Kampen mot Hop 1 utsatt nok en gang!

92-guttene skulle ha spilt kamp mot Hop 1 sist helg, men kampen ble utsatt fordi vi ikke kunne stille lag. Vi avtalte å spille i deres treningstid og de gav oss noen alternativer. For oss passet det i deres treningstid på fredag kl 19.00 i Kringlebotnhallen. Undertegnede sendte melding til deres trener om at vi stilte til kamp på avtalt tid (trodde jeg). Men den meldingen må ha gått til et annet nummer. De hadde i hvert fall ikke mottatt denne beskjeden. Så da vi stilte til kamp fredag var de ikke klare og kampen måtte utsettes igjen. Egentlig like greit fordi Hop nå hadde to av sine beste spillere ute med sykdom. Vi har nå avtalt å spille kampen en fredag i deres treningstid men dato skal vi komme tilbake til seinere.
Beklager gutter, men denne blemmen må jeg ta på min kappe. Jeg skulle selvfølgelig sjekket at alt var klart. Det gjorde jeg ikke. Vi (= jeg) får bare være flinkere i slike situasjoner seinere.
Arve
0 Comments

Viktig seier over Frøya!

Tirsdag 23.januar kl 16.00 spilte SG14 utsatt kamp mot Frøya 1 i Frøyahallen. Foran denne kampen lå guttene på en andreplass på tabellen etter suverene Gimle. På plassen bak lå Frøyaguttene og like bak der på fjerdeplass Hop 1. Hoplaget har foreløpig litt færre kamper og vil nok klatre oppover på tabellen etter hvert. Kampen mellom Frøya og oss var derfor viktig når det gjelder sjansene for å havne på medaljeplass.
Sist vi møtte Frøya vant vi knepent (3 poeng) i Bjarghallen. Nå var vi på deres hjemmebane, men kurvene er like store - eller små - der og banen har samme dimensjon så ingen grunn til at vi ikke skulle ta dem denne gangen også. Les mer her.....
0 Comments

Gimle G14 minst ett nummer for stor!

Kampen mot 92-guttene fra Gimle er ett av sesongens mål og høydepunkt. Det er mange årsaker til det: Det er det beste laget (vi har aldri slått dem, men håper en dag), vi kjenner mange av spillerne veldig godt (fra fellestreninger, kretslagsturer og kamper) og det er en fin gjeng å spille mot.
Søndag 14.januar møtte vi dem igjen i Gimlehallen. En kunne merke på spillerne at de var litt ekstra nervøse og tente før kampen. Taktikken var lagt og alt var klart. Nå var det bare å gå ut og gjøre det! Men det er ikke alltid så lett. Les mer her.....
0 Comments

92-guttene suverene mot Askøy!

Lørdag 13.januar kl 08.00 i Sandslihallen spilte 92-guttene mot Askøy. De har vært et av de svakere lagene i avdelingen og vi følte oss ganske trygge på seier før kampstart. Joakim (trener) hadde fått fri for å sove å være opplagt til andre kamper seinere på dagen. Dette skulle vi klare sjøl! Og det gjorde vi.
08.00 en lørdag er tidlig nok, men Joachim fikk litt ekstra stress på morgenkvisten fordi han hadde oppfattet at det var i Slåtthaughallen og stilte der. Men feilen ble selvsagt oppklart og han kom til kampstart.
Perioderesultatene ble så klare som 14-1, 17-2, 21-0!! og 14-2. Det gir et sluttresultat på 66-5 som viser at vi var helt suverene. Spillerne hadde på forhånd fått beskjed av Joakim å fokusere på forsvar og kun to ganger glapp det og de fikk spillemål. Bra jobbet i forsvar! Spesielt må vi trekke frem Eirik. Han har utviklet seg til å bli spesielt sterk i forsvar og gjør en kjempejobb der.
Offensivt var Anders flittigst med sine 20 poeng. Lillebror Espen kom deretter med 11 (han fikk godkjent en 3’er, men det skal det jo ikke være i Passarell). Joachim hadde 9, Alex og Ephrem 8, Roy og Eirik 6. Det blir 68 poeng. Vi fikk bare 66, men det var en feilføring på skjema.
Som den våkne leser allerede har merket så var Ephrem med 92-guttene for første gang. Etter en litt forsiktig start skjønte han fort at han kunne hevde seg. Han hadde flere steals og endte altså opp med hele 8 poeng. Flott debut! Det var nok ikke siste gang han spiller med den gjengen.
Askøys poeng ble satt av Fredrik (3) og Espen (2).
arve
0 Comments