Kampreferat fra Askøy!

Høstens 3.kamp gikk i Askøy-hallen søndag 22.10.06,mot Askøy. Eva og Berit kjørte guttene ut, og de var ganske så sikre på å vinne kampen,på forhånd. De fikk rett : Kampen endte med overlegen seier til Kirkevoll, 63 - 12.
Etter 1.omgang ledet de allerede 20-4.
2.omgang ble poengfattig,men Kirkevoll vant den med 7-4.3.omgang ble igjen suveren, med poengene 23-0, og så endte altså 4.omgang med sluttsifrene 63-12. Anders og Joakim skaffet laget flest poeng. Laget spilte godt,synes jeg, de briljerte til tider, og prøvde ut små "kunst-stykker".
Det tok lang tid før kampen kom i gang, pga mye tull med lisens-skjema, men det ordnet seg, takket være en e-post som tikket inn til ei grei dame på Askøy. - Vi takket henne for hjelpa! Undervegs i kampen ble det mye pauser, da arrangørene hadde en lystavle som ikke var samarbeidsvillig. Til slutt måtte stoppeklokke/mobil brukes.
Fin kamp med stor seier!
Referent : Berit
0 Comments

Gutter-92 hang godt med i 3 omganger mot Gimle i dag....

Oppgaven ble litt for stor for våre gutter da de møtte Gimle i Bjarghallen i dag. To lag i serien har vi alltid hatt utfordringer med og når disse to (Hop og Gimle) nå er slått sammen blir det jo ikke akkurat noen enklere oppgave! I dag startet det imidlertid ikke så verst for Kirkevoll-guttene. I første omgang fikk de 10 poeng mot Gimles 14. Alexander puttet 4 og Anders 2 mål for oss. I 2. omgang økte Gimle til 5 poengs ledelse og vi hang altså veldig godt med til 14-19. Etter langpausen ble det derimot tøffere og i 3. omgang fikk vi bare 3 poeng mot Gimles 10 og dermed var løpet i praksis kjørt for hjemmelaget. Det hjalp ikke at vi spilte jevnt i 4 omgag - Gimles ledelse var det ingenting å gjøre med! Sluttresultatet ble 41 til Gimle og 29 til KBBK. Her må det ytterligere skjerping og trening til om vi skal ta hjem en seier i kommende dyster!
Ole Tom (som ikke var til stede, men som har tittet på kampskjemaet i ettertid)