KAMPENS HELGER FOR U10M

U10M hadde kamp 15.00 lørdag 12.02 i Landåshallen mot Sandviken. Vi stilte med 6 spillere: Ole, Mikal, Daniel, Stian, Fredrik og Kari. Stian var med på sin første basketballkamp. Kampen begynte jevnt med 2-2 etter første periode og mål på lang skudd fra Fredrik, i andre periode fikk Sandviken 4 og Kirkevoll 2, her var det Stian som scoret i sin første kamp, tredje periode ble det 2-2 med poeng av Daniel og i siste periode ble Sandviken for sterke og vant 2 -10 her scoret Mikal for Kirkevoll. Det var en jevn og spennende kamp med god innsats fra begge lag der Sandviken fikk overtaket i siste periode. Kirkevoll hadde 4 spiller som lagde poeng.

Resultat: Kirkevoll – Sandviken 8-18.
Kirkevoll:  Stian:2, Fredrik:2, Daniel:2, Mikal:2.
Sandviken: Håvard H.:4,Julius:4, Petter:4, Alexander:2,Trygve:2,Håvard S.:2

Harald

KAMP MOT SANDVIKEN I SÆDALSHALLEN

Lørdag 13. november spilte Kirkevoll U10M kamp mot Sandviken i Sædalen. Kirkevoll stilte med seks spillere + maskot: Mikal, Fredrik, Sander, Ole, Nora, Kristoffer og Kari. Sandviken stilte med fire spillere og vi ble derfor enige om i god sportsånd at Kirkevoll også skulle spille med fire spillere.

Sandviken begynte sterkt og ledet 10-0 før halve første periode var godt. Etter hvert tok imidlertid Kirkevoll innpå og det stod 10-6 etter første periode. Utover i andre og tredje periode beholdt Sandviken ledelsen men Kirkevoll tok innpå, slik at etter tredje periode ledet Sandviken 18-17. Siste periode ble utrolig spennende, men i siste minutt gikk Sandviken opp til 22-19 og det ble også sluttresultatet. Sandviken er et stjernelag, og vartet opp med mange spennende langskudd, mens Kirkevoll i større grad spilte seg mot kurven og prøvde å score med skudd fra kort distanse.  Begge lag kjempet godt, og selv om det ble et knepent tap var Kirkevoll fornøyd med å ha scoret hele 19 poeng, og med å ha kommet tilbake etter å ha lagt under 10-0. Poengene for Kirkevoll ble forøvrig scoret av  Fredrik 8, Kari 4, Nora 2, Sander 2, Ole 2, Kristoffer 1. På Sandviken scoret Julius flest med 14.

Foruten spillere og trener, så besatte Kirkevoll sekretariatet med Harald, Kirsten og Trude, og det skal også nevnes at en av dommerne var tidligere Kirkevollspiller Signe. Alt i alt var dette en god opplevelse for samtlige. Bilder er lagt ut HER.

Mvh,
Jon

PROFF CUP

Kirkevoll stilte med to flunkende nye lag i Proff Cup (åpningscupen til Gimle) i helgen: U10M og U12M. U10M bestod av fire gutter og tre jenter (hvorav 5 debutanter), og spilte tre kamper: En endte med klart tap, en annen endte med tap etter en jevn kamp og den siste mot Gimle endte med en knapp seier 12-10 etter en svært spennende kamp med god kjemping av begge lag. De siste minuttene var nervepirrende da både Gimle og Kirkevoll hadde et vell av sjanser og det var nesten utrolig at ingenting gikk opp i kurven! Oppsummert var dette en helg der både spillere og voksne koste seg på tross av en del tap, og for de ferske spillerne ga det helt klart mersmak.
Se flere bilder fra cupen i lagets fotoalbum HER.