KAMP MOT SANDVIKEN I SÆDALSHALLEN

Lørdag 13. november spilte Kirkevoll U10M kamp mot Sandviken i Sædalen. Kirkevoll stilte med seks spillere + maskot: Mikal, Fredrik, Sander, Ole, Nora, Kristoffer og Kari. Sandviken stilte med fire spillere og vi ble derfor enige om i god sportsånd at Kirkevoll også skulle spille med fire spillere.

Sandviken begynte sterkt og ledet 10-0 før halve første periode var godt. Etter hvert tok imidlertid Kirkevoll innpå og det stod 10-6 etter første periode. Utover i andre og tredje periode beholdt Sandviken ledelsen men Kirkevoll tok innpå, slik at etter tredje periode ledet Sandviken 18-17. Siste periode ble utrolig spennende, men i siste minutt gikk Sandviken opp til 22-19 og det ble også sluttresultatet. Sandviken er et stjernelag, og vartet opp med mange spennende langskudd, mens Kirkevoll i større grad spilte seg mot kurven og prøvde å score med skudd fra kort distanse.  Begge lag kjempet godt, og selv om det ble et knepent tap var Kirkevoll fornøyd med å ha scoret hele 19 poeng, og med å ha kommet tilbake etter å ha lagt under 10-0. Poengene for Kirkevoll ble forøvrig scoret av  Fredrik 8, Kari 4, Nora 2, Sander 2, Ole 2, Kristoffer 1. På Sandviken scoret Julius flest med 14.

Foruten spillere og trener, så besatte Kirkevoll sekretariatet med Harald, Kirsten og Trude, og det skal også nevnes at en av dommerne var tidligere Kirkevollspiller Signe. Alt i alt var dette en god opplevelse for samtlige. Bilder er lagt ut HER.