94-GUTTENE SUVERENE KRETSMESTRE - AVSLUTTET MED SEIER OVER BRATTHOLMEN.

Søndag 30.mars spilte gutter-94 sesongens siste seriekamp. Motstandere var Brattholmen og kampen ble spilt i Sandslihallen. Guttene er ubeseiret i serien i år og var kretsmestre allerede før kampen startet, så sant vi stilte til kamp. (Reglene sier at en ikke kan bli kretsmestre hvis en har gitt ”walk-over” i løpet av sesongen). Og det var kanskje det største usikkerhetsmomentet før kampen, for over halve laget hadde tidligere på dagen vært opptatt med kamper i Varegg-cup i fotball. Men denne kampen ville alle være med på og selv om flere var slitne (og småskadet?) så stilte vi fulltallig.

Brattholmen ligger på bunnen av tabellen og det var aldri tvil om hvor seieren skulle havne. Trener Omar beordret laget til å gå ut rolig og la Brattholmen få spille. Det ville gi oss best treningsutbytte. Og i første periode hadde nok begge lagene ballen omtrent like mye, men vi var mye mer treffsikre i våre angrep og vant perioden 11-2.

I andre periode hang de bra med og perioden endte med knepent overtak til oss (7-5).

Etter pausen ville guttene markere seg mer og Omar lot dem få lov å rushe. Da kom forskjellene i fart, ballbehandling og samspill tydelig frem og vi vant så klart som 24-2. I siste periode roet guttene ned igjen og periodesiffrene 8-4 til oss ga sluttresultat 50-13. Espen (bildet) satte 14 poeng i dag, Ephrem 12, Petter 6, George 5, Paal 4, Lars 4 og Christian 3.

I følge kretsens lover skal det etter at serien er avsluttet arrangeres sluttspill for å kåre en kretsmester. Dette har imidlertid ikke vært praktisert på mange år og følgelig er vi kretsmestre som vinner av serien. Kirkevoll har tidligere hatt lag som er blitt kretsmestre (90-jentene), men dette er første gangen vi har gutter som går helt til topps i serien. Vi gratulerer følgende kretsmestre: (draktnummer i parentes), se bilder.

  • Ephrem Mbanda (4)
  • Paal Aarbakke (6)
  • Petter Stene Pettersen (10)
  • Espen Fjærestad (11)
  • Christian Lambach (12)
  • Lars Salbu (13)
  • George Mbanda (14)

Vi planlegger en liten feiring for laget og ikke uventet var det pizza som vant avtemningen om hva som skulle serveres. På dette ”møtet” må vi også diskutere hva vi gjør neste år. Jeg ber derfor spillerne tenke gjennom om de har lyst å være med videre. Jeg vet at det er fotballen som trekker for flere av våre spiller, men vi vil som tidligere prøve å innrette våre trening etter hva fotballen setter opp slik at spillerne kan være med på begge lagene. Dette kommer vi tilbake til.

I år fortsetter vi treningene som vanlig ut april måned. Deretter stenger gymsalen på skolen og vi jobber med å finne andre steder vi kan fortsette treningene. Vi ber også spillerne holde av helgen 25.-27.april. Da er vi påmeldt i Hansacup her i Bergen. Ryktene går også om at vi vil bli invitert til en liten miniturnering i Gimlehallen med Gimles to lag og Askøy. Så snart vi vet noe mer om dette skal vi sende ut info.

Arve

PS: Se forøvrig helsides reportasje fra kampen i Fanaposten 1.april (ingen spøk!).
Du finner bilder fra kampen her.
0 Comments

TABELL VED SLUTTSPILT SERIE!

0 Comments

NOK EN SEIER OG SERIEMESTERSKAP TIL G-94!

Lørdag spilte guttene kamp mot Askøy i Askøyhallen. Etter en noe nervøs åpning fra begge lag, var stillingen etter første periode 6-4 til Kirkevoll. I andre periode satte guttene inn ”støtet”, og ledet 21-10 ved pause.
Etter pausen fortsatte våre gutter å storspille, og resultatet etter 3. periode var 28-13, og etter 4. periode ble stillingen 47-25 til Kirkevoll, som altså fremdeles står ubeseiret i serien!

På Kirkevoll var Espen dagens storscorer med 23 poeng, deretter fulgte Ephrem med 12 poeng, George og Petter med 4 poeng hver, og Lars og Paal med 2 poeng hver. På Askøy var Stian og Erlend H. de som ”puttet” mest, med hhv. 9 og 8 poeng.

Alle guttene storspilte, og da vi etter kampen spurte Omar om han var fornøyd, svarte han: ”Fornøyd og førnøyd….” Vi som så kampen var i hvert fall kjempefornøyd!! Nå gjenstår bare en kamp i serien, og det er mot Brattholmen 30. mars. Vi gleder oss!!

May Britt
0 Comments