TABELL VED SLUTTSPILT SERIE

GOD AVSLUTNING PÅ EN BRA SESONG!

B serie spill for 2 år siden, bronse i A serien i fjor og en sikret sølvmedalje i år, var vi allerede fornøyd foran sesongens siste kamp. Erkerivalen Hop stod på menyen, så motivasjonen var på topp til tross for at kampens resultat ikke hadde betydning for plassering i serien. Og pga dette, hadde vi med oss Eprem fra 94 laget.

Etter at vi slo de sist med et dominerende forsvars spill, dominerte vi denne gangen med angreps spill.

En jevn 1. periode og spenning til å føle på, gikk Kirkevoll opp i en knapp 12-8 ledelse, men forsvars innstillingen var ikke helt den samme som sist kamp og vi lot Hop få tre enkle scoringer pluss et par straffer.
Så når vi skulle sette innpå våre to minispillere Espen og Eprem til 2. periode og de skulle sette innpå deres beste spiller nr.4 Didrik Ingebritsen, var vi usikre på utkommet. Men Eirik sitt forsvars spill fortsatte å frustrere Hop's storspiller, og han holdt han scoringsløs nok en periode. Og når både Espen og Eprem satte inn scoringer, og Joachim og Alex dominerte angreps returer klarte vi å skape scoringer. Men Hop's spiller nr.12 Fredrik Andersen holdt Hop fremdeles inne i kampen med 7 poeng i perioden, så stillingen stod 24-17 ved halvspilt kamp.

Med 7 spillere måtte vi områkkere på vanlig innbytte, så Eirik måtte sitte 3.periode, og Joachim måtte overta Hop's Didrik i forsvar. Og dette gjorde han med stor innsats vilje og intensitet. Hop spilleren fikk riktig nok sin første scoring på to kamper, med det var alt han fikk til også. Og med Anders tilbake i scorings form og Eprem fortsatte med å sett 4 poeng, tok vi en kommanderende 40-23 ledelse foran siste periode.

Til tross for en jen siste periode, var kampen avgjort og endte 54-34, etter bra angreps spill og OK forsvars spill.

Hop's spiller nr.4 Didrik Ingebritsen ble holdt scoringsløs i 4.periode (nok en gang av Eirik) og endte med 2 poeng, mens Fredrik Andersen satte hele 12 poeng.

Hovedgrunnen til vår seier idag var returtagning, både i angrep og forsvar. Og da var saken klar; kampens MVP går primært til Joachim med sin returtakning, og sekundert til Eprem med sine 9 poeng og Anders som ble kampens toppscorer med hele 16 poeng.
Ellers så spilte samtlige spillere en god kamp i angrep (litt variert forsvars messig), der Alex satte 13 poeng, Eirik 6, Roy 4 og Espen 2.

En bra slutt på en bra sesong. Jeg lar meg ikke lett imponere, så da burde dere være fornøyd.