STOLTE KBBK-GUTTER SLO ULSET-2

KBBK-guttene var veldig stolte etter å ha vunnet over Ulset 2 sist lørdag. «Jeg er veldig stolt over framgangen til laget siden vi begynte!», sier Jonas.
Men nå over til den nylig spilte kampen mot Ulset. I begynnelsen av kampen gikk den første scoringen til Kirkevoll av Henrik, og perioden fortsatte med litt scoringer av begge lagene og perioden ender 8-5 til Kirkevoll!
Les hvordan resten av kampen forløp i referatet som Jonas har skrevet i guttenes blog HER.
0 Comments

PROFF CUP MED 2 NYE MINILAG!

Kirkevoll stilte med to flunkende nye lag i Proff Cup (åpningscupen til Gimle) i helgen: U10M og U12M. U10M (se bildet) bestod av fire gutter og tre jenter (hvorav 5 debutanter), og spilte tre kamper: En endte med klart tap, en annen endte med tap etter en jevn kamp og den siste mot Gimle endte med en knapp seier 12-10 etter en svært spennende kamp med god kjemping av begge lag. De siste minuttene var nervepirrende da både Gimle og Kirkevoll hadde et vell av sjanser og det var nesten utrolig at ingenting gikk opp i kurven!

U12M spilte mot Ulriken lørdag og tapte klart, men med hele 5 debutanter var det likevel ikke verst at man scoret tre poeng og produserte mange sjanser! I dag møtte U12M Haugesund, og selv om Haugesund var klart best, noterte Kirkevollguttene 10 poeng i denne kampen – ny rekord for det ferske laget. Oppsummert var dette en helg der både spillere og voksne koste seg på tross av en del tap, og for de ferske spillerne ga det helt klart mersmak.
Bilder finner du lagenes fotoalbum (se venstremeny under «Lagene våre»!)
Jon
0 Comments

SEIER MED GOD MARGIN MOT LODDEFJORD FOR U14-GUTTENE!

Sandslihallen 03.10.10, kl 13.30. I dag stilte Kirkevoll med seks spillere; Jonas, Joachim, Henrik , Einar (bildet) , Herman og Marcus F. Alle var ute i god tid og hadde betalt startlisensen. De var litt spente på hvem som skulle ha trener- ansvaret for dem etter som Petter skulle dømme kampen. Den jobben tok Signe. Einar sier hun var flink. Guttene synes det var stas å få spille i drakter, for noen var dette første gangen. Les lagleder Kirsten sin oppsummering fra kampen HER.
0 Comments