I fjor tilbød vi for første gang klær til alle KBBK’ere og mange benyttet seg av tilbudet og fikk fine drakter i Kirkevolls farger. Det er mange som har spurt etter disse draktene og nå skal vi bestille inn nye - denne gangen med bedre kvalitet på trykkingen av klubbnavn og logo.
Drakter som kan prøves er på sirkulasjon hos laglederene som kan ta opp bestilling. Alternativt kan du bestille via nettsidene her - bruk kontaktskjemaet og husk å oppgi størrelse på bukse og jakke. det erlurt å ha prøvd først...
Drakten koster kr. 300,- til Kirkevoll-medlemmer.
På bildet er det coach Petter som viser frem drakten.
Marit

KIRKEVOLL-GUTTA i U14M VANT IGJEN!

Yoan møtte opp for Kirkevoll i god tid. Han trodde kampen startet kl halv ti. Einar og trener kom ca kl ti. Men så varte det og rakk før flere spiller kom. Jonas og Henrik dukket etterhvert opp men.....hvor ble resten av. Vi begynte å ringe rundt og etterlysete spillere. Klokken nærmet seg halv elve og Helge ( far til Henrik ) " heiv " seg i bilen og fikk hentet Joakim og  Aleksander. Kampen startet derfor for seint, men etter som en kan møte 15 min forseint til kamp godtok dommerne dette......

Jonas åpnet kampen med å skaffe Kirkevoll kampens første mål. Videre skaffet han laget de ni første poengene. Etter føreste omgang var stillingen 15 - 4 til Kirkevoll.
Etter andre omgang var stillingen 30 - 9, tredje omgang: 44 - 9 og fjerde omgang 52 - 15.
Jonas skårte flest mål i kampen med 17 p,  Aleksander 13, Yoan 10 p, Einar 8p, Henrik 4p.
Kirkevoll ledet kampen fra start men Gimle 3 skal ha ros for at de aldri gå opp kampen. De kjempet til siste sekund. Det var i den siste omgangen de skårte flest mål. Det var en både spennende og gøy kamp å se på.
Kirsten Åsgard

U10M-KAMP MOT SANDVIKEN

Lørdag 13. november spilte Kirkevoll U10M kamp mot Sandviken i Sædalen. Kirkevoll stilte med seks spillere + maskot: Mikal, Fredrik, Sander, Ole, Nora, Kristoffer og Kari. Sandviken stilte med fire spillere og vi ble derfor enige om i god sportsånd at Kirkevoll også skulle spille med fire spillere. Les mer i lagets blog HER.

ROSA KAMPSKJEMA MED HJEM FOR U18-JENTENE!

Endelig ble det rosa kampskjema å ta med hjem! Enhver basketballkamp må vinnes på returer, og det ble godt demonstrert i denne kampen. Kanskje litt på grunn av 20 kroner, men i kampen mot Ytrebygda sitt b lag var det Kirkevoll sine jenter som vant returkampen. En liten prat før kampen om at en av jentene kunne bli 20 kroner rikere om de klarte å vinne retur statistikken, kan bli sett på en grunn til mer aggresion om returen, men det var ikke grunnen til at jentene med enkel margin kunne cruise hjem en  etterlengtet seiere for Kirkevoll J94+95 (U18K).
Jentene spillte solid forsvar, som deretter ble til et godt angrep. Mange poeng ble puttet med enkle kontringer, noe som jeg håper å se igjen. Lene toppet listen med 20 poeng, Malin S.H med 12, Malin Herfindal 5 poeng, Siri og Amalie begge med 4 poeng. Dette ble en 33-45 seier til Kirkevoll.

Oda ble 20 kroner rikere til slutt med 9 "poeng" ettersom hun hadde kun 2 turnovers, som gav 2 minus poeng, dermed vant hun knepet over Silje med 8 "poeng" som hadde kun en turnover, men en retur mindre enn Oda. Med slikt samspill i fremtiden og god retur statistikk kan Kirkevol J94+95 hevde seg mot hvilket som helst lag i serien!