G94-SEIER MED GOD MARGIN MOT OS I DAG

Os spilte likt med våre gutter i 3. periode, men ellers var Kirkevoll beste lag på banen i Bjarghallen i dag. George (bildet) sørget for at vi dominerte i 1. periode og "puttet" 5 poeng av våre 11 i den omgangen. Han var, ved siden av Ephrem, særdeles "våken" i dag og bidro sterkt i Kirkevolls spill. Imponerende ettersom han egentlig er ett år yngre enn de andre på laget.
I 2. omgang byttet Ephrem og Espen på å sette våre poeng. de satt til sammen 9 mens Os bare fikk notert 2. Dermed var det 20-7 til langpausen. I 3. periode kom Os mer med i kampen. De spilte bra og klarte å holde oss gjennom omgangen. Det sto 27-15 på tavlen da vi startet 4. periode. Den kontrollerte Kirkevoll. Espen (bildet under) førte an og sammen med Ephrem og George sikret han 35-17 seier for våre gutter.

Lars, Paal og Petter jobbet jevnt, men fikk ikke helt uttelling i dag. Ephrem er solid som alltid og er kampens mestscorende med hele 19 poeng. Han scoret altså mer enn halvparten av Kirekvolls poeng. Espen scoret færre poeng enn vi er vant til, men jeg tror kanskje han var litt sliten etter G91-kampen og hadde tankene på G92-kampen senere på dagen. I 4. periode fikk han derimot slippe til og satt 6 poeng for oss. Christian, som er ny på laget og bare har 2 treninger bak seg, imponerte oss og var absolutt med på denne seieren. Det blir ikke vanskelig å finne plass til ham i denne gjengen!

Alt i alt en bra kamp. Vi topper nå tabellen for G13. Den finner du her. Se for øvrig bilder fra kampen i guttenes fotoalbum her.