KBBK'ERE PÅ HARLEM GLOBETROTTERS SHOW

Etter felles påmelding var det over 30 KBBKere inkludert familie som stilte på Harlem Globetrotters show i Haukelandshallen i mandag kveld. Dette var en sjelden anledning – sist gang de var i Bergen var i 1979. Harlem-gjengen vartet opp med basketballartisteri og gjøgling, i en arrangert kamp mot det medfølgende laget Washington Generals. Blant høydepunktene var et uttall dunker i ulike varianter, blant annet ekte ”Windmill dunk” - som det nok er sjelden en ellers ser i Norge. Flere bilder HER.
0 Comments

HANSA CUP OPPSUMMERING U16 JENTER

I år stilte J94/J95 med et felles U-16 lag i Hansacup. U16-laget har spilt i B-serien i år og dette var derfor en fin anledning til å få prøvd seg mot litt uvant motstand.
 
Første kamp var mot Tromsø på fredag, et lag vi møtte også i fjorårets Hansacup og den gang spilte jevnt med i perioder. Slik skulle det gå denne gang også: første halvdel var jevnspilt og endte 14-12 til Tromsø, utover i andre omgang sviktet Kirkevoll litt i forsvar og Tromsø dro i fra til en 34-20 seier. Ikke akkurat en stor kamp av Kirkevolljentene og vi gikk derfra med følelsen av at denne burde vi vunnet. Les hvordan det gikk videre i Jons oppsummering fra helgen HER.
0 Comments

HANSA CUP U16M: SØNDAGENS KAMPER


Som antydet etter gårsdagens tidlige kamp mot Tromsø endte vi direkte i semifinale. De andre lagene fra de gruppe 2 og 3 har en lengre vei til finale enn vi fordi de er færre lag i puljene og vår pulje ble på forhånd rangert som sterkere. I semifinalen møtte vi Loddefjord og senere på dagen spilte vi finale mot Asker. Hvordan det gikk røpes kanskje av bildet Happy, men vil du ha detaljene og flere bilder må du se Arves oppsummering HER.
0 Comments

HANSA CUP U16M: KBBK-TROMSØ

Etter fredagens skuffende tap for Ulriken og deretter til dels glimrende spill mot Gimle 1, var vi søndag morgeng tidlig klar til å møte Tromsø Storm i Olsvikhallen. Dette Tromsølaget kjørte til tider over Ulriken i går, selv om resultatet (58-44) nødvendigvis ikke tyder på det. Det er en gjeng storvokste skolerte spillere som jobber bra sammen, og George og Ephrem (bildet) og de andre guttene visste at de ville få en tøff kamp. Vi ville vinne for å få lettest mulig vei videre i sluttspillet. Med seier kunne vi bli puljevinnere, og siden vi er i den største puljen (4 lag, mot 3 i de to andre puljene), ville vi da allerede være klare for søndagens semifinale kl 09.30. Les Arves referat fra kampen HER.
0 Comments

OPPSUMMERING HANSACUP U13M

Jonas (bildet) og de andre guttene på U13M (denne gangen uten 98-guttene Lorentz og Markus) har trent godt den siste tiden under kyndig ledelse av coachene Petter og Espen. De gledet seg derfor til å prøve seg i Hansa Cup. Og gøy ble det! Lagleder Morten har laget en oppsummering av helgens kamper. Den (og flere bilder) finner du HER.
0 Comments

HANSA CUP U16M: FREDAGENS KAMPER

Arve har som vanlig skrevet oppsummering fra kampene han ser og fredag møtte U16-guttene Uløriken og Gimle 1. Les hvordan Petter(bildet9 og restean av guttene klarte seg i disse kampene HER.
0 Comments

HANSA CUP: HELG 2 ER I FULL GANG!


KBBK har flere lag i sving denne helgen og mange kamper er allerede unnagjort. På bildet ser du en smilende gjeng med 97-gutter etter en god kamp lørdag. KBBK stiller med følgende lag denne helgen:
  • U13M (Gutter 1997 og 1998)
  • U13K (Jenter 1997 og 1998)
  • U16M (Gutter 1994 og 1995)
  • U16K (Jenter 1994 og 1995)
Vi venter spent på resultater og referater. Så langt vet vi at U16-guttene er klare for semifinale søndag etter at de vant puljespillet fredag og lørdag. Fotoalbumene til U13M, U13K og U16M er oppdatert med mange nye bilder.
0 Comments

HANSA CUP: U18-FINALE MOT GIMLE

Dette var fjerde gang vi møtte Gimle i år. De vant første seriekamp, vi vant andre, de slo oss i semifinalen i NM sist helg, så nå var det vår tur til å  vinne, mente vi. Og det ble meget jevnt og spennende.
Lagene åpnet ganske jevnt, men de tilrev seg et lite initiativ etter vært, og en liten ledelse. Men vi bet oss fast og ga dem ingen ting gratis. Da perioden var over stod det 27-24, med Gimle som hjemmelag. Vi spilte godt, men undertegnede mente at vi ble bortdømt i noen situasjoner, noe jeg kommer tilbake til. Spesielt gikk det ut over Fredrik, som vi er så avhengig av i forsvar, særlig mot Gimle. Et par av de feilene han fikk var av den meget ”billige” sorten, noe vi kom til å måtte betale for på slutten av kampen. Les hvordan det gikk til slutt HER.
0 Comments

HANSA CUP 2010 FØRSTE HELG!

Det ble spilt Hansa Cup i helgen og vi hadde med ett lag i U18M og ett minilag (U10M). PÅ bildet er det miniene som får instruksjoner fra coachene Oda og Vilde.
Det er skrevet referater i respektive lags blog og du finner disse her (mer kommer):
0 Comments

PLAY-OFF OM REGIONMESTER-TITTELEN!

For første gang på mange år arrangeres det play-off med de beste lagene i U16M. Det betyr at U16-guttene våre må holde på konsentrasjonen også etter Hansa Cup for å sikre seieren. Kampene spilles slik:
0 Comments

U18-NM

U18-NM er ferdig og våre gutters kamper er referert i U18-blog’en. Du finner referater fra samtlige kamper her:
0 Comments

U15-JENTENE MED TREDJEPLASS I SERIEN ETTER TAP MOT ULRIKEN

Søndag 11.april spilte U15-jentene sin siste kamp for sesongen, mot Ulriken i Sandslihallen. Det endte med klart tap 75-36. Kirkevoll stilte med hele åtte spillere i denne kampen, og det er rekord for i år: Tonje, Maria, Signe, Siri, Silje, Lene, Oda og Hanne. Sistnevnte debuterte i denne kampen etter å ha vært sporadisk på trening i vår. Likevel scoret hun poeng i kampen. Kampen var preget av ujevnt spill med gode angrep i enkelte perioder og andre perioder med stille stående spill. Perioderesultatene ble 23-6, 14-14, 19-6 og 14-12 . Hos Kirkevoll scoret Lene mest med 16 poeng, mens hos Ulriken scoret Maia Føleiede mest med omtrent 37 poeng.
 
Sesongen under ett endte med tredjeplass (av fem lag). Vi har imidlertid hatt god hjelp av stjernespillerne våre fra U16. Neste utfordringer nå er Hansacup om to uker og så Gøteborg Basketball festival i mai. Deretter må det oppsummeres om vi har nok spillere som ønsker å fortsette til neste år, slik at vi kan stille lag …
 
Jon
0 Comments

U18-GUTTENE AVSLUTTET SERIEN MED SEIER OVER HOP

I årets sesong har lagene i gutter U18 etter hvert delt seg i fire grupper. Øverst ligger Gimle med oss like bak. Deretter er det 10 poeng til Ulriken og Frøya (som har henholdsvis to og tre hengekamper igjen). Så er det et nytt lite sprang til Tysvær, Gimle 2 og Hop, som ligger helt likt (Gimle 2 har tre og Hop en hengekamp). Sist ligger Askøy, Loddefjord og Flaktveit.

I vår siste seriekamp (utsatt fra tidligere) skulle vi møte Hop i Kringlebotnhallen tirsdag 6.april klokken 20.30. Vi spiller dobbel serie i år og første gang vi møtte Hop var 8.november i Haukelandshallen. Da vant vi med 27 poeng (79-52). At vi hadde en kamp utsatt til nå passet bra for begge lag, for både Hop og oss skal til U18-NM nå til helgen og på grunn av påsken har vi gått lenge uten kamptrening. Det spesielle er dog at det er nettopp Hop vi møter i første kamp på fredag i NM.
USA-farerne våre skranglet litt etter landing dagen før, så mye at Petter måtte stå  over og Espen og Vidar var trøtt og kanskje litt døgnvill. Men resten fungerte og også George var klar for U18-kamp igjen. Disse fire (tre 94 og en 95) utgjør ”Junioravdelingen” i laget og er meget viktig fordi vi bare har fem 92-spillere. Les referat fra kampen HER.
0 Comments

KLAR FOR KAMPER I USA!

Som nevnt tidligere reiste Petter og Espen med regionslaget på tur/turnering til Austin, Texas nå i påsken. De dro mandag 29.mars og etter shopping, NBA-kamp (San Antonio Spurs mot Houston Rockets) og mye annet nærmer det seg nå kamper. Selve turneringen begynner torsdag ettermiddag og begge våre lag er i gruppe D.
Guttene spiller mot Georgetown Jammers og Elgin Ballers, i tillegg til et lag som ikke er bestemt enda, og har sin første kamp torsdag 5:05 pm mot Georgetown Jammers. Totalt er det 28 lag i en serie som er sammensatt av 15-17 årslag.
Jentene spiller mot Cy-Fair Runnin Rebels, Elgin Ballers og FW Lady Ravens og har sin første kamp torsdag 7:15 pm mot Cy-Fair Runnin Rebels. Totalt er det 20 lag i en serie som er sammensatt av 15 og 16 årslag.
Følg de norske lagene
HER. Ingeborg (på regionskontoret) er med som reiseleder og har lovet å oppdatere kretsens/regionens hjemmesider med tekst og bilder. Følg med på regionens sider her.
Arve
0 Comments