Kjempespennende oppgjør mot Askøy i dag!

Espen (bildet) og resten av gjengen på G94-laget var på Askøy i dag og møtte et godt lag der ute. Det ble en veldig jevnspilt kamp med mange mann-mot-mann dueller på bekostning av lagspillet i perioder. Spesielt noterte vi oss at Kirkevoll-guttene (inkl. Vilde da selvsagt...) rotet det til litt for seg selv i forsvar spesielt. Der slapp de Askøy litt for lett til ved å glemme å holde mannen sin, være litt for treg hjem etter angrep samt slurve med å ta returene under kurven. Askøy-spillerne derimot utnyttet de sjansene de fikk og skjøt godt og med uttelling på en stor andel av skuddene. Etter forrige helgs tap for Gimle trodde vi vel at Kirkevoll skulle reise kjerringa denne helgen, men Askøy ville det altså annerledes.
Kampen ble som nevnt uhyre jevn og selv om Askøy var mest i tet var vi oppe i ledelsen ved noen
anledninger. For oss som var tilskuere var det spennende hele tiden, poengtavlen krøp veldig jevnt oppover både på den ene og andre siden og ingenting var egentlig avgjort da det gjensto 3 minutter. Askøy holdt imidlertid unna og det endte med knapp, men velfortjent seier til Askøy-guttene. Sluttresultatet ble 38-34.