STOR FREMGANG FOR U14-GUTTENE!

I dag startet serien for U14-guttene og de gledet seg stort til å komme i gang. Dessverre møtte bare 5 gutter frem i Fyllingsdalshallen i dag; Herman var skadet etter regionlags-treningen i går, Joachim var syk og Lorentz og Markus har dessverre gitt seg på basketen. Dermed måtte coach Petter klare seg med den smilende gjengen på bildet (Henrik og Einar (bak) og Jonas, Yoan og Aleksander (foran)) mot Bønes sine 10 grønnkledde gutter! Les mer om kampen og se flere bilder HER.
0 Comments

KBBK-KALENDEREN ER OPPDATERT MED ALLE KAMPER FREM TIL JUL!

KBBK-kalenderen (se venstremenyen) er nå oppdatert med alle kampene som er satt opp frem til jul for alle våre lag. Vi har også lagt inn treningstidene vi så langt har fått på plass. Her kommer det flere treninger etterhvert som vi får lagt kabalen ferdig med trenere, lag og treningstider. Du finner KBBK-kalendere HER.
0 Comments

VIKTIG INFO VEDR LISENS!!

Alle som skal spille i aldersbestemte klasser må betale lisens. LIsensen er en forsikring og alle spillere MÅ betale denne før de kan spille kamper. Lisenskrav er sendt ut via idrettens systemer, men det kan synes om om dette ikke har fungert helt etter intensjonene. Det er i hvert fall mange som sier at de ikke har fått. Jeg har derfor tatt ut en oversikt med KID for de spillerne som skal betale i Kirkevoll. Den følger vedlagt.

Vær oppmerksom på at lisensen IKKE SKAL BETALES TIL KLUBBENS KONTO. Dere skal benytte kontonummer 
5010 05 40301. VED ALL BETALING AV LISENS VIA NETTBANK MÅ KID-NUMMERET VÆRE PÅFØRT! 

For dem som hadde lisens i fjor (stort sett alle født i 94 og 95) gjelder en frist 01.10. For alle andre må lisensen være betalt FØR FØRSTE KAMP! Pga feilen i idrettens systemer er vi derfor sent ute nå! For å være helt sikker på å få spille er det sikreste å TA MED KVITTERING FOR BETALT LISENS PÅ DE FØRSTE KAMPENE. Det blir kontrollert av dommerne!
Dere finner mer informasjon om lisensen HER.
0 Comments

KBBK ARRANGERER SEKRETARIATSKURS!

KBBK arrangerer sekretariatskurs på Kirkevoll Skole i Kvarten (oppe)
onsdag 29 sept. kl. 19.00 – 20.30

Vi ønsker alle nye og gamle spillere , foresatte, lagledere, besteforeldre eller deg som kan tenke deg å hjelpe til i sekretariatet - velkommen til nytt sekretariatkurs. Klubben forventer at en foresatt pr. spiller kan føre skjema eller ta klokke på kamper. ”Jobben” er engasjerende og enkel og vil gi deg mer forståelse for spillet. Det vil igjen føre til at det er enda mer underholdene å være på kamper !!

Velkommen !!

Hilsen Arve Helgesen og Marit Stene

For påmelding og spørsmål kontakt: Marit 45854581 eller maritstene krøllafa yahoo.no

0 Comments