STOLTE KBBK-GUTTER SLO ULSET-2

KBBK-guttene var veldig stolte etter å ha vunnet over Ulset 2 sist lørdag. «Jeg er veldig stolt over framgangen til laget siden vi begynte!», sier Jonas.
Men nå over til den nylig spilte kampen mot Ulset. I begynnelsen av kampen gikk den første scoringen til Kirkevoll av Henrik, og perioden fortsatte med litt scoringer av begge lagene og perioden ender 8-5 til Kirkevoll! Utover andre periode var det Ulset som tok ledelsen og perioden endte 15-14 til Ulset! Så var kampen halveis over og guttene var kjempeslitne siden det bare var 5 stykker på kamp. (Marcus møtte opp, men kunne ikke spille siden han falt på isen før kamp) Men guttene gir ikke opp! De fortsetter å spille og slår til med masse scoringer, men kanskje ikke det beste forsvaret, og perioden ender 25-21 til Kirkevoll! Også sist men absoulutt ikke minst siste periode. Guttene var bestemt på å vinne, og ettersom de var i ledelsen fikk de beskjed å bruke litt lang tid på angrepene. Begge lagene scorte litt, men Kirkevoll lå over og kampen endte 30-25!!
«Det var en litt for spennende kamp!», sier coach Roy.

Ulset hadde ikke med lisenser så KBBK- guttene kunne egentlig blitt hjemme og vunnet 20-0!
Så guttene gikk hjem stole og kjempefornøyde og skal være klar til neste kamp mot Frøya!
Scoringer : Jonas- 16p, Yoan- 4p, Einar- 4p, Aleksander- 4p og Henrik - 2p.