Merkbar fremgang for 92-guttene!

Gimle og Hop 2 har til nå vært de klart beste lagene i G92-serien. For tre uker siden tapte vi så klart som 26-58 for Hop 2 i Bjarghallen. Idag (29/1) kjempet vi likt med det samme laget i Slåtthaughallen. Vi ledet faktisk med ett poeng til det gjenstod 2-3 sekunder.
Da scoret Hop og det var ikke tid igjen til å gjøre noe med det. Guttene måtte se seg slått med ett fattig poeng og følte seg litt snytt for seieren. En del tvilsomme dommeravgjørelser gikk også imot på slutten så tapet var så absolutt av den bitre sorten. Men la oss se det positive i det: Vi har aldri vært i nærheten av dette laget før. De er ikke blitt dårligere så da er det nok vi som er blitt bedre. Det hjelper å trene, gutter. Så fortsett det gode arbeidet så vil nok disse små marginene vippe i vår favør før eller seinere.
En stor del av æren tilfaller nok også trener Joakim, som etter noen få uker her hjemme allerede er begynt å få skikk på guttene sine. Dette inspirerer forhåpentligvis både han og guttene til økt innsats videre. Vi gratulerer også Gibril som idag debuterte i kamp for Kirkevoll. Han har det som skal til og vi følger spent med på fortsettelsen.
Arve
0 Comments

Gimle-kampen utsatt!

Gimle melder at de ikke kan spille kamp mot oss med G92-laget neste lørdag (28.januar kl.16.15 i Bjarghallen). Kampen går ut og vil bli satt opp igjen seinere.
Arve
0 Comments

Joakim is back in Town!!!

Vår eminente trener og store helt, Joakim, er tilbake i by`n. De siste årene har han studert i Australia med kun korte visitter her på bjerget. Han er nå ferdig utdannet innen IT og Web-design og er ute etter jobb her i "området". Inntil videre har han fått seg en jobb på Kokstad slik at han har til salt i grøten.
"Jobben" som trener for våre 92- og 94-gutter står og venter på ham, slik den har gjort siden han dro. Nyheten om at han endelig skulle komme skapte kjempestemning blant gutta. Det er vanskelig å si hvem som ble mest glad, spillerne eller Arve, som har fungert som vikar mens han har vært borte. Nå er alle ivrige etter å vise ham hva de har lært mens han har vært borte. 94-guttene har vel ikke tapt siden han dro (?) og 92-gjengen er nå i A-puljen og hevder seg brukbart der. Men de trenger en Joakin for å ta seg videre. Og videre vil de!
Så Joakim: Vi trener på tirsdag i Bjarghallen kl.16.00 (norsk tid!).
SEE YOU!!
Arve
0 Comments

Guttene spilte ikke opp mot sitt beste mot Hop i dag

Det var Hop 2 som hadde føringen fra start til slutt i Bjarghallen i dag
og guttene fra Kirkevoll fikk ikke vist hva de kan i dag. Innsatsen, spillet og motivasjonen for å gjøre en jobb "utpå der" var ikke tilstede i dag og det straffet seg mot et jevnt og godt Hop-lag som vant alle omgangene. Til slutt viste da også tavle de tøffe sifrene 58-26. Hop scoret altså to ganger for hver gang vi fikk ballen i kurven. Anders (bildet) og de andre
kan så mye bedre, men i dag klaffet det altså ikke. Ikke rart da at Eirik og Hans Christian ser rimelig utslått ut på bildet!
0 Comments