Gutter-92 hang godt med i 3 omganger mot Gimle i dag....

Oppgaven ble litt for stor for våre gutter da de møtte Gimle i Bjarghallen i dag. To lag i serien har vi alltid hatt utfordringer med og når disse to (Hop og Gimle) nå er slått sammen blir det jo ikke akkurat noen enklere oppgave! I dag startet det imidlertid ikke så verst for Kirkevoll-guttene. I første omgang fikk de 10 poeng mot Gimles 14. Alexander puttet 4 og Anders 2 mål for oss. I 2. omgang økte Gimle til 5 poengs ledelse og vi hang altså veldig godt med til 14-19. Etter langpausen ble det derimot tøffere og i 3. omgang fikk vi bare 3 poeng mot Gimles 10 og dermed var løpet i praksis kjørt for hjemmelaget. Det hjalp ikke at vi spilte jevnt i 4 omgag - Gimles ledelse var det ingenting å gjøre med! Sluttresultatet ble 41 til Gimle og 29 til KBBK. Her må det ytterligere skjerping og trening til om vi skal ta hjem en seier i kommende dyster!
Ole Tom (som ikke var til stede, men som har tittet på kampskjemaet i ettertid)