AVSLUTTET ÅRET MED STORSEIER OVER LODDEFJORD

Loddefjord har et bra lag på  gang i gutter U16. I helgen var de med i kvalifiseringen til NM, der sluttspillet går til våren. De gikk greit videre, men fikk tredjeplassen uten kamp fordi Tysvær måtte dra tidligere hjem pga dårlig vær/kjøreforhold. Det samme Loddefjordlaget stiller også i U18-serien i regionen for å få tøff motstand og god trening. Her blir selvsagt avstanden opp til de beste lagene litt stor. Det fikk de merke da vi møtte dem i Olsvikhallen søndag 20.desember klokken 19.15. De var kanskje litt slitne etter semifinale i NM-kvaliken tidligere på dag (tap for Ulriken), og det gjorde ikke situasjonen bedre at de av forskjellige grunner bare stilte med fem spillere.
Vi møtte Loddefjord allerede i vår første seriekamp i høst. 27.september slo vi dem så klart som 104-20 i Sandslihallen. De har forbedret seg klart siden den gang, men i dag stilte de altså redusert. Og vi lot oss ikke be to ganger. 30-8 etter de første ti minuttene og vi dominerte stort. 28-6 i andre ga nye pluss 22 poeng og vi ledet med 44 til pause (14-58).
Loddefjordguttene kjempet mot ”overmakten”, men de ga ikke opp og viste innimellom bra spill og kombinasjoner. Men de ble både for få og for spe i dette selskapet. 31-6 og 24-8 i de to periodene etter hvilen ga hele 113-28 til oss. Det er omtrent det samme som sist (+1poeng). Kampen var preget av fair play og en god tone mellom spillerne. Selv om forskjellen på de to lagene var stor var det hele tiden et smil på lur og en god kommentar fra begge lags spillere. Tydelig mange spillere som liker det de holder på med og som evner å se litt bak akkurat bare sluttsifrene.
Joachim var hottere enn på  lenge for oss. 36 poeng har han kanskje aldri scoret før i en kamp. Veldig bra! Fredrik endte på 21, Anders 18, Alex 16, Espen 8, Eirik og Petter 5 og Vidar 4. Even, Trinh og Nordkvist hadde 6 hver for Loddefjord, Hoel 4 og Lydersen 2.
Nå er det spillepause i serien mens noen drar på landslagsuttak i Rykkinnhallen i romjulen og andre spiller julecup i Landåshallen. U18-guttene er i gang igjen med seriespill 9.januar mot Askøy der ute. Loddefjord venter en uke til. 16. møter de Gimle 2 i Gimlehallen.
Arve
0 Comments

SEIER OVER ULRIKEN

I U18-serien for gutter er det Gimle som troner øverst på tabellen. De er ubeseiret og eneste laget som har slått oss så langt. Bak oss igjen er det veldig jevnt mellom kvartetten Hop, Gimle 2, Ulriken og Frøya. Lørdag 5.desember klokken 09.00 møtte Alex (bildet) og resten av våre gutter Ulriken i Bjarghallen. Dette Ulrikenlaget har mange gode spillere, men noen av dem spiller også på klubbens BLNO-lag. Det er derfor veldig varierende hvem av dem som kan være med på kampene, og resultatene deres blir deretter. Denne lørdagen hadde blno-guttene Oslotur og U18-laget var derfor klart redusert. De ga oss likevel sterk motstand til langt ut i kampen.
Fra start av var det vi som kjørte kampen. 7-0 før de fikk satt to straffer, og det så ut til å bli enkelt. Vi fortsatte med et klart overtak og endte på 21-11 etter første periode.
Men så ble det stopp for oss, som en kombinasjon av at de skjerpet seg og vi tok for lett på oppgaven. Halvveis i andre periode hadde de nesten hentet oss (23-22) før vi skjønte alvoret. Og derfra og til pause satte vi 16 poeng mens de bare klarte og parere med to straffer. Dermed stod det 39-24 til pause og Ulrikenguttene skjønte at slaget var tapt.

Etter hvilen øket vi jevnt og trutt og tredje periode var vår beste (29-16). I fjerde periode fikk benken prøve seg mye i tillegg til at Ulrikenguttene, som bare var fem, hadde problemer med å finne den store motivasjonen til å yte 100%. Perioden ble den jevneste, men fortsatt med et lite overtak til oss (21-17). Dermed kom seieren til å lyde på 89-57, det største tapet deres så langt.
Atter en brukbar kamp av U18. Veldig bra i våre gode perioder, men bare ”brukbar” fordi vi presterer for dårlig innimellom. Både Alex og Anders serverte oss ”dunker” i dag, og Anders har vel ”carrier high” med 45 poeng. Resten av våre poeng fordelte seg slik: Alex 10, Fredrik 9, Joachim og Espen 8, Vidar 5 og Petter og George 2 hver.
Ulriken savnet nok Baste (blno) og Louis (forsov seg!!). Med dem på banen hadde dette selvsagt blitt en helt annen kamp. Nå var det Tord som måtte dra lasset, og det gjorde han glimrende. 28 poeng på han i dag. Deretter fulgte Niko med 13, O.P. hadde 6 og Andrija og Hans Jakob 5 hver.
Vi møter Frøya i Sandslihallen allerede i morgen (6/12), mens Ulriken har sin neste kamp borte mot Gimle 2 neste helg.
Flere bilder finner du HER.
Arve
0 Comments