Opptur for 94-jentene!!

For noen uker siden røk det nystartede jentelaget vårt på 2 solide tap og vinnerne så 3-sifrede tall på resultattavlen. Denne gangen ble det andre boller og tapssifrene ble halvert på Olsvik. At det ble 2 tap (Vestkanten stilte ikke til kampen i dag så i den 3. oppsatte kampen vant vi rent teknisk 20-0) i dag var ikke så nøye - spillet var adskillig bedre i dag og det er det viktigste.

I tillegg kjempet jentene til tider som løver (eler løvinner?) og særlig i dagens to siste omganger mot Ytrebygda ga det bra uttelling. Da hindret vi mange mål på aktivt forsvarsspill, iherdig kamp om å få tak i ballen og bra innsats over hele banen. Litt artig å se på perioderesultene akkurat i denne kampen. Ytrebygda vant nemlig 20-0, 18-0, 10-0 og 2-0. Det er en lovende statistikk!
Undertegnede fikk med seg begge kampene i dag og fikk se et lag som, under ledelse av kampleder Ane Støyva, hadde det kjempegøy på banen. Det mangler litt ballfølelse og det mangler teknikk, men viljen og innsatsviljen bar likevel bud om at vi kommer til å se mye artig basket fra denne gjengen framover! Bildet av Siri som hele tiden fightet mot Ytrebygda-spillere på midtbanene får representere laget (se bilde) Vi gleder oss til kommende kamper!
Bildene fra kampene finner du i lagets fotoalbum.