Gutter-92 seiret over Hop!

Lørdag 18.mars møtte 92-guttene Hop for tredje og siste gang i serien i år. De to første har begge vært helt jevne med en seier til hver, begge med 2 poengs margin. Vi hadde problemer med å stille lag pga skader og skolerevy. Heldigvis var Katinka grei og stilte slik at vi hadde fullt lag fra start.
Vi trodde det ville bli jevnt og det ble det. 6-5 og 9-10 i de to første periodene gjorde at det stod 15-15 og vi var "like langt" da vi kom til sidebytte.
Men i tredjeperioden avgjorde vi egentlig kampen. God forsvarsjobbing gir ikke bare færre baklengs men også flere rushmuligheter. 13-5 i denne perioden gav oss et forsprang som skulle vise seg å holde helt inn. Sisteperioden ble igjen jevn (8-7) og det resulterte i seier med 9 poeng (36-27).
Det er ofte lite som skal til for å vippe en kamp, og i dag følte vi at vi hadde marginene på vår side. Men fortsatt er det en del enkle ting som må jobbes med. Vi gjør for mange skudd helt i ubalanse og taper for mange returer. Også i en del andre situasjoner gir vi ballen for lett fra oss. Men vi skal jo ha noe å jobbe med i tiden som kommer også.
Med denne seieren holdt vi Hop bak oss på tabellen. Vi leder nå med 4 poeng på dem og de har bare en kamp igjen.
Vi har to kamper igjen: Mot Hop 2 (1/4) og Ulriken (2/4). Vinner vi mot Ulriken kan vi gå forbi dem og ta tredjeplassen. Det ville vært gjevt å få medalje i den sterkeste puljen. Vi gleder oss til en spennende avslutning.
Klart mestscorende i dag var Anders med sine 18 poeng. Videre på listen hadde vi Eirik (7), Alex og Joackin (4) og Gibril (3). Gibril viste flott innsats og en frekkhet vi ikke har sett før. Stå på videre!!!
Hos Hop var Didrik Ingebrigtsen den klare eneren på scoringslisten med 16 poeng.
Arve

0 Comments