KIRKEVOLL-ULSET I BJARGHALLEN

Mye klabb og babb før start i Bjarghallen da vi skulle spille mot Ulset i dag. Bare 3 spillere stilte til start og vi måtte «byttelåne» spillere med Ulset samt få hjelp av broren til Fredrik og en Ulset-supporter før vi fikk et lag på banen. Litt uheldig med dette - en spiller på helgetur og en syk + Ros som ikke hadde fått beskjed. Teknisk sett så taper vi kampen da vi ikke stiller med nok spillere, men i mini-seriene er det viktigst å få spille kampene.
I første omgang gikk vi sterkt ut og Knut var i slaget og satte de fleste poengene i denne perioden. Kirkevoll ledet da også med 10 mot 4 poeng og spillerne hadde det gøy på banen. I andre periode fikk Ulset mer drais på spillet og halte litt innpå. De fikk 4 og vi fikk 2 poeng og midtveis sto det altså 12-8 til Kirkevoll.
Etter pausen var dt et helt nytt Ulset-lag som kom på banen og da Kirkevoll «la seg litt nedpå» ble det mye Ulset i denne perioden. Faktisk scoret Ulset 7 ganger og Kirkevoll traff ikke kurven en eneste gang. Dermed ledet Ulset pluteslig 22-12 før siste periode.
I siste omgang var Kirkevoll frempå og scoret en gang. Ulset satte 4 poeng og dermed ble det 26-14 til Ulset til slutt.

Kirkevoll har gode perioder, men så sovner vi litt innimellom. Og da glemmer vi å løfte hendene i forsvar, ta returer og stå fornuftig plassert (mellom kurven og angriperen). I tillegg er glemmer vi å gå fremover på banen når vi har ballen. Og det må vi jo for å få poeng!

Takk til Sindre og Markus som gjorde at vi klarte å stille lag i dagens første kamp.