INTERN TRENINGSKAMP

I mangel av kamp mot Bønes, spilte U16J en intern kamp lørdag 6.februar. Keith Mcclain, trener for Flaktveit i kampen mot Kirkevoll 4M tok oppgaven som dommer, og Jan Petter Nøst sekretær og tidtaker. Lagene ble delt inn slik at vi skulle få en tett og jevn kamp: På Kirkevoll A spilte Siri, Susanne, Malin OH og Signe, mens på Kirkevoll B stilte Lene, Malin SH, Oda og Tonje. Forrige sesong hadde vi for øvrig nettopp to lag i denne klassen/serien, med flere flotte interne oppgjør. Lørdagens kamp ga først og fremst etterlengtet trening på full bane med skikkelige kurver.

Kirkevoll A tok initiativet og ledet med et par poeng i en jevn kamp i stort sett hele første og andre periode, da stillingen endte 26-24. Lagene hadde da vunnet hver sin periode, henholdsvis 15-10 og 11-14. Utover i tredje periode overtok B-jentene og ledet med to poeng frem til tre minutter gjenstod da A-jentene slapp litt lett til og gikk opp i 44-38. I fjerde periode trakk A-jentene ytterligere i fra og vant til slutt 59-45. Kirkevoll B ble litt preget av en småsyk Oda, som ikke kunne gi 100% i dag – men som var sporty nok til å stille opp, ellers hadde nok kampen blitt enda jevnere. Poengene ble fordelt slik Tonje 6, Oda 2, Malin SH 12, Lene 25, Siri 2, Susanne 2, Malin OH 19, Signe 36. Det betyr at alle scoret poeng og noen også litt mer enn de pleier. Straffeprosenten var litt lav, kun 8/23 satt (35%).

Kampen var preget av godt spill uten at intensiteten var helt på topp, men det var flott kamptrening. Nå satser vi på å få på plass en treningskamp mot Bønes i løpet av uken, og så er neste kamp mot Frøya i Frøyahallen søndag 14.2 kl 16:45. Siste kamp i denne klassen mot Frøya endte med tap med tre poeng, så her er vi ivrige på å få revansje.