Gutter 92 overtar G94 sin torsdagstrening!

Gutter -94 har gitt seg med treningen etter kampene sist helg. De trener fra nå av fotball om torsdagene. Torsdag førstkommende vil derfor gutter -92 overta deres treningstid på Kirkevoll. 92-guttene har dermed trening fra kl.16.00 til 18.00 i gymsalen.
Arve
0 Comments

Sesongen over for 94-guttene

Etter to hektiske helger er sesongen over for 94-guttene som heretter kan konsentrere seg om andre sysler. Treningen avsluttes nemlig også nå. Dermed er det trening på egen hånd som gjelder. kjenner vi guttene rett så er det vel bare å hoppe rett på fotballen - der startes det jo opp nå! Takk for en fin sesong med mange flotte kamper og god underholdning! Ole Tom
0 Comments

94-guttene avsluttet sesongen med seier over Ytrebygda på søndag!

94-guttas siste kamp for sesongen var mot Ybbk i Landåshallen søndag kl 15.00. Vi er litt for få spillere i utgangspunktet på dette laget. Når så noen ikke kan stille til kamp av forskjellige årsaker får vi problemer. Det skjedde idag. Bare fire spillere var klare da dommere satt i gang kampen, men disse klarte seg svært så bra. Etter en god 1.periode (10-2 til oss) tok de oss nesten igjen frem til pause. Da stod det 13-10 og vi følte oss langt fra trygge på at dette "ville gå veien". Men 3.perioden er jo alltid vår, så også denne gangen. Her tok Espen tak og satte 14 av de 16 siste poengene. Da var kampen i realiteten avgjort. Siste 6 min endte uavgjort 6-6 og seieren lød dermed på 39-24.
Vi har en fin stamme i dette laget, men vi er litt for få. Det er kjedelig at vi kommer i en slik situasjon at vi ikke kan stille fulltallig til kamp. Her må vi gjøre en innsats. Og til dere på laget: Hør med klassekamerater (og andre som har alderen). Det finnes kanskje noen "der ute" som kan tenke seg å få være med på dette laget. Vi må gjøre en jobb for å få tak i disse.
Scoringslisten idag ble slik:
Espen 22, Ephrem 12 og Lars 7. Dette blir tilsammen 2 mer enn sluttresultatet. Alle scoringene står på kampskjema, men en av Ephrems scoringer kom ikke med i opptellingen, uten at dette betyr noe som helst.
Hos Ybbk hadde Knut Jacob og Tim 6, Marius, Magnus og Marius Emil alle 4.
PS: En av pappaene i YBBK tok en del bilder og de finner du nederst i guttenes fotoalbum.
Arve
0 Comments

Jevn og spennende kamp mot Gimle/Skjold i dag!

Det ble en litt treg start på kampen mot Gimle i dag. Kirkevoll stilte bare med 4 spillere da kampen skulle starte og undertegnede måtte vekke Ephrem og broren George (bildet) hjemme på Norheim for at vi skulle blii fulltallig. Der i gården hadde de aldeles glemt at det skulle være kamp...I Bjarghallen ventet de heldigvis på oss og dermed slapp vi å spille i undertall. Første omgang "vant" KBBK komfortabelt. Vi scoret 12 poeng mot Gimles 5. i andre omgang kom Gimle sterkt tilbake og vant 18-6 - dermed sto det 23-18 til gjestene. Herfra og ut ble kampen en thriller. de to lagene fulgte hverandre som skygger og vekslet på å score poeng. Kirkevoll trakk det lengste strået denne omgangen og fikk 14 mot 10 poeng. Stillingen er da 33-32 til Gimle før siste omgang.
De to første omgangene var det Espen som skaffet Kirkevoll flest poeng, men i de to siste omgangene var Ephrem våknet og deltok aktivt i poengplukkingen. Gimles spillere fulgte imidlertid jevnt opp tilreisende mødre og fedre på galleriet fulgte opp med ivrige tilrop. Hadde Kirkevoll hadde like ivrige supportere hadde det gjerne gått vår vei i dag? "Våre" folk solgte kaker, fotograferte, tok tiden og noterte på kampkjema. Ikke mye tid til heiing da dessverre. Da gikk det som det gikk; en knnapp seier til Gimle med 45 mot 42 poeng. Vi kommer sterkt tilbake neste sesong! Bilder fra kampen ligger i gutter-94 sitt album (nederst).
Ole Tom
0 Comments