U16-GUTTENE ER KRETSMESTRE ETTER SEIER OVER ULRIKEN!

Espen (bildet) og våre øvrige 94-gutter har vært i teten i sin årsklasse i mange år. Det er mange lag som utfordrer oss, men vi har klart å holde de på akkurat tilstrekkelig avstand i kamp etter kamp. Denne egenskapen skulle komme godt med da vi sløvet oss gjennom årets tredje siste seriekampen søndag 21.februar klokken 11.30 i Haukelandshallen. Ulriken var motstander, et lag som har gitt oss problemer før. Det skulle ikke mangle på motivasjon: Med tre kamper igjen å spille og fire poengs ledelse ville vi være kretsmester med seier på grunn av bedre innbyrdes resultat mot Gimle 2, som ligger på andreplass. Men det så ikke ut som om det var så mange av våre spillere som var interesserte i å avgjøre serien i dag. Dårlige forberedelser, slapp og kort oppvarming og laber innsats i lange perioder av kampen av alt for mange av spillerne er vi ikke fornøyde med. Trøsten i dag var at en del av Ulrikenspillerne var i samme ”humøret”. Les alt om kampen HER.
0 Comments

ENKELT FOR U18-GUTTENE MOT GIMLE 2

Anders (bildet) og de andre 92-guttene har ikke spilt kamp siden de slo Tysvær 24.januar så klart som 97-53. Gimle 2 var i Tysvær sist helg og tapte mot de samme guttene 100-74. Vi regnet derfor med klar seier da vi lørdag 20.februar skulle møte Gimle 2 i Gimlehallen. Gimle 2 (92) er satt sammen av begge Gimles 94-lag og i vårt første møte med dem i år (14.november i Bjarghallen) vant vi 122-29. Vi forventet derfor en relativt enkel kamp da vi nå møtte dem igjen lørdag 20.februar i Gimlehallen. Les Arves referat fra kampen HER.
0 Comments

ÅRSMØTEDOKUMENTENE ER PUBLISERT

Det er en uke til årsmøtet og årsmøtedokumentene er klar. Du finner dem under «Styre og Stell» Årsmøtedokumenter i menyen til venstre. Her er direkte link til de viktigste dokumentene:


Vi minner om at man må melde seg på til årsmøtet. Det er svært mange som ikke har gjort det. Bruk kontaktskjemaet og meld deg på NÅ hvis du ikke allerede har gjort det.....!

Vel møtt på årsmøtet!
Ole Tom
0 Comments

GUTTER U10M: KBBK MOT HOP 1 BJARGHALLEN

Nok en kamp sto på programmet i Bjarghallen søndag 13. februar og foran denne kampen hadde vi klart å «grave frem» flere spillere. Dermed stilte vi fullt lag mot Hop 1 og det var jo kjekt å unngå nok et teknisk tap pga for lite spillere. De svartkledde med Ros (bildet) som spilte sin første kamp) åpnet bra. I første omgang holdt vi brukbart følge med et Hop-lag som har spilt basket litt lenger enn oss. Les mer i referatet som du finner HER.
0 Comments

U16-GUTTENE "RISTET" 2 NYE POENG UT AV OS!


Tabellen for U16-guttene har delt seg i tre: På øverste del er vi og Gimle 2, i midtsonen ligger Gimle 1 aleine og Loddefjord, Os og Ulriken danner nederste gruppe. Men nesten alle kamper i denne serien har vært relativt jevne. Det var derfor slett ikke sikkert vi ville få noen lett kamp da vi møtte Os i Slåtthaughallen søndag 14.februar 19.15. Det er akkurat tre uker siden Christian (bildet) og resten av guttene møtte dem sist. Da holdt de følge til halvveis og derfra vant vi med ca 20 poeng. I dag hadde vi tenkt å gjøre det annerledes. Les referatet fra Arve HER.
0 Comments

U12-LAGET VÅRT SLET MED Å STILLE LAG MOT ULSET!

Mye klabb og babb før start i Bjarghallen da vi skulle spille mot Ulset i dag. Bare 3 spillere stilte til start og vi måtte «byttelåne» spillere med Ulset samt få hjelp av broren til Fredrik og en Ulset-supporter før vi fikk et lag på banen. Litt uheldig med dette - en spiller på helgetur og en syk + Ros som ikke hadde fått beskjed. Teknisk sett så taper vi kampen da vi ikke stiller med nok spillere, men i mini-seriene er det viktigst å få spille kampene. Les mer om kampen og se flere bilder her.
0 Comments

IKKE GLEM Å VERVE GRASROT-GIVERE TIL KLUBBEN!!!

KBBK har, som mange andre idrettslag og foreninger, jobbet ganske målbevisst for at vi skal få flest mulig grasrot-givere til å gi sin andel til akkurat vår klubb. Arbeidet har gitt resultater og vi har pr. i dag nesten 50 givere som bidro med til sammen ca. kr. 15.000,- i 2009.

Det beste med alt er at dette er en varig inntekt for klubben og vi må og skal verve enda flere! Takk til dere som allerede har bidratt med å verve givere. Dere som ikke er kommet i gang enda finner det dere trenger HER. Stå på - dette er en viktig og langvarig inntekskilde for oss!!! Klikk på plakaten for å få opp stor versjon.

Alle foreldre, besteforeldre, onkler og tanter må selvsagt gi sin grasrot-andel til KBBK!

Hvis du lurer på status med hensyn til antall KBBK-givere så finner du oppdatert statistikk på Norsk Tipping sine sider HER.
Ole Tom
0 Comments

VI HAR FÅTT NYE DRAKTER FRA BKK!

I går (onsdag) kveld hadde Roger med seg 4 av miniene våre og deltok på BKK sin årlige utdeling av draktsett til idrettslag fra Bergensområdet. Vi hadde (i år som i fjor) søkt om 2 draktsett til minilag og var heldig og fikk tildelt det vi søkte om Dermed har vi nå 20 nye (og 30 totalt) sorte minidrakter som vi disponerer og det kommer vi til å trenge.
På bildet er det Kari og Julie som prøve ut de nye draktene og de ser jo veldig fornøyd ut! Vi takker BKK for bidraget - dette sparer oss for store utgifter!
Flere bilder fra utdelingen (som fant sted hos BKK på Kokstad) finner du HER.
0 Comments

U12-GUTTER: KIRKEVOLL-LODDEFJORD

Den 6. februar spilte Kirkevoll sitt U12 lag kamp mot Loddefjord i Landåshallen. Med bare fem spillere var det ingen ting å si på innsatsen, men derimot full fart fra start til mål. Markus, Henrik, Hermann, Knut og Lorentz (bildet) var både samspilt og pågående, spesielt på returer. Lay-upene satt også bedre enn tidligere. Selv om det ble tap 36-12 var det fornøyde gutter, trenere og ikke minst stolte foreldre i Landåshallen. Hele fem foreldre satt forøvrig i sekretariatet under kyndig veiledning av Marit. Les forsiknket referat fra kampen og se flere bilder i lagets egen blog HER.
0 Comments

INTERN TRENINGSKAMP

I mangel av kamp mot Bønes, spilte U16J en intern kamp lørdag 6.februar. Keith Mcclain, trener for Flaktveit i kampen mot Kirkevoll 4M tok oppgaven som dommer, og Jan Petter Nøst sekretær og tidtaker. Lagene ble delt inn slik at vi skulle få en tett og jevn kamp: På Kirkevoll A spilte Siri, Susanne, Malin OH og Signe, mens på Kirkevoll B stilte Lene, Malin SH, Oda og Tonje. Forrige sesong hadde vi for øvrig nettopp to lag i denne klassen/serien, med flere flotte interne oppgjør. Lørdagens kamp ga først og fremst etterlengtet trening på full bane med skikkelige kurver. Les mer i Jons referat fra kampen HER.
0 Comments

SOLID FOR U16-GUTTENE MOT GIMLE 1

Lørdag 6.februar spilte Espen (bildet) og resten av U16-guttene våre en ny toppkamp. Vi leder fortsatt serien og motstander i dag var Gimle 1, som ligger på 3.plass. Kirkevoll og Gimle 2 har pekt seg ut som et lite hakk bedre enn de andre, mens Gimle 1, Loddefjord og Os danner gruppe nr 2. Gimleguttene leder denne gruppen, men både Loddefjord og Os har kamper til gode på dem så det kan bli jevnt. Vi har fire poengs ledelse på Gimle 2 (seire i to innbyrdes oppgjør), men en av de gjenstående kampene er mot nettopp dem. Vinner de mot oss pluss resten av sine kamper kan vi tåle ett tap i tillegg og likevel bli seriemestre, så en seier i dag ville bringe oss et langt skritt nærmere dette. Les Arves fyldige referat og se flere bilder HER.
0 Comments

U16-JENTENE VANT PÅ WALK-OVER DA BØNES IKKE STILTE...

Etter en seier og et tap mot Bønes hittil denne sesongen var Kirkevolljentene veldig klar for å kjempe om seieren i den viktige tredje kampen mot Bønes denne lørdagen. Det spilles trippel serie, og bak Tysvær er det relativt jevnt mellom Askøy, Bønes og Kirkevoll. Så det er stor sannsynlighet for at innbyrdes oppgjør kan avgjøre plasseringen på tabellen. Før lørdagens kamp hadde alle tre lag tre seire og 6 poeng. Kirkevoll har to seire og et tap mot Askøy og dermed en liten fordel; nå var det derfor viktig å vinne dagens kamp mot Bønes for å få et godt tak på andreplassen i serien. Men kamp ble det ikke. Les Jon sitt hjertesukk HER.
0 Comments

DU HAR GLEMT Å MELDE DEG PÅ TIL ÅRSMØTE!

Det er tid for årets store samling: klubbens årsmøte! Vi serverer pizza og brus til alle fremmøtte. Så langt er det bare 7(!) påmeldte. Det betyr sannsynligvis at DU har glemt å melde deg på! Ingen påmelding - ingen pizza!
Tid: 24. februar kl. 18:00-20:30. Sted: Bjargs klubbhus på Stavollen.
Klikk på bildet for å få innbydelsen i stort format.
0 Comments

SENIORENE MED NY SEIER MOT FLAKTVEIT

Mens Fyllingen og Flaktveit sliter litt med å forklare bruken av noen av spillerne har vi bare ett seniorlag og slipper slike problem. Lørdag var det kamp i Bjarghallen mot Flaktveit. Mens vi fortsatt topper ligger de nest sist a-poeng med Askøy. Sist vi møtte dem kjempet vi oss til en knepen seier helt på tampen (63-59) så vi regnet med en ny jevn kamp i dag (lørdag 6.februar kl 14.45 i Bjarghallen). Les mer HER.
0 Comments

FLOTT SEIER OVER YTREBYGDA FOR U12-GUTTENE!

Ytrebygda var motstander i lørdagens 2. kamp i Landåshallen (se eget referat) og guttene fra Kirkevoll (med Marcus (bildet) i farlig scoringshumør) formelig fosset over motstanderne i starten av kampen. Vi snappet ballen, hadde fine løp mot kurven og scoret på svært mange sjanser. I tillegg var pasningsspillet bra, bevegeligheten stor og forsvarsarbeidet veldig patent. Les mer i kampreferatet fra Ole Tom HER.
0 Comments

U15-JENTENE MOT ULRIKEN UNG I SLÅTTHAUGHALLEN

Forrige kamp mot Uliken tapte vi bare med 20p, men da manglet Ulriken to av sine beste spillere. Denne gangen var begge med og vi var bare 5 spillere og dermed ingen innbyttere. Det var derfor ingen tvil om at dette kom til å bli en tøff kamp for Oda og Malin (bildet) og resten av våre jenter.  

Litt som forventet endte kampen med seier til Ulriken 34-81. Selv om Ulriken er et klart bedre lag burde vi klare å få til et bedre resultat i denne kampen. Utover i kampen ble vi flinkere og flinkere til å ta vekk de enkle scoringene for Ulriken i etablert forsvar. Men samtidig blir vi mer slitne og Ulriken får score en del poeng på fastbreak. Vi får til noen bra ting i angrep, men har også litt mange unødvendige feil. Noe av det som er veldig bra med kampen er at vi aldri gir opp og jobber hardt gjennom hele kampen.  
Poengfordeling: Signe 24, Malin 6, Oda 2, Maria 2. 

Du finner flere bilder fra kampen HER.
Katrine
0 Comments

NM-KVALIFISERING FOR U18-GUTTENE

Helgen 29.-31.januar var det kvalifisering til vårens NM for U18. Alle kampene gikk i Frøyahallen og på guttesiden var det Gimle, Frøya, Ulriken, Hop og Kirkevoll som skulle kjempe om fire plasser til sluttspillet. Ut i fra tabellen i serien regnet vi det som sikkert at vi skulle være ett av lagene som gikk videre. Spørsmålet var bare hvor høyt på tabellen vi kunne komme, noe som får innvirkning på hvem vi møter i sluttspillet. De fire andre lagene startet fredag med Ulriken-Hop 60-65 og Frøya-Gimle 48-86. Arve har oppsummert Kirkevoll sine kamper HER.
0 Comments