Tap mot Hop B i dag!

Dagen startet med skarve 3 frammøtte i Bjarghallen da J92 skulle spille kamp mot Hop. Som ved tidligere anledninger er mobiltelefonen god å ha og denne gangen var det sykdom og forglemmelser som var hovedårsak til det dårlige fremmøtet. Det ordnet seg omsider og tidsnok til at kampen kunne gå som planlagt.
Jentene var imidlertd på defensiven allerede før start. Men helt alvorlig, jenter, selv om Hop stiller med hele 12 spillere mot 5, så er det bare å gå på banen med det for øyet å spille best mulig, lengst mulig. I dag bar ikke akkurat kampen preg av at motivasjonen var på topp; noe resultatet til slutt viser ganske tydelig.
Første periode gikk til Hop. Et velorganisert Hop-lag opparbeidet seg en solid ledelse og Emilys 2-poenger like før slutt ble Kirkevolls eneste poeng i denne perioden. Etter pause glimtet Fana-jentene til og scoret 8 poeng mot Hops 24. Det viser at jentene kan, når de vil! Og det er kanskje viljen det gjør aller mest vondt i for dette laget. Både på trening og i kamp virker de litt "daffe", kondisjonen er også for dårlig - her trengs det litt ekstra trening!
Etter langpausen var stillingen 42-10 og Hop lot seg ikke stanse. De økte ledelsen til 54-12 etter 3. periode og i siste omgang hadde KBBK-jentene for lengst resignert. Med Emily nede for "telling" med vondt kne - var det få andre som tok initiativ på laget og Hop "rulet" på "parketten".

Sett fra en "ny" tilskuer (uten alt for mye basket-kompetanse) ser det ut som om det er mer å gå på. Cathinka hadde for eksempel mange muligheter til å score, men sender ballen videre til medspillere i en mer trengt posisjon. Emily leverer "varene" og treffer ofte når hun er i posisjon. Linn kan med fordel sende ballen litt raskere fra seg, man fikk heldigvis en suveren fulltreffer i siste periode. Lene og Malin kan når de vil - litt mer trening med og uten ball (gjelder alle på laget) så kan dette bli bra saker!