U15-GUTTENE FIKK LETT MATCH MOT HOP 2

Søndag 16.november spilte Lars (bildet) og de andre U15-guttene våre mot Hop 2 i Slåtthaughallen kl 16.30. Dette er Hops 95-gutter som også spiller i U15-serien (94). Ut i fra hva de har prestert tidligere i sesongen skulle vi ikke ha noe problem med å slå dem, men i begynnelsen av kampen var det ikke store forskjellen på lagene.
De satte de første poengene og var med til 4-4. Derfra gikk vi til 13-4 (blant annet med en 3-er fra Petter), og forskjellen på lagene ble mer og mer tydelig. Resten av perioden satte vi to for hver de satte og det ga 23-10 til oss etter de første ti minuttene.
Fra andre periode og ut kampen var vi derimot helt suverene. I denne perioden satte de bare ett poeng mot våre 24 og det var klasseforskjell på lagene. Resten av kampen ble rein overkjøring. I tredje endte det 26-4 og i siste tettet vi like godt helt igjen bakover mens vi selv satte 30 poeng i deres kurv. Det gav oss 104 mot deres 15. Det er solide sifre og dette ”til tross for” at vi etter hvert angrep trakk oss tilbake i forsvar og lot dem spille lange angrep. Men vi var ”dødelig” effektive når vi vant ballen. Hurtige, løpsvillige ”fotballspillere” kom gang på gang aleine mot deres kurv, spesielt i andre halvdel av kampen. Vi skjøt også bra og det at vi stort sett er ett år eldre enn dem gir oss også en større høyde og dermed en fordel under begge kurvene. Og den utnyttet vi godt. Spesielt har George blitt en viktig returtaker for oss. I dag fikk han virkelig utnyttet høyden sin og det for en gangs skyld mot jevngamle (95).
Men det mest gledelige i dag var samspillet. Vi opptrådte som et lag og spilte hverandre gode. Mot svake motstandere er det fristende å bli litt egoistiske og gjøre det selv, men vi gikk ikke i den ”fellen” i dag. Og da blir det flere poeng til bl.a. Paal (på bildet). Imponerende disiplinerte! Dette lover godt for de kommende kampene. Den neste styrkeprøven er neste søndag kl 19.00 i Slåtthaughallen. Da møter vi Hop 1 og det er et atskillig sterkere lag. De har yppet seg mot noen av de beste lagene i serien så her må det full skjerping til. Men klarer vi bare å følge opp noe av de gode taktene i dag skal vi bli vanskelige å slå.
Poengene i dag ble satt av Espen 30, Petter 22 (flott skyting! Nå får du betalt for mye god trening i det siste), Ephrem 20, Paal 14 (rekord!), George 12 (også rekord?), Lars 4 og 2 poeng står uten ”eier”.
Hos Hop var det M.Wichmann som scoret mest med sine 8 poeng. Deretter fulgte F.Gran med 3 og P.Eide og A.Henden med 2 hver.
Bilder fra kampen finner du i guttenes fotoalbum HER.