Så knepent som mulig for G92 mot Ulriken

Lørdagens kamp for G-92 mot Ulriken ble en jevn og spennende kamp. Sist vi møtte dem (6/11) vant vi så klart som 54-33, men de har vist bra form i det siste bl.a. med seier over Hop, så vi visste det ville bli tøft. Litt redusert var vi også med Eirik vekkreist, Alex rett fra sykesengen og Anders akkurat på beina etter en operasjon i en tå.
Det begynte som forventet og etter første periode stod det knepent 7-5 til oss. Andre periode var også jevn helt til Joackim satt tre på rad mot slutten og vi gikk til langpausen med 20-13.
Syv poeng er lite og vi følte oss langt fra trygge på at dette ville gå veien. Som tidligere kamper var det mye feiling på enkle ting. Vi vinner for få returer og vi bommer for mye på klare scoringssjanser. Og tredjeperioden var intet unntak. Ulriken snek seg stadig nærmere, og da vi fikk vår siste pause var vi bare to poeng foran.
I siste periode spilte vi bra forsvar og det ble en del kriging uten for mange poeng til noen. Mot slutten hadde vi tilsneket oss en fempoengsledelse. Men så gjentok historien seg. Det er ikke mer enn tre uker siden vi tapte med ett poeng mot Hop helt på tampen. Nå lot vi Ulriken sette de tre siste skuddene slik at det til slutt stod 32-31 i deres favør. Litt surt var det, men som så ofte ellers (enten det går godt eller dårlig) så har vi som oftest bare oss sjøl å takke. Vi får jobbe mer på treningene og satse på å vise oss fra en sterkere side når alle er på beina igjen. Nå står det 1-1 mellom Ulriken og oss iår. Vi skal møte dem igjen i årets siste seriekamp 2.april i Landåshallen.
Klar ener på poenglisten denne gang var Joackim med sine 12 poeng. Jeg var ikke tilstede på siste kamp men tror Gibril satt sine første poeng igår (gratulere!). En liten blomst også til minsteman Espen som gjorde en fin jobb som PG.
Arve
0 Comments

Gutter-92 stakk av med seieren mot Hop

I dag møtte Eirik (bildet) og de andre 92-guttene Hop i Slåtthaughallen. Dette Hoplaget er omtrent av samme kaliber som oss og det blir alltid jevne og spennende kamper når vi møtes. Sist var 5.november. Da tapte vi med to (47-49). I dag snudde vi dette. 36-34 i vår favør viste lystavlen til slutt og vi kunne bokstavlig talt puste lettet ut.
I starten scoret vi stort sett annen hver gang og til første pausen stod det 10-10. Men på stillingen 12-12 rykket vi og scoret fem på rad uten at de kvitterte. Og til midtpausen stod det 22-14 til oss. Dette forspranget holdt vi gjennom hele tredjeperioden og etter perioden stod det 30-22. Men det holdt hardt mot slutten. Anders ble skadet i siste periode og vi var bare seks spillere totalt. De krøp sakte men sikkert innpå, men helt ajour kom de altså ikke.
Forrige helg tapte vi med ett poeng for et annet Hop 2. Derfor smakte det ekstra godt med denne seieren idag. Men fremdeles er vi litt for få spillere på kampene. Dette får vi diskutere litt nærmere på treningen på tirsdag.
Anders har slitt med neglerotbetennelser i mange år. Begge stortærne er operert og nå er det en annen tå som plager ham. Da en av Hopspillerne landet oppå tåen etter et hoppskudd, bare sprutet blodet og han måtte gi seg. Et lite "plaster på såret" var det kanskje at han ble toppscorer med sine 14 poeng. De øvrige poengene ble scoret av Joakim og Alexander (8 hver), Eirik (4) og Espen (2).
Arve
PS: Det er lagt ut en hel del bilder i
fotoalbumet til G92.... (Bedre sent enn aldri....) Ole Tom.
0 Comments