Jevn og spennende kamp mot Gimle/Skjold i dag!

Det ble en litt treg start på kampen mot Gimle i dag. Kirkevoll stilte bare med 4 spillere da kampen skulle starte og undertegnede måtte vekke Ephrem og broren George (bildet) hjemme på Norheim for at vi skulle blii fulltallig. Der i gården hadde de aldeles glemt at det skulle være kamp...I Bjarghallen ventet de heldigvis på oss og dermed slapp vi å spille i undertall. Første omgang "vant" KBBK komfortabelt. Vi scoret 12 poeng mot Gimles 5. i andre omgang kom Gimle sterkt tilbake og vant 18-6 - dermed sto det 23-18 til gjestene. Herfra og ut ble kampen en thriller. de to lagene fulgte hverandre som skygger og vekslet på å score poeng. Kirkevoll trakk det lengste strået denne omgangen og fikk 14 mot 10 poeng. Stillingen er da 33-32 til Gimle før siste omgang.
De to første omgangene var det Espen som skaffet Kirkevoll flest poeng, men i de to siste omgangene var Ephrem våknet og deltok aktivt i poengplukkingen. Gimles spillere fulgte imidlertid jevnt opp tilreisende mødre og fedre på galleriet fulgte opp med ivrige tilrop. Hadde Kirkevoll hadde like ivrige supportere hadde det gjerne gått vår vei i dag? "Våre" folk solgte kaker, fotograferte, tok tiden og noterte på kampkjema. Ikke mye tid til heiing da dessverre. Da gikk det som det gikk; en knnapp seier til Gimle med 45 mot 42 poeng. Vi kommer sterkt tilbake neste sesong! Bilder fra kampen ligger i gutter-94 sitt album (nederst).