Scoringsrekord igjen - med bismak

I går vant 94-guttene over Hop med 60-14. I dag var det ny kamp for samme gjengen, denne gang med Bønes på motsatt banehalvdel. Vi dro jevnt ifra fra første hoppball og selv om vi ikke var så overlegen i banespillet i starten, så satte vi mange flere av sjansene enn de gjorde. Vi var bedre enn dem i alle spillets faser og det var bare spørsmål om hvor mange poeng vi ville klare å score. Mot slutten av siste periode så vi at vi kunne slette rekorden fra igår hvis vi stod på litt ekstra. Det var da jeg som leder/trener gjorde "tabben". Jeg kjørte helbanepress med laget de siste 2-3 minuttene. Dette resulterte i at vi klarte ny scoringsrekord med ett poeng: 61 - 8. Helbanepress er tillatt i siste periode, men det er vanligvis noe man benytter som et siste knep for å prøve å avgjøre jevne kamper. Denne kampen var langt fra jevn og dette helbanepresset resulterte bare i at forskjellen på de to lagene ble enda større. Litt morsomt kanskje for guttene med ny rekord, men helt betydningsløst for oss i den store sammenheng og kanskje bare et bidrag til å gjøre opplevelsen for motstanderen vår enda surere. Som klubb bør vi være imot at slikt som dette skjer og jeg angrer på det jeg gjorde. Jeg kan love at det ikke skal gjenta seg for ofte i tiden som kommer.
Hilsen den angrende synderen Arve
0 Comments

Gutter94 med ny scoringsrekord i Bjarghallen!

Det ble ny scoringsrekord da Gutter 94 slo Hop 60-14 i Bjarghallen i dag. Vi måtte spille uten Ephrem, Magnus og Vilde og med
Vegard hemmet av et vondt kne måtte vi hente inn Marius (Tvedte Vik) som super-reserve. Han og de andre gjorde jobben og alle var på scoringslisten. Mest fornøyd var kanskje Markus (bildet) som hadde 2 mål av type "svisj" som guttene kaller det. (For oss uinnvidde betyr det at ballen bare svisjet i nettet uten å berøre ringen). Det gikk vei fra første sekund og vi ledet komfortabelt fra start til mål. Hop-guttene hang med innimellom, men møtte sine overmenn i dag. Det faktum at det ble scoringsrekord (60 poeng på en kamp) la jo ikke noen demper på stemningen. Litt tynt med tilskuere i dag - vi savnet noen av de faste. men, noen holdt da stand på benken!
Ny kamp i morgen - nye muligheter for de som vil ha god underholdning til kaffen!
PS: Det er lagt ut flere bilder fra kampen i Gutter-94 sitt fotoalbum....
Ole Tom Winking
0 Comments

Joakim is back in Town!!!

Vår eminente trener og store helt, Joakim, er tilbake i by`n. De siste årene har han studert i Australia med kun korte visitter her på bjerget. Han er nå ferdig utdannet innen IT og Web-design og er ute etter jobb her i "området". Inntil videre har han fått seg en jobb på Kokstad slik at han har til salt i grøten.
"Jobben" som trener for våre 92- og 94-gutter står og venter på ham, slik den har gjort siden han dro. Nyheten om at han endelig skulle komme skapte kjempestemning blant gutta. Det er vanskelig å si hvem som ble mest glad, spillerne eller Arve, som har fungert som vikar mens han har vært borte. Nå er alle ivrige etter å vise ham hva de har lært mens han har vært borte. 94-guttene har vel ikke tapt siden han dro (?) og 92-gjengen er nå i A-puljen og hevder seg brukbart der. Men de trenger en Joakin for å ta seg videre. Og videre vil de!
Så Joakim: Vi trener på tirsdag i Bjarghallen kl.16.00 (norsk tid!).
SEE YOU!!
Arve
0 Comments

Seier mot Ytrebygda i Bjarghallen i dag!

Selv om laget stilte uten drakter og uten Espen i dag var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne da Ytrebygda ble slått 29-16. Ytrebygda scoret først og åpnet dermed best og første
omgang endte med knapp ledelse til KBBK med 7-6. Deretter fikk vi stadig bedre grep om kampen og økte ledelsen til 19-8 i andre omgang og til 21-12 i tredje. Sluttresultatet ble 29-16. Vegard var kledd mest likt drakten vår og vi bruker derfor et bilde av ham i kamp med en motstander fra Ytrebygda. Neste gang stiller vi med Espen OG drakter, tenker jeg!
Ole Tom
0 Comments