Trening/trenere for sesongen 06-07

Alle medlemmer i Kirkevoll basket (minus 94-guttene) kan foreløpig trene i Bjarghallen tirsdager og torsdager fra 16.00 til 17.00.
Joakim Arroub er trener i disse timene. Det blir mye ballkontroll så alle må ha med egen ball. Siste del av timen blir spilling.
 
Hvem som skal være trener for våre lag kommende sesong er ikke bestemt ennå. Det eneste vi vet er at Joakim fortsetter med de to guttelagene, i hvert fall frem til jul. Hva han gjør etter jul er avhengig av hvor han får jobb.
Når det gjelder jenter -92, -91, og -90 jobber vi med saken. Foreløpig har vi ingen trenere til disse på plass, men Thomas fortsetter i en litt mer ”assistentrolle” og kan laglede i helgene. De to -89 jentene som var med i fjor har vi dessverre ikke noe lag til i år. De er nå juniorer og vi har jo ikke juniorlag så de må i tilfelle spille for en annen klubb. Vi har jo i flere år hatt en godt samarbeid med Gimle og foreslår selvsagt at de går til den klubben. Uansett om de vil spille kamper for andre lag eller bare fortsette å trene er de selvsagt velkommen til å trene med oss så lenge det er plass og det passer. Og det skal mye til om ikke dette skulle klaffe.
Treningstider er heller ikke avklart for kommende sesong. Vi har som nevnt to ganger pr uke i Bjarghallen inntil videre. I løpet av noen uker vet vi mer om hvilke muligheter vi har ang tid og sted for våre treninger. Bl.a. må vi prøve å ta litt hensyn til treningstidene for kvinner junior i Gimle. Vi har jo flere av våre jenter som skal være med der.
 
Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart brikkene (forhåpentligvis) faller på plass.
 
arve
0 Comments

Ikke trening torsdag 3. august!

Vi har som kjent startet opp igjen med treninger i Bjarghallen tirsdager og torsdager 16.00 til 17.00. Torsdag 3. august blir det imidlertid ingen trening. Da er både Joakim og Arve opptatt med andre ting. De andre dagene går som normalt.
Til alle spillerne våre som er hjemme: Kom i gang med forberedelsene til en ny sesong! Vi sees i Bjarghallen!
Arve
0 Comments