FREMGANG FOR J94!

Med sesongens tidligere resultater friskt minne, var det spente jenter som stilte til kamp mot Ulriken. Jentene fra Ulriken har vunnet alle kampene og i gjennomsnitt vinner de med over 30 poeng. For Kirkevoll stilte Oda, Malene, Maren, Susanne, Kine, Siri H., Malin H., Lene (bildet), Siri L. og Tonje T. De to siste er J95 spillere som  fikk være med halvannen omgang for å få kamptrening. Tonje debuterte for øvrig i dag.

Kampen bar preg av høyt tempo allerede fra start og som ventet viste det seg raskt at Ulriken var for sterke. Perioderesultatene ble 14-2, 14-3, 9-6, 16-3, slik at kampen endte 53-14 til Ulriken.

Bak resultatet skjuler det seg imidlertid den beste kampen laget har spilt i år:

• Flest poeng i en kamp (14). Jentene har en pizzakveld til gode som vi har spart til etter første kampen med 12 eller flere poeng. Den skal altså brukes nå.
  • Etter hvert godt innsats på returer. Maren og Oda toppet returstatistikken med fire hver. Kine kom hakk i hel med 3 returer.
  • Laget klarte å spille seg ut fra egen halvdel når man ble møtt med helbanepress. Jentene strevet mer mot halvbanepress, og det har vi heller ikke øvet så mye på ennå.
  • Innsatsen var svært god i perioder. Det er en stor del av årsaken til at ikke Ulriken skåret flere poeng
  • 4 treff av 6 straffer!
  • Poeng Kirkevoll: Maren 2, Kine 1, Siri  L. 2, Oda 2, Siri H. 2, Malene 2, Lene 3 (3 av 4 straffer!)
  • 3. Periode endte med resultat 9-6 til Ulriken. Sterkt!

Ellers må laget bli flinkere på individuell teknikk (for eksempel føre ball, pasninger, lay-up) og en-mot-en personforsvar (enkelt glemmer det  perioder, og Ulriken skåret ca 20 poeng i slike situasjoner) .

Ytrebygda 4 som vi skal spille mot i slutten av mars tapte for øvrig 70 – 12 mot Ulriken, så det kan bli en spennende kamp om å unngå sisteplassen i serien!

Ole Tom satt i sekretariatet, men fikk likevel tatt noen bilder fra kampen som du finner i jentenes fotoalbum HER.