss (13-8) og vi gikk til pause med 11 poengs ledelse (25-14).
I 3. periode slo Alek til og scoret 10 poeng. Og i 3 av scoringene ble han feilet og skulle hatt ”and 1”, men i passarelle er det ikke med. Etter tredje periode ledet vi 43-18 og hadde dratt i fra.
Siste periode ble som de to første med et overtak til oss (12-6), og det ga sluttresultat 49-30.
Det er kanskje litt mindre enn vanlig, men siden vi var et svekket lag er vi fornøyde med resultatet.
I denne kampen framhevet Alex seg med sine 18 poeng. Han var spesielt god på rush og returer der han fikk brukt både spensten og hurtigheten sin.
De andre på scoringslisten ble Joachim 12, Anders 8 og Eirik 7.