SEIERSREKKEN FORTSETTER!!

Lørdag 17. mars gikk den nest siste kampen i serien for 94-guttene. Ulriken stod på motsatt banehalvdel og det er en motstander føler vi har bra kontroll på. De spiller godt, men vi har pleid å være de nødvendige poengene foran når fire perioder er spilt. Riktignok slo de oss knepent i den først kampen i høst, men det betrakter vi mer som litt startproblemer for oss. Forskjellen er likevel ikke større enn at det må full skjerping til for å slå dem.
I dag kom Paal (bildet) og de andre spillerne våre direkte fra fotballturnering i Åsane så vi fryktet at fokus ikke var helt der det skulle være før kampen. Men disse guttene er ubeseiret så langt i serien og den gode statistikken hadde de tenkt å beholde.
Allerede fra start viste guttene styrke. Første periode vant vi 11-6 og hadde kontroll på Ulriken. Andre periode fortsatte med et lite overtaket til oss og vi vant denne 12-8 og gikk til pause med ni poengs ledelse (23-14). De to periodene etter pausen ble jevnspilte. Tredje vant Ulriken 10-8 mens vi kom tilbake i siste og vant den 9-8. Det ga sluttresultat 40-32 til oss.
Atter en kamp mot dette laget der de presser oss til tider men som vi likevel vinner relativt greit. De har mange fine spillertyper på laget, men de ødelegger litt for seg selv når de lar temperamentet styre atferden på banen og de mister litt fokus på hva de skal gjøre. Den dagen de får kontroll på dette blir de nok enda bedre.
Vi spilte vel som forventet. Lagene kjenner hverandre etter mange innbyrdes oppgjør og vi vet hva vi må gjøre for å vinne. Og det klarte vi å gjøre også denne gangen. Guttene kjemper godt og de begynner også å vite bedre hvordan Omar på benken vil at de skal spille. På poengtabellen var det igjen Ephrem og Espen med sine 16 og 18 poeng som toppet, denne gangen klarere enn vanlig. Ellers satte Lars, Rune og Paal 2 poeng hver.
Hos Ulriken var det Nikola (spiller nr 10) som scoret mest med sine 18 poeng. Det gir ikke et helt riktig bilde, for han spilte en periode mer enn han strengt tatt har lov til. (Han spilte fire perioder mens andre spillere bare spilte to, og det skal være tvunget innbytte i minibasket). Men uansett er det en god prestasjon. Nikolai og Andrija hadde 4, Mario og Stian 2 og Andrè 1 poeng.
Mulig vi møter disse guttene i Hansacupen i april. Hvis ikke blir det neste år og da spiller vi på stor bane. Blir spennende å se hvordan lagene takler den omstillingen.
Bilder fra kmapen finner du i guttenes fotoalbum.