Gutter 92 overtar G94 sin torsdagstrening!

Gutter -94 har gitt seg med treningen etter kampene sist helg. De trener fra nå av fotball om torsdagene. Torsdag førstkommende vil derfor gutter -92 overta deres treningstid på Kirkevoll. 92-guttene har dermed trening fra kl.16.00 til 18.00 i gymsalen.
Arve
0 Comments

Bronse til 92-guttene!

Fra vi startet dette laget har vi spilt i B-serien. Sist sesong begynte vi å vinne mye i den nestbeste gruppen. Kretsen besluttet dermed å flytte oss opp i A-serien. Vi måtte da ta et valg om vi ville "henge med" eller "roe ned". Vi ble enige om å satse på det første.
Etter vår første sesong i A-serien må vi si å ha nådd målet vårt: Å havne på den beste halvdelen. Med alle mulige forbehold ser det ut som vi snek oss forbi Ulriken i siste kamp (idag) og kapret dermed bronsemedaljene. På kretsens tabellsider ligger Ulriken idag 2 poeng foran oss. De har 2 kamper igjen mens vi har 3. Den ene av våre kamper spilte vi 18.mars da vi slo Hop i Bjarghallen. Da er vi lik i poeng. Så tapte Ulriken mot Hop 3 igår mens vi tapte for Hop 2. Dermed ble det en rein bronsefinale idag og den endte altså med Kirkevollseier så klart som 45-15.
Første periode ble utrolig sjansefattig. Det tok lang tid før vi satt våre første poeng. Det så også lenge ut til at vi skulle sette en rekord i dag: Nemlig å gå en hel periode uten baklengs. Men da det var 14 sekunder igjen satte de en 3\'er og halvverte vår ledele til 6-3.
Andre periode var også jevn. Lagene fulgte hverandre og til pause hadde vi kun ett poeng å gå på (10-9).
Men som sagt så ofte i det siste: Tredjeperioden ble atter vår (se andre referat fra bl.a. helgens kamper). Spesielt i forsvar gjorde vi her en kjempekamp samtidig som vi traff på flere i andre enden av banen. 12-2 i denne perioden førte oss opp i en ledelse på 22-11.
Og så i fjerde periode, da de fleste begynte å bli slitne, begynte Alexander (bildet) å bruke kjempekreftene sine. Med sin ekstreme spenst og hurtighet kjørte han nermest aleine over Ulriken i siste periode. 19 poeng på ham i denne perioden er mer enn Ulriken hadde tilsammen i hele kampen. Rått, Alex!!! Du har noen ekstreme kvaliteter som gir store resultater når du klarer å styre dem (og det får du mer og mer kontroll påWinking.
Perioden endte så klart som 23-4 til oss og det var ikke lenger noen tvil om hvor bronsemedaljene skulle sendes (stadig med det forbehold at våre regnestykker stemmer!).
Vel blåst, gutter. Dette har vært en strålende debut i den tøffeste puljen.
Planen er nå og fortsette baskettreningene på Kirkevoll ut april. I Bjarghallen kan vi imidlertid holde på \"så lenge vi vil\" ut over sommeren. Vi har jo Hansacupen igjen, også. Hva det blir til videre i vår får vi diskutere nærmere etter hvert.
Joakim (treneren vår) fortjener og masse skryt. Han må nok ta "skylden" for det meste av fremgangen. Og gutta er klar for mer!
Alex topper selvsagt idag med totalt 21, Anders hadde 10, Eirik 8, Joakim 6 og Roy 2. Alle disse poengene står på kampskjemaet, men de ble likevel summert til 45.
Hos Ulriken hadde Jens flest med sine 6 poeng, L Philippe hadde 4, B Morken 3 og Martin 2.
Arve
0 Comments

TABELL VED SLUTTSPILT SERIE

0 Comments

Gutter 92 tapte for seriemestrene!

Hop 2 har forbedret seg resultatmessig ut over vinteren. Etter godt spill (bla med seire over Gimle) har de nå plassert seg på toppen av tabellen. I dag var det vår tur til å teste oss mot de beste i Bjarghallen.
Det begynte litt famlende fra vår side og de gled programmessig ifra. 14-8 etter 1.periode var ikke avskrekkende for oss som så litt bak tallene. Vi hadde hatt flere store sjanser som vi burde ha satt og vi skønte at kampen langt i fra var kjørt. Vi savnet Joakim på benken til å coache oss (kanskje vi må spleise på en ny vekkerklokke til ham!?!), men bestemte oss for å selge oss så dyrt som mulig.
Og det gjorde vi. 2.periode vant vi 12-8 og nå var vi plutselig bare 2 poeng bak. Men etter hvilen virket det som om vi hadde glemt at vi hadde skiftet side. Vi hang ikke helt med og Hop øket igjen til 10 poengs ledelse. Da hjalp det lite at vi nesten fulgte dem i siste periode (tapte med 2). Det ble likevel relativt klart tap 48-36. Men gutter: Dette er vi ikke misfornøyd med. Vi spiller tross alt mot kretsens beste lag for tiden og klarer oss bra. Vi bommer fremdeles på for mange \"klare\" sjanser og med Joakims stødige ledelse på benken skulle vi nok gitt dem jevn kamp. Det velger i hvert fall vi å tro (inntil det motsatte er bevist, og det blir det jo aldri).
Nå blir Hop 2 vinner med Gimle på 2.plass. I morgen spiller vi mot Ulriken og vinneren der tar bronsemedaljene. Spennende til det siste.
Alex var mestplukkende idag med 18p. Deretter fulgte Joakim og Anders med 8 hver og Eirik med 4.
Hos Hop toppet Nidaye med 20 (2 x3p), Otaboe og Sydnes hadde begge 10, Monsen 6 og Hvidsten 2 (Navnene kan være feilskrevet for kampskjemakopien var meget vanskelig å lese).
Arve
0 Comments